2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuhalcm perdecı bılır tabı ama evının cıktısını al sende fıkır ver yoksa kafalarına gore yapıolarr kolay gelsn sıze vla zor işler

sağol cnm benim..bende özledim sizi ama takipte ettim bi yandan..
valla sanırım bi özleyen sensin yelizcim durumlar bunu gösteriyo..
Ayy allahım bidaha göstermesin..aman ha d,kkat edin kızlar..

buketcim eşyalarını gördüm hayırlı olsun cnm benim kafandan bi eksik daha çıktı..yavas yavas hepsi tamamlanacak..Huzurla mutlulukla oturun eşinle inşallah

Herşey Sende Gizli

Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü..
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin..
Yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;

Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,

Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..

İşte budur hayat!
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...

seni unutmak mümkün mü edacm:))bnide incelemeye aldılar heralde bnde sattlarce giremedim sonra açıldı neseki sizsiz hayat düşünemiroum:)))sizden sonra biz face yöneldik kızlarla burann tadı tuzu kalmadı sizsiz

sağol canım beğenmedin mi sadece gördüm demişsin Ben senin evini görüp fikir alacaktım ama bir koyamadın

bugün nöbetiçiyz eşimle düğünden sonra borçlar hiç bitmiyor eşim çok sık nöbet tutuyo geçen ay 800 tl eksik maaş aldı izinli oldgundan dolayı şimdi yogun bir şekilde calısıo bnde vede tek kalamıom mecbur onla kalıom iş yerinde buarada bizde ara verdik kızlar zaten malum günümdeydm bitincede eşime sigara konusnda kızdım bırakana kadr molaaaa

sağol canım benim..nasıl gidiyor ev hayatı..bende evimde olmak istiyorum artık..iş bitmiyo c.tesi pazar iş yaptım yani bu kadar olur..
ahh borçlar bağlıyo elimi kolumu

valla canım bizimde borcumuz var.bir an önce iş bulmam lazım.

evde olmak sıkıcı canım.çalışırken her anlamda daha düzenli oluyorsun.uyku saatinyemek saatin belli.şimdi iş yapıcam evde ay dur biraz daha oturayım sonra yaparım diyorsun.fazla rahatlığa alışmadan iş bulmam lazım

sağol canım beğenmedin mi sadece gördüm demişsin Ben senin evini görüp fikir alacaktım ama bir koyamadın

ayy çok begendim begenmez olurmuyum hiç..kullanıslı kibar şık daha naısl olsunlar..ama sana şu açıdan çok mahçubum..
evin fotolarını çekmek istiyorum ama nasipmi olmuyo buketcim anlamıyorum..çekeyim diyorum üşeniyorum resmen..nolur kızma ama çekicem ve muhakkak göstericem..tarih vremek istemyiorm çünkü mahçup oluyorum..söz belki yarın atarım resimleri..
bu arada benim evim öyle ahım şahım değil kız..

Sizinde mi borcunuz var kayınpederin sponsor olmuştur diye düşünüyordum hep canım ev sizin mi kira mı?

sağol canım. Her ev fikirdir kuzum belki hiç aklıma gelmeyen birşey yapmış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…