- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.941
Kübroşumm ben zaten elimden geldiğince destek oluyorum.
Siz biliyorsunuz.Bir çok şeyden zaten vazgeçtim.
Hep ödenir diyorum başarırız biz ikimizde çalışıyoruz diyorum.
Ama inanın bana çok kırıldım.
Neler söyledi ya.Sadece 100 TL lik telefon için.
Ben de o zaman sigarayı bırak ayda 135 TL veriyorsun yazık biz sıkışık durumdayız dedim.
Oda benim zevkim dedi bana var mı böyle bir şey?
Annenle konuş hayatım bakalım ne düşünüyor dediğimde.
Şimdi zamanı değil dedi.Ağlar dedi.Ben dün 2 saat boyunca ağladım gözlerim şişti.
Oturma odasını da nakitle yapmıyalım dedim.Alırız sonrasında öderiz dedim.
Ben daha ne yapayım?Takı alma başın yere eğilmesin birisinden alırız takarsın sonra geri veririz dedim daha ne yapayım?
aslında daha önce anlattıklarından anladığım kadarı ile nişşanlın çok anlayışlı biri canım ama bunalmuş demekki o da nasıl düşünüyodur bu işler nasıl yapılcak diye arkasında destek olmayınca çok zor
senin istediğin herşeyi yapmak ister her istediğini almak ister ama elinden gelmeyince geriliyo tabi doğal olarak bir de sen ailenin yardımı ile alacağım şeyleri tamamlamışsın onunkiler daha ortada yok bunları düşünüp geriliyo sana patlıyo en yakınında sen varsın
sadece eşya ile bitmiyo ki gelinliktir gelin arabasıdır kuaför davetiya hepsipara
o şimdi kuaföre vereceği parayı bile düşüniyodur.
bugüne kadar ablattıklarından anladığım kadarıyla her türlü nazında nişanlın sana çok anlayışlı davrandı şimdi de sen ona anlayışlı davran çözersiniz hepsini
birbirinizi çok seviyorsunuzüstesinden gelemeyeceğiniz şey yok
bu dönemler gerçekten çok sıkıntılı bizde yaşıyoruz aynı şeyleri kendisi yeri gelir en olmadık şeyi alır sana hediye eder fln yeri gelir 5 tl lik şey aldın dşye kızar
nilaycım yzdıklarına hiç cvp yazma fırsatım olmadı,,,işte biraz yoğun olduğum için ama ben senin sevdiğinle olan ilişkine gerçekten hayranım ,,birbirinize ne kadar sevdiğinizi hissedebiliyorum yani,,
ama işin içine maddiyat girince gerçekten iki tarafta yıpranıyooo,,, artık iyice bunalmış demekki bide hani erkeklik gururu var ya para olmayınca daha çok üzülüyodur,, bence üzerine gitme,,, çünkü o yine senin fıstığım diye gönlünü almasını bilir,,, düğünüde ertelemeye bu kadar ani karar verme istersen,,,
sizin için ne hayırlıysa o olsun,,, inşallah,,,
Kübroşumm ben zaten elimden geldiğince destek oluyorum.
Siz biliyorsunuz.Bir çok şeyden zaten vazgeçtim.
Hep ödenir diyorum başarırız biz ikimizde çalışıyoruz diyorum.
Ama inanın bana çok kırıldım.
Neler söyledi ya.Sadece 100 TL lik telefon için.
Ben de o zaman sigarayı bırak ayda 135 TL veriyorsun yazık biz sıkışık durumdayız dedim.
Oda benim zevkim dedi bana var mı böyle bir şey?
Annenle konuş hayatım bakalım ne düşünüyor dediğimde.
Şimdi zamanı değil dedi.Ağlar dedi.Ben dün 2 saat boyunca ağladım gözlerim şişti.
Oturma odasını da nakitle yapmıyalım dedim.Alırız sonrasında öderiz dedim.
Ben daha ne yapayım?Takı alma başın yere eğilmesin birisinden alırız takarsın sonra geri veririz dedim daha ne yapayım?
o da anlamış bak hatasını nilaycım
gergin bir anına denk gelmiş belli ki
hemen karar vermeyin düğün ertelemeye fln böle şeylerden
daha zaman yaklaştıkça ne gerginlikler olucak bu nazar boncuğu olsun size
Akşamki menüyü yazayım fikir olsun
tavuk suyu çorba
karnıyarık
tepside pilav tavuklu
taze fasulye
börek
salata
tatlıda kemalpaşa
misafir mi var akşama,,,, deniz,
kızlar üzerine gitme üzerine gitme..hep nilaya alttan al diyoruz ama bazı şeyler vardır ee yeter dedirtir..
nilay şöylede bi durum var nişanlın sana o kadar el bebek gül bebek davransada bu bana asla bişi diyemez diye düşünme..valla kap kırmaya gelince öyle bi kırarlar ki bu adam dün nasıldı bugun nasıl dedirtir insana bunları hepimiz yaşıyoruz..öncelikle hiç bişeye sasırmamalısın..
tmm burda hiç kimsenin erkek tarafından bi destek gelmedi bi kaç kişi hariç ama bi şekilde yapıldı bişiler..
takı bizlerin asla paylaşamayacagı bişi ama nilayın dediği helal olsun dedirticek durumda yalanmı??
başkasından al bana tak sonra geri veririz hangimiz yaparız bunu..şahsen yapmam ben..
çeksin abi krediyi alsın takılanlarla ödesin bi, kısmını gerisini ufak taksitler yaptırsın..
madem tel al diyo ısrarla sonrasından 200 de ödese konusmucak..bazen fedakarlıklarına üzülüyor insan kızlar..hareket görmedikçe üzülüyorsun nilay ama oturun nişanlınla şöyle konusun..
ahmet mehmet vs.
biz son 1 ay kala evi tutalım önce kredi çekilsin muhakkak..
sonra eşyalar alınır nakit alımlarda uygunluk oluyo hem..
sonrada takılanlarla 10,000 mi çekildi 5,000 ödenir düğünden sonra..
gerisini tyine taksit..en azından faizi düşer..sende artık üzme kendini ailesi neylen destek olsun..olmayınca olmuyo işte hepimiz yasadık bunu..
benim eşimde son 1 ayda yaptı yapıcagını..eşya almak bir günlük iş nilay..paraya bakar bu işler..çok takılma artık bazı şeylere..hassas olma..çabuk yıpranırsın..
günaydın kızlar
nilay biraz daha anlayışlı olup nişanlına destek olman lazım
bende herşeyimi tek başıma yaptım maddi anlamda ki bide nişanlının yapması gerekenler bi kızın yapması gerekenden daha fazla
insanı gerçekten çok yıpratıyo bu süreç
her detayı düşünmek zorunda kalıyosun maddi olarak kimse yardım etmediğinden
nişanlın fazla tepki vermiş olabilir ama
gerçekten zor bi durumda yaşayan bilir gerçekten bu durumu
nişanlına daha fazla destek olman lazım bu dönemde
günaydın kızlar
nilay biraz daha anlayışlı olup nişanlına destek olman lazım
bende herşeyimi tek başıma yaptım maddi anlamda ki bide nişanlının yapması gerekenler bi kızın yapması gerekenden daha fazla
insanı gerçekten çok yıpratıyo bu süreç
her detayı düşünmek zorunda kalıyosun maddi olarak kimse yardım etmediğinden
nişanlın fazla tepki vermiş olabilir ama
gerçekten zor bi durumda yaşayan bilir gerçekten bu durumu
nişanlına daha fazla destek olman lazım bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?