- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.921
Günaydın kızlar ben geldim düğünü ertelemeye karar verdim.
zuhalcim ev nasıl olmuş temizlenmiş mi güzelce
az kaldı gerçekten bukommmmmaramızda 20 gün var hiçbirşey bebişimmmm
günaydın kızlar ben geldim düğünü ertelemeye karar verdim.
prıl pırıl olmuş denizimm bi arkadaşımıda yanımda götürdüm bayıldıı:) mobilyalar gelsin kurulsun üstünede ben temizleyeceğim.hergün önünden geçiyorum evin boynum kırılacak bakacam derkennn
prıl pırıl olmuş denizimm bi arkadaşımıda yanımda götürdüm bayıldıı:) mobilyalar gelsin kurulsun üstünede ben temizleyeceğim.hergün önünden geçiyorum evin boynum kırılacak bakacam derkennn
o niye niloş..nolduki birdenbire
e ikide bir babanın kulaklarını çınlatan sen değil miydin nilay cayarsın sen o kararından merak etme sen
senin son 20 gününe bakacağım ve sana soracağım zuzum son 20 gün hızlı mı geçiyor diye
ayyy zuhal bende annneme bakıyorum görcem diye balkonda oturuyor el sallarken münübüsün içinde cebelleşiyorum resmen :))))
perde ne yaptın canım bakıyormusun bu arada
günaydın kızlar..
nilay senin nişanlını biz tanıdık burdan anlattıklarınla sen hala tanıyamadın mı. çocuk aslında sana karşı çok anlayışlı her insanın böyle patlamalarıolabilir. onada hak ver kimse yardım etmiyor yüküna ltında ezilmiş durumda. birazda sen destek ol. bu fikrini ona söylersen yanlış anlayabilir. allahın izniyle ödenir herşey. bence biraz dirayetli ol.
Günaydınn canlar bende dün fena oldum öğlen izin aldım gittim işten anneme dinlendim baya :)
Nilay cım üzme kendini canım düğün üstü bunlar çok normal sen daha ilk tartışmada düğünü ertelemeye kalkarsan. Güçlü ol merak etme evlenince bütün bu sıkıntılar unutuluyo. Evlilik psikilojisi böyle bişey işte geneld bayanlar erkeklerden daha fazla üzülüyo bu dönemde.
Eda cım ne kadar hamaratsın ya. Şuan hamilesin canın ne çekiyo deseler Eda ya misafirliğe gitmeyi derim :)) Maşallah ne kadar hürmetli ve beceriklisin ya :))
para ile alakalı konuşmalara çok sinir olurum oluor mutlaka herkese benzeri şeyler nilaycım bende beğendiğim kumandlı avize vardı çok hoştu almak istedim alamadım neymi onu alacağımız para ile bütün evin avizeleri alındı yani tek başına bir şeyler yapmak isteyen insanını halini anlarım bunalıyor o yetişmez bu alınmaz diye stresten ne dediğini bilmiyor sen herşeyini almış olman güzel bir şey erkek gözüyle kendisi birşey ortada olmaması da geriyordur
böyle bir sebwp için düğün ertelenme o güzelim hayal ettiğniz günü bence bozmayın düzelir orta yolu bulunur amaç zaten huzurlu olmak sevdiğinle eşya felan ikinci planda 4 4 olmaz 22 olur önemli olan saygıyı kaybetmeyin böyle şeyler için üzülmeyin hepimiz geçtik şuan yaşadığın durumlardan kendi adıma diyorum
senin nişanlın 100 tl için laf edecek biri değildir mutlaka ama artık gerilmiştir bunalöıştır stresten tek başına olması arkadaşna baktığında kendi ailesinden kimsweyi görmemesi kolay birşey değil canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?