2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilaycım evliik aşamasında bunlar tuzu biberi
bu kadar yıpratma kendini daha yolun var eğer bunlardan dolayı kendini ağlayarak üzüyorsan ki koly değildir mutlaka karşılaşacağın problemlerle ayakta durmayı uğraşmayı bilmelisin güçlü olmalısın

senide anlıyorum canım amaşuan gergin bir dönem bikaç gün sakinleşin öyle kararverirsiniz çünkü ciddi bir karar.

nilay borçsuz harsız düğün mü olur allah aşkına çalışıyorsunuz çok şükür ödersiniz düğünde topalnır ü ç beş birşey götür ver hepsini öde yani

Kızlar sevgisinden asla şüphem yok çokda anlayışlıdır.
Ağladım ağladım başım ağrıdı uyuyamadım diye oda uyumadı.
Yatağından kalktı salona geçti konuştuk.Evlilik arefesindeki her çift gibi bazı şeylere yeniliyorz dedi.
Koca yine seni kırdı hemi fıstığım dedi.Eğer telefonu çok beğendiysen olsun tabi seni kırar mıyım ben hiç dedi.
Akşam geleyim yanına konuşalım fıstığım.Düğünü ertelemek çözüm değil ki bu bize yarardan çok zarar olur dedi.
Koca ne kadar odun olsada hep seveceksin dimi kocayı dedi.Sensiz geçen 3 saatte değerini daha iyi anladım.
Yanlız kaldım benim için sadece sen varsın dedi.Kocayı sevmiyor musun koyun koyuna uyumuyor muyuz dedi.

Ama ben gerçekden kırıldım.Yaptıklarım zaten ortada.Yapamadıklarımda olabilir.
Dört dörtlük kimse olmaz ki.Özür de diledim üstelik.O tavrını hiç hak etmedim.

o da anlamış bak hatasını nilaycım
gergin bir anına denk gelmiş belli ki
hemen karar vermeyin düğün ertelemeye fln böle şeylerden
daha zaman yaklaştıkça ne gerginlikler olucak bu nazar boncuğu olsun size

Kızlar ben borcu eşyanın eksik olmasını sorun yapmıyorum ki.
Aslada yapmadım.İki çekyat olsada yaşarım ben oda bunu çok ama çok iyi biliyor.
Ama ailesinin arkasında olmamasının acısını tamamen benden çıkartıyor.
Sonra pişman oluyor özürler diliyor.Ama kırılıyorum kendimi toparlamakda hiç kolay olmuyor.

kızlar üzerine gitme üzerine gitme..hep nilaya alttan al diyoruz ama bazı şeyler vardır ee yeter dedirtir..
nilay şöylede bi durum var nişanlın sana o kadar el bebek gül bebek davransada bu bana asla bişi diyemez diye düşünme..valla kap kırmaya gelince öyle bi kırarlar ki bu adam dün nasıldı bugun nasıl dedirtir insana bunları hepimiz yaşıyoruz..öncelikle hiç bişeye sasırmamalısın..
tmm burda hiç kimsenin erkek tarafından bi destek gelmedi bi kaç kişi hariç ama bi şekilde yapıldı bişiler..
takı bizlerin asla paylaşamayacagı bişi ama nilayın dediği helal olsun dedirticek durumda yalanmı??
başkasından al bana tak sonra geri veririz hangimiz yaparız bunu..şahsen yapmam ben..
çeksin abi krediyi alsın takılanlarla ödesin bi, kısmını gerisini ufak taksitler yaptırsın..
madem tel al diyo ısrarla sonrasından 200 de ödese konusmucak..bazen fedakarlıklarına üzülüyor insan kızlar..hareket görmedikçe üzülüyorsun nilay ama oturun nişanlınla şöyle konusun..
ahmet mehmet vs.
biz son 1 ay kala evi tutalım önce kredi çekilsin muhakkak..
sonra eşyalar alınır nakit alımlarda uygunluk oluyo hem..
sonrada takılanlarla 10,000 mi çekildi 5,000 ödenir düğünden sonra..
gerisini tyine taksit..en azından faizi düşer..sende artık üzme kendini ailesi neylen destek olsun..olmayınca olmuyo işte hepimiz yasadık bunu..
benim eşimde son 1 ayda yaptı yapıcagını..eşya almak bir günlük iş nilay..paraya bakar bu işler..çok takılma artık bazı şeylere..hassas olma..çabuk yıpranırsın..

Anladı evet ama o kalbimdeki kırgınlığı atmak bu sefer kolay olmıyacak biliyorum.
Bu akşam konuşucaz ertelenmesinden yana değil.Gördüğümde unutup boynuna sarılıcağımı düşünüyor.

nilay'cım böyle bişey yüzünden düğün ertlenir mi hiç?
nişanlılık döneminde özellikle bir tarafın maddi durumu biraz daha kötü ise yaşanıyor böyle tartışmalar....
sen nişanlına destek olmaya devam et canım benim

Sakin ol nilaycım bu dönemde normal böyle şeyler bizde bide herşeye aileler sponsor olmasına rağmen nişanlımda yetişmeyecek telaşları başladı bana hergün yetişecek mi sence diye sorup duruyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nilay biraz daha anlayışlı olup nişanlına destek olman lazım
bende herşeyimi tek başıma yaptım maddi anlamda ki bide nişanlının yapması gerekenler bi kızın yapması gerekenden daha fazla
insanı gerçekten çok yıpratıyo bu süreç
her detayı düşünmek zorunda kalıyosun maddi olarak kimse yardım etmediğinden
nişanlın fazla tepki vermiş olabilir ama
gerçekten zor bi durumda yaşayan bilir gerçekten bu durumu
nişanlına daha fazla destek olman lazım bu dönemde

Gerçekden benim açımdan bakmana çok sevindim edoşum.İnanın yaptığınız fedakarlık bir kenara itilip yapmadığınız önünüze sürüldüğünde insan büyük hayal kırıklığı yaşıyor.
Sevdiğim iyi bir insan gerçekden beni sevdiğinede inanıyorum.Ama ben onun ters damarınıda biliyorum.Kızgın olduğunda neler olabileceğin farkındayım.Asla bana hayır demesinde demiyorum.Tabiyki diyecek tabiyki zıtlaşacağız.

Ama durum şu ki.Aylardır maaşımı hiç elime almadan taksit ödüyorum.Asla bunları söylemek istemem ama yakında kimseye anlatamam ki o yüzden içimi dökmek istiyorum.
Aile desteği diyorsunuz ama aslında oda değil.Ben 17 yaşımdan beri çalışıyorum zaten.Hemde okulumu bitirdim bu dönem içinde.Şimdi verdiklerimi alıyorum.
Ben çalışmasam ailemde bu kadarını yapamaz ki.Erkek tarafının alması gereken TV den vazgeçtim.Gümüşlüktü konsoldu vazgeçtim.En son çok sıkışık durum diye.Oturma grubunuda nakitle almayalım dedim.Takı konusuna gelince.Daha eşyalar alınmadı.Takıdan ben zaten çokdan vazgeçdim aklımda bile yok.Birisinden alalım dediğimde.Yengemin kardeşinin eşi.Erkek tarafından kimse bilmicek annesi de dahil.Kız tarafından da sadece annem ben ve yengem.Alıncak takılar sonra geri verilecek.Ben bunu bile konuştum ayarladım.Yani takı sitresimiz de yok.Gelinlik diktirmiyorum ki pahalı olmasın diye.Maltepede oturucaz ki hem nişanlıma yakın olsun hemde kira uygun olsun diye.

Ben daha ne yapabilirim ki kızlar?evet telefon al dedi.Bende 100 Tl lik aldım.Ama öyle bir konuşdu ki dersiniz 70 Tl ile herşey çözümlenecek.
O zaman sende sigara içme dediğimde o benim zevkim dedi.Pişman oldu mu oldu özür diledi mi diledi.
Ama kalp kırıldı.Bu çocukluk değil şımarıklık değil.Kendinizi benim yerime koyun düşünün.Vazgeçtiğim bunca şey varken bu muameleyi hak ediyor muyum?

Eğer sitresli oluyorsa kaldıramıyorum diyorsa evlenmicek bu kadar basit.Ben evlenelim demedim.
O evlenelim dedi ben yanlızım ailem olsun yuvam olsun dedi.Biz işini bile söze 1 ay kala bulduk.
Bunu kimse inanın göze almaz.

günaydın aylincim
yeiştirdin mi akşam menülerini

Aylincim nişanlımın yapması gereken daha fazla değil inan bana...

Ona sadece yemek masası oturma grubu vede tv kalmışdı.
Onun dışındakilerin hepsi zaten bitti.Ben daha ne kadar anlayışlı olabilirim ki?
anlayışsız olduğıumu düşünüyorsunuz destek ol diyorsunuz ama inanın zaten oluyorum.
Bu kadar destekkende bu tavrı hak etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…