2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım yazdıkların için desteğin için çok teşekkür ederim.Bende senin gibi düşünüyorum.İnan bak olmayan yapılmayan hiç bir şeye takılmıyorum.
Neden takım yok neden eşyalarım eksik neden ev kira.Benim umrumda bile değil.Ben nişanlımı çok seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum.
Yaş olarakda bizim için zaten erken mal mülk sahibi olma açısından.Ancak aileden kalacakda öyle olacak.Biz hepsini aşarız herşeyin altından kalkarız bundan asla şüphede duymuyorum.Ama benim kırıldığım nokda bu kadar herşeyden vazgeçmişken ufak tefek konuların aramıza girmesi sevdiğimin beni kırması.He sonrasında yaptığının farkına da varıyor varmıyor değil özür de diliyor.Sanki o cümeleri kuran o değilmiş gibi oluyor.Akşam gelicek kollarına alıcak,sarılıcak,saçlarımı okşucak.Gözleri gözlerimde elleri ellerimde olcak bunuda biliyorum ve ben herşeyi unutucam bununda farkındayım.Ama önemli olan bu anlarda birbirini kırmamak.Sitresini bana yansıtıyor bununda farkında.Ama şu yazdıklarından sonra bende daha anlayışlı olmaya çalışacağım.Aynısı biliyor musun?8 ay işsiz dolaştı sevdiğim biz o sırada ailelere açılmıştık.İş yoktu ama var gibi göterdik:) Söze bir ay kalada işini bulduk şükürler olsun ki.Allahım yardımcımız oluyor bununda farkındayım.Ne diyeyim ki hakkımızda hayırlısı.

Son düzenleme:
Edda bilseydim akşam gelirdim :))))
daha öğlene çok var acıktım görünce kuzum ben kadehlere fişne suyu koyuyorum :)))

sevindimi kociş tepkisi ne oldu
eda ve kocişi mutluluğunuz bir ay bir yıl on yıl 100 yıl sürsün
bebişleriniz olsun

adaşım ellerine kollarına sağlık, masan davetkar gözüküyor :))

Esra'cım ne zaman istersen gel kuzum, seve seve ağırlarım etrafında dört dönerim valla:)

Nilay'cım, bence sen biraz fazla fedakarsın canım. Acaba senin bu kadar fedakar olman mı nişanlının ailesinde o sorumsuzluğu yaratıyor?

Kızlaaaaaaaaaaaaaar, cuma gününe izin aldım
Kocamla asos'a gidiyoruz

Çiğdem yeni işin hayırlı olsun senle hiç karşılaşamadık ama ben seni uzaktan uzaktan okuyup sevdim. İnşallah bi akşam rastlaşırız da sohbet ederiz. Bu arada geçmiş olsun
Esracım haberlerin güzel olmasına sevindim canım. Allah hayırlı zamanda versin inşallah
Nilayım aferin sana canım güzel düşünüyorsun nişanlına çok da güzel destek olmuşsun. Bu zamanlar çoook zor zamanlar ama inan insan evlenince daha iyi anlıyor ki en önemli olan huzur muhabbet. Sen sabret kuzum. Nişanlına da bu akşam fedakarlıklarını anlat seni daha iyi anlasın. Zaten pişman olmuştur. Ama düğün tarihini ertelemeyin. Ertelerseniz kasımdan sonraki 5 ayda yıpranırsınız. Şimdi evlenmiş olacaktık hala kavuşamadık falan dersiniz. Evlenince çok değişiyor herşey. Eğer nişanlının doğru insan olduğundan eminsen gerisini salla kuzum.
Olgunluğun için seni çok tebrik ederim. Umarım önünüzdeki tüm zorluklar kolayca aşılır.
Denizim seninde nilay hakkında yazdıklarını çok doğru buldum canım.
Yelizim irfanview diye bi program var. Ben onu bilgisayarıma indirdim. Orada çok kolay yeniden boyutlandırma yapılıyor.
Edacım yaptıklarını gördüm eline sağlık bebişim. Mutluluklar çok

Kızlar bana gelince haftasonu amcamın kanser olduğunu öğrendim. Daha tetkik aşamasında. Dua edinde iyi çıksın. Kolay iyileşeninden olsun. Babamlar 9 kardeş, daha önce 3 amcam kanserden vefat etti. Ne olur amcam için dua edin.

Bir de dün iş çıkışı annemi aradım. Babam şehir dışında abimlerde yokmuş. Yalnızım bize gelin yemeğe dedi. Yok dedim ben seni gelip alayım, annemi aldım eve getirdim. Park ederken duvara tosladım üstelik bomboş otoparkta.. Böylece arabamızda ilk kazamızı ben yapmış oldum. Araba Allahtan sıfır değil, öyle olsa üzülürdük baya. Eşim çok anlayışla karşıladı. Çok teselli etti. Ama ben çok üzüldüm.

nilaycım maşallah size.. Bizde öyle asla küs kalamayız çok şükür. İşallah da hep böyle dewam ederiz. Ewet insan kendinden,heweslerinden,isteklerinden bu kadar ödün verirken ters harekette çok üzülüyo bende yaşadım hepsini biliyorum. Benim ne kız istemem istediğim gibi oldu. Ne ayrıca nişan törenim oldu. Aynı gece bi ton kalabalığın içinde istendi ( ki ben duyamadım bile) kahvemi bile dağıtamadım düşün. hemen o gece yüzük takıldı. filan yani bazı heweslerimide yaşayamