- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.381
inşallh herşey için onun için cok dha güsel olur geçmiş olsun uff çok kötü olur bi kerede bnm ayagm olmuştu maf olmuştum dr.söyledimi blmıom ama sebamed sabun kullan bn yüz ve cilt ürünlerimi sebamed kullanıom memnunum bilgin olsun özledik seni edacm yokluğnuz bellı oluo bi kişi eksildimi olmuo bu topikte hepimiz bi bütün olduk
edda sezercikmi izldin :) öyle olunca iliş. oluyormu
ay ben koptum galiba yaaa bi 10 gün gelmiynce kaçırmışım muhabbeti :)))
ceza ne zuzumm
edacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
sağol cnm benim..bende özledim sizi ama takipte ettim bi yandan..
valla sanırım bi özleyen sensin yelizcim durumlar bunu gösteriyo..
Ayy allahım bidaha göstermesin..aman ha d,kkat edin kızlar..
buketcim eşyalarını gördüm hayırlı olsun cnm benim kafandan bi eksik daha çıktı..yavas yavas hepsi tamamlanacak..Huzurla mutlulukla oturun eşinle inşallah
sağol cnm benim..bende özledim sizi ama takipte ettim bi yandan..
valla sanırım bi özleyen sensin yelizcim durumlar bunu gösteriyo..
Ayy allahım bidaha göstermesin..aman ha d,kkat edin kızlar..
buketcim eşyalarını gördüm hayırlı olsun cnm benim kafandan bi eksik daha çıktı..yavas yavas hepsi tamamlanacak..Huzurla mutlulukla oturun eşinle inşallah
cezaaa ne miii:)) kızz tbi yokluğum belli olmuyorr3 gün atıldım siteden züloşşşş bugün geldim resim ekledim sildim diyee
sağol canım benim..nasıl gidiyor ev hayatı..bende evimde olmak istiyorum artık..iş bitmiyo c.tesi pazar iş yaptım yani bu kadar olur..
ahh borçlar bağlıyo elimi kolumu
sağol canım beğenmedin mi sadece gördüm demişsinBen senin evini görüp fikir alacaktım ama bir koyamadın
bugün nöbetiçiyz eşimle düğünden sonra borçlar hiç bitmiyor eşim çok sık nöbet tutuyo geçen ay 800 tl eksik maaş aldı izinli oldgundan dolayı şimdi yogun bir şekilde calısıo bnde vede tek kalamıom mecbur onla kalıom iş yerinde buarada bizde ara verdik kızlar zaten malum günümdeydm bitincede eşime sigara konusnda kızdım bırakana kadr molaaaa
ayy çok begendim begenmez olurmuyum hiç..kullanıslı kibar şık daha naısl olsunlar..ama sana şu açıdan çok mahçubum..
evin fotolarını çekmek istiyorum ama nasipmi olmuyo buketcim anlamıyorum..çekeyim diyorum üşeniyorum resmen..nolur kızma ama çekicem ve muhakkak göstericem..tarih vremek istemyiorm çünkü mahçup oluyorum..söz belki yarın atarım resimleri..
bu arada benim evim öyle ahım şahım değil kız..
ay eda bir 3 de ben eklerdim :))))))))))))))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?