2011 gelin adayları buyrun sohbete

[B]Günün ilk günaydını benden olsun.
3 günden sonra bu gece rahat uyudum ve hamile değilim :))
Sonunda testi yaptırdık, gerekiz sıkıntılara girmeye gerek kalmadı, bundan sonra daha dikkatli olmaya karar verdik, gerçi dikkat ediyorduk ama doktor dahi hamile olabilirsin diyince bir an inandım yani :))
Neyseki rahat bir nefes aldık, çünkü doya doya gezmek ve birbirimizle ilgilenmek istiyoruz, ben daha kocama doyamadım zaten...

Son düzenleme:

yeni işin hayırlkı ugurlu olsun..olsun gündüz giremesende akşam gel ki yine böyle muhabbetlerimiz olsun..çok öptüm çiğdemcim..kendine iyi bak..aman geçmiş olsun dikkat et kendine..

hayırlısı olsun canım..bak korkulucak bişi çıkmadı..

ayyy ben de şimdi doktora gidicem bu 3 aylık iğneler varmış korunmak için bilen var mı ya da kullanan. yeni evliyim hamile kalmak istemiyrumm

hayırlara çıksın inşallah dün çok ilginç bi rüya gördüm,,

rüyamda ezan okunuyodu,, ben sabah kalkmışım işe gidicem sabah ezanı daha yeni okunuyodu,, içimden diyorum kalkıp kılsam daha işe de vaktim var diyorum ama kılamıyorum,,, bu aralar namazımı ihmal ediyorum ondan sanırım,,,

günaydın kızlar,
dün saat 18:30 da eve girdim önlüğümü taktım yemekleri ısıtıp yedik sonra da kocamla işlere koyulduk
saat 11 de duşa girdim sonra da yattığım gibi uyumuşum

çok şükür bugün icin sadece yukfaya saracağım börekler kaldı ama içi hazır.

eğer izin alabilirsem ramazandan önceki son hafta sonu cumadan itibaren kaçalım istanbul dan assos'a gidelim diyoruz
Dua edin benim icin, müdürüm izin versin

esrayı merak etmiştim ama zaten demiştim değilsindir diye :)))

çünkü aynı sıkıntılar bende de oluyordu hatta geçen sürekli canım birşeyler istiyordu sipariş vermiştim anneme sonra sıkıntı basıyor sanki karnım burnuma gelmiş gibi :)))
pronayklık etkileniyor insan birde yazılanlar felan yine tedirgin oluyor korunmaya rağmen
yolda yan komşuyu gördüm dedim sen kilomu aldın oda hamileyim bir aylık pekte yakışmış sanki bir güzelleşmiş kurdeleli taç ta takmış :) çok şirin 1.5 aylık hamile karnı mı göbeğimi artık çok hoş geldi gözxüme
3 sene ilaçl korundum sonra bıraktım vücüdüm yenilensin hamile kalayım bıaktığım gibi kalmışım bende doktora danışmaya gitmiştim diyor ilacı bırakıyorum kntrol yapılmaya orda öğrenmiş hamiş olduğunu eğer diyor korunmasaydım bu kadae kolay hami şolunuyr 3 senede 3 tane bebeğim ourdu diyor 28 yaşında anne olcak kısemtse çok şeker olmuş bende hmiş olduğumda elbise ve taçlar dan takıcam :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…