2011 gelin adayları buyrun sohbete

vla bn cok ısrar ettm arkd.geri verin bize onlarn sucu yok bılmıoduk dedıysemde yokk((ayy cuma günü nasıl üzüldük vla eda dr.gittin mi buarada iyi haberler varmı arkd.

sağol cnm gördüm yazdıklarını..evet doktora gittim..dediğim gibi mantr olmusum..ilaç kullanıyorum şuan..
arkadasımla konusuyoruz telde..avukat arkadası var..bilgileri ondan alıyormus..
boşanma konususnda kararlı..hafta sonu gelecek bakalım..ama iyi çok şükür..

inşallh herşey için onun için cok dha güsel olur geçmiş olsun uff çok kötü olur bi kerede bnm ayagm olmuştu maf olmuştum dr.söyledimi blmıom ama sebamed sabun kullan bn yüz ve cilt ürünlerimi sebamed kullanıom memnunum bilgin olsun özledik seni edacm yokluğnuz bellı oluo bi kişi eksildimi olmuo bu topikte hepimiz bi bütün olduk

nasılsın denizcim ?doktor dediki düğün stresi olabilir havuzdan olabilir ıslak mayodan olabilir özellikle üşütmekten olabilir..

valla iyim canım ya ben pek bir bu konularda cahilimdir kaşıntı felan bir yanma olmuştu öldüm öldüm dirildim artık öğreneyim başıma gelirse allah korusun

haklısınn denizimmm en iyisi o zaman kalsınn

yelisss bebişimm mersiii çok zevklisin gerçekten

al eşyaalrın çıktısını ve yaklaşık duvardan duvara ve cam ölçüsünü git bir kaç perdeciye hem ifyat al yaklaşık hem modellere bakarsın tek bir yere bağlı kalma bence bu arada perdede nakit almak avantaj oluyor

oturma odama bnde sony aldm ama magazada yoktu beyaz salonumdakıde samsung marka teknosadan aldık ordada yoktuu

bizede sonyde tek geldii bitebilir dediler diye 6 ay önce aldırdım aşkıma ki o zaman sözlü bile değildik ilk aldığımız şey tv miz oldu ama fiyatlar çok düştü şimdi birsürü beyaz model tv çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…