2011 gelin adayları buyrun sohbete

halı perde ve avizeler alındı mı nilay?

günaydın aylincim
yeiştirdin mi akşam menülerini

yetiştirdim canım
herşeyi çok beğendi eşim
tiramisum da çok güzel bayıldı eşim
ama arkadaşları geldi akşam ist den gelen bi arkadaşı var onunla bilgisayar programı yapıyo eşim
o yüzden gelmek zorunda kaldılar
romantik bi akşam geçiremedik senin anlayacağın ama olsun gene de aramız iyi ya yeter o bana
bu gece romantik takılırız artık
arkadaşları da tiramusu ya bayılmış ayrıca
bundan sonra hep yapıcakmışım kociş öyle diyo

nilaycım sende haklısın canım ne diyim
açıkçası bi taraftan da takdir ettim seni ve aileni
benim annem asla kabul etmezdi başkasından alınmış takıyı falan ben de kabul etmezdim zaten açıkçası
madem gücü yetmiyo biraz daha bekleseymiş evlilik için
gelinlikte bile ödün vermişsin
bi kızın en büyük hayali olmasına rağmen
eşyalrın bi kısmından vazgeçmişsin
ben böyle olduğunu bilmiyodum açıkçası
insan birbirini ne kadar severse sevsin
ve ne kadar para önemli değil desen de herşey paraya bakıyo
nişanlılık sürecinde insanı gerçekten en çok yıpratan şey bu oluyo

nilaycım üzülme artık tmmı..bugunlerde gecicek borçlarda biticek..klasik nişanlılık süreci işte..
sıkmayın canınızı ikinizde..Allah yolunuzu açık etsin..Kolaylık versin..

bu arada kızlar dün herşey tmm hazırladım ve kapı çalındı..hatta sizin için resim bile çektim

kızlar ben geldim hoşgeldim:=))size sabah erkenden uyanıp mutfak ve banyomun resmlerını cektım ama boyutu buyuk gelıo nasıl yapıoduk duzenlemeyı albume eklıcem bakın untmadım heee:))))

Sen nasıl yapıyorsun tremusuyu aylincim

oktay ustanın sitesinden aldım dün canım tarifi ona göre yaptım
tarif şu ;
[h=3]Tiramisu malzemeleri[/h]
[h=3]Krema malzemeleri;[/h]
[h=1]Tiramisu tarifi[/h]Nescafe ve şekeri bir fincan içinde sıcak su ile karıştırın. Hazır keki enlemesine iki parçaya ayırın. kekin iki parçasını da hazırladığınız nescafeli karışımla ıslatın.Un, şeker, süt ve yumurtayı karıştırın. Koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin. Ocağı kapattıktan sonra labne peynirini ekleyin ve telle çırparak pütürsüz olmasını sağlayın.Hazırladığınız kremanın yarısını ılıkken, kek parçalarından birinin üzerine sürün. Kekin diğer yarısını üzerine kapatın. Kalan kremayı sürün. Kahve ile süsledikten sonra soğuması için bekletin.

nerede canım foto

halı perde ve avizeler alındı mı nilay?

Halı perde ve avizeler eve göre olacak canım.
Ama onlarda hazır.Kendi evimizin tül ve perdeleri yaptırğımız yerle anlaştık.
Ev tutulur tutulmaz gelip ölçüler alınacak.
Halılarda mutfak eşyasını aldığım yerle anlaşıldı ödeniyor.
Tabi eve göre renk ve boyutunda değişillik olacak.
Avizeler konusundada bizim bir kartımız var şirkette yemek kartı.
Ama ben çok yemediğim için içinde birikmiş bir miktar para var.
Ve yine bizim evin avizelerini o kartla almışdım orda geçiyor.
Onlarıda onun la halledicem.Yani ben yine birçok şeyi düşündüm.

