- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.901
evlenmek için en ön sıralarda koşturuyorum 4 kişi kalmışız ipi iyi çekiyorum haşafakfffffffff tam 45 günn
akşam saatinde kimsecikler yokben artık gündüz nete giremiyorum pazartesi günü yeni işe başladım, çok yoğunum ve zaten nete girmek yasak bu arada doktora gitmiştim cuma günü, doktor muayene etti ilaç verdi şimdi biraz iyiyim, akşamları girip gündüzü okuyorum ama artık sizinle sohbete katılamıyorum ( unutmayın beni cimcimeler :) öpüyorum hepiniziiiii
hayat senin gercek adın kübramı
[B]Günün ilk günaydını benden olsun.
3 günden sonra bu gece rahat uyudum ve hamile değilim :))
Sonunda testi yaptırdık, gerekiz sıkıntılara girmeye gerek kalmadı, bundan sonra daha dikkatli olmaya karar verdik, gerçi dikkat ediyorduk ama doktor dahi hamile olabilirsin diyince bir an inandım yani :))
Neyseki rahat bir nefes aldık, çünkü doya doya gezmek ve birbirimizle ilgilenmek istiyoruz, ben daha kocama doyamadım zaten...
günaydın herkese,,,,
edacım dün cvp veremedim,, evet benim ismim kübra ,,,,
peki neden ilk geldiğinde sana ismin soruldugunda hayat dedin..
evlenmek için en ön sıralarda koşturuyorum 4 kişi kalmışız ipi iyi çekiyorum haşafakfffffffff tam 45 günn
Günaydın kızlar ben geldim düğünü ertelemeye karar verdim.
Ay zuzum gerçekten bir zamanlar listenin en sonlarındaydık sen zirveye oturmuşsun bile hadi sen bir koşu evlen gel de zirveye ben yerleşeyimBenimde şafak 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?