- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.401
2 ay oldu deniz ya sen hala zevk almaya başlamadın mı
ay eda bir 3 de ben eklerdim :))))))))))))))))))9
yanımdaydı kuzum nasıl diyim..hatta kondomlada olabilir dedi doktor ama ikinci tercihi söylemedim ben
sonrasındada hastalanıyorum zatii..sonrada ramazan
cezaaa ne miii:)) kızz tbi yokluğum belli olmuyorr3 gün atıldım siteden züloşşşş bugün geldim resim ekledim sildim diyee
yanımdaydı kuzum nasıl diyim..hatta kondomlada olabilir dedi doktor ama ikinci tercihi söylemedim ben
Sonrasındada hastalanıyorum zatii..sonrada ramazan
ohh salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişan derken kurtardın edaaaaaa
Sizinde mi borcunuz var kayınpederin sponsor olmuştur diye düşünüyordum hep canım ev sizin mi kira mı?
kadınlar görev gördüğü sürece zevkin z si olmazz bukommm istemek lazım ya bakalım bizler en durumda olacağız ama birazda zaman geçmesi şart özlemek adına
buket sen "güzellik uzmanı" mısın?????
ev bzim ama kredili aldık birikmiş paramzla düğünümzü yaptık kayınpederim sponsor mu adam kalpten gider dünya tatlısıdır ama para konusnda biras pinti bize göre pinti bazı şeyleri büyükler lüzumsz görüyor buketçm ama koca bir ev kurduk masrafı cok oldu düğün için sadece salon parası 3.000 verdk düşün artk
Cumartesi teyzeye bohça koyduk
yemeğe fela almadı ama kıayınvaldiem dedi
çamaşır yakımı bay- bayan
seccade
lif
patik
örtü
havlu
nevresim takımı((( istemeye istemeye koydum onlar koymuş bizimkine diye gitti güzelim nevresim takımım
Kına salonum 300 tl
düğün salonu 1700 tl
verdik biz
salon 3000 iyiymiş aslında canım burda 3000 e salon duymadım ben bizde salonu 4500 e tuttuk. Ne bileyim avukat ya sponsor olmuştur diye düşündüm dur görünce kayınpederime sarılıp şapur şupur öpeyim
o zaman yıldırım ve nilüfer çok fark ediyor canım bize hem 4000 ile 6000 arası fiyat verdiler
4.500 bu ne yaa özelliği neymiş ya bn kır düğnü yapacaktm yarı fıyatına acık alanda dugun yasaklannca havuz basına aldık 3.500 di bizmde pardon bnce çok para burda secenkte yok uleyn dostmusun düşman mı bellı deıl hee püü snaaa
ben gerek görmedim insanlar aa ne kadar güzel salon dicek diye bir sürü masrafa girmeye gerek yoktu ona vereceğim para ile iki tane adana aldım taktım koluma vede herkes çoştu benim için ortam önemliydi bu mantıkla o fiyat makuldu ona karar verdik tabi semtin de farkı vardır nilifer tarafı biraz daha gelişmiş b utazr şyler sosyete kesimi olarak görüyorlar :))) fsm beşevler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?