Gülüyorum artık ne yapayım kızlar.
Destek ol demenizi anlıyorum ama bizde ki durum zaten bu.

ooo sen gerçekten herşeyi düşünmüşsün zaten nilay

nilaycım ben bu topiği sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyodum. Senin yazdıklarını görünce yorum yapmak istedim. Bizde sizin gibiydik yeliz bilir hatta. 2008den beri nişanlıyız. Nişanlımın ailesinin maddi durumu yoktu. Ne takı takıldı bana ne nişan alışwerişi. 3 sene böyle geçti.Bizim buralarda nişanlı kızlar düğünlerde bayramlarda takılarını takarlar.Ama benim takımda yoktu.Asgari ücretle çalışıyorurm.Nişanlımda öyle çalışıyodu.Sözde takılan paralarla 1 bilezik aldık biz daha sonrada beraber 1 bilezik daha aldık.Ama tabi en incelerinden.Öyle geçirdim nişalılığımı ki benim için bunlar hiiç önemli deil.Yatırım oldu zaten. Neyse ben hep düğün nasıl olucak, eşyaları alamıycaklar diye üzülürdüm. Yelizle bile az konuşmadık bilir hepsini. Ben işe girdiğimden beri bütün eksiklerimi aldım, taksitlerimizi beraber ödedik.Nişanlım aralıkta askere gitti kısa dönem işte askerden sonra düğünü düşünüyoduk.Kayınvalidemler düğün gününü koymak için bile aramamışlardı. Annem aradı. eylül 8-10 koyduk tarihi. Ama bu haziran ayına kadar ben hala hiçbişey alamıcaklar bütün borç bize kalıcak diye üzülüyodum. Nişanlım hep mahcup oldu bana karşı kıyamam.Ama aramız hiç bozulmadı çok şükür. Ama rabbim nasip etti haziranda ellerine yüklü para geçti nilaycım. Bana bileziklerimi yaptılar. Ve kayınpederimiz bi borcunu bitirmiş. Eşyalarımında üstüne düşen herşeyi aldılar. Hiç de karışmadılar.Bende aşırıya kaçmadan aldım mobilyaları perdeleri.Taksite bağladık.Ödiycek kayınpederim. Ben bile inanamıyorum bu gelişmelere.E tabi kendimizde baya bi borca giricez.Üstelik nişanlımın bi işi yok daha biliyomusun. düğüne 1,5 ay kaldı ve hala işi yok. Ama rabbim büyük. Bak hiç ummadığımız anda değişti hayatımız.Nişanlım istanbulda yaşıyodu ben manisada.2 ay öncesine kadar planlarımız istanbulda yaşamaktı.Şimdi ise nişanlım benim yanıma geldi. SEnin düğününe daha zaman var tatlım. Neler değişr o zamana daha. Ama çok çok dua et. Allah yardımcınız olsun. Uzun yazdım umarım sıkmamışımdır ama benim yaşadıklarım sana moral olsun.

ooo sen gerçekten herşeyi düşünmüşsün zaten nilay

Tabi canım diyorum ya hak etmiyorum tavrını diye işde bunlardan dolayı.
yoksa şımarıklıkdan filan değil.

Ama şuda bir gerçek.Şimdi ben akşam sevdiceğimi görücem.
Göz göze elicez ben sarılıcam kokusunu içime çekicem ve herşey biticek...

sökülene kadar dediğin ne kızz alıp söksek makasla kessen olmuyor mu ille milatlarını mı dolduracaklar yani

kızçeler albüme ekledim ama gülmeyin elimden bu kadarı geldi..

oluyor be canım..olmaz olurmu elinle istesen çıkarırsın da ben çoğunlugu çıkardım bunlar kalanlar..kalsınlar öyle seviyorum ben..
istersen çıkarırsın sende hemen zuzuş..

Son düzenleme:

bebişim ben belirli bir günü var mı diye sordum ondan anladım isteğe göre canım 1 ay filan kalsa iyi olacak ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…