2011 gelin adayları buyrun sohbete

Edaya takıldım sadece evli biri olarak zevk ile alakalı olumsuz bir durumum yok çok şükür zamanla herşeye alışıyor insan .....yaşayıp görmek lazım buketcim

yanımdaydı kuzum nasıl diyim..hatta kondomlada olabilir dedi doktor ama ikinci tercihi söylemedim ben
Sonrasındada hastalanıyorum zatii..sonrada ramazan

bende doktora gittiğmide o bir kaç gün demişti bende 3 4 gün demiştim :))))))))))) hahahahahah
beklesin valla sağlığım saha önemli sonrası artık ...

Sizinde mi borcunuz var kayınpederin sponsor olmuştur diye düşünüyordum hep canım ev sizin mi kira mı?

ev bzim ama kredili aldık birikmiş paramzla düğünümzü yaptık kayınpederim sponsor mu adam kalpten gider dünya tatlısıdır ama para konusnda biras pinti bize göre pinti bazı şeyleri büyükler lüzumsz görüyor buketçm ama koca bir ev kurduk masrafı cok oldu düğün için sadece salon parası 3.000 verdk düşün artk

Tıbbı oalrak da doktorun dediğine göre bir insanın vücüt organlarınını birbirine alışma süresi ve kabullenme süresi olarak 2-3 ay içerisinde oluyormuş bu uzunu sürerse vajinusmus denen hastalık belirtsi yani kadın olmak zor herşeye zaman lazım

salon 3000 iyiymiş aslında canım burda 3000 e salon duymadım ben bizde salonu 4500 e tuttuk. Ne bileyim avukat ya sponsor olmuştur diye düşündüm dur görünce kayınpederime sarılıp şapur şupur öpeyim

Cumartesi teyzeye bohça koyduk

yemeğe fela almadı ama kıayınvaldiem dedi

çamaşır yakımı bay- bayan
seccade
lif
patik
örtü
havlu
nevresim takımı ((( istemeye istemeye koydum onlar koymuş bizimkine diye gitti güzelim nevresim takımım

nevresim takımının da bu bohçaya konulduğunu ilk kez duydum canım bizede gelsene el öpmeye

Son düzenleme:
salon 3000 iyiymiş aslında canım burda 3000 e salon duymadım ben bizde salonu 4500 e tuttuk. Ne bileyim avukat ya sponsor olmuştur diye düşündüm dur görünce kayınpederime sarılıp şapur şupur öpeyim

4.500 bu ne yaa özelliği neymiş ya bn kır düğnü yapacaktm yarı fıyatına acık alanda dugun yasaklannca havuz basına aldık 3.500 di bizmde pardon bnce çok para burda secenkte yok uleyn dostmusun düşman mı bellı deıl hee püü snaaa

o zaman yıldırım ve nilüfer çok fark ediyor canım bize hem 4000 ile 6000 arası fiyat verdiler

ben gerek görmedim insanlar aa ne kadar güzel salon dicek diye bir sürü masrafa girmeye gerek yoktu ona vereceğim para ile iki tane adana aldım taktım koluma vede herkes çoştu benim için ortam önemliydi bu mantıkla o fiyat makuldu ona karar verdik tabi semtin de farkı vardır nilifer tarafı biraz daha gelişmiş b utazr şyler sosyete kesimi olarak görüyorlar :))) fsm beşevler

Valla buket bende şaşırdım ablama dedim kızdı salakmısın madem alsın kendi koysun dedi ne yapayım işte bazen böylr sıkıntılar oluyor direniyorum mesafemi korumakla allahtan çok samimi değilim yoksa evde ne var nr yok koydurcak kendi bir toka alamamış bana alsaymış ablasına pike takımı nevresim takımı

Kapalı bir salon bir özelliği yok ama o çevrede daha uygun fiyat yok malesef canım öyle oldu

bizim yıldırımda tanıdık yok nişanlımlarında yok bizde herkes o taraflardan gelecek mecbur oralardan aradık canım hiç uygun fiyat duymadık ki tutalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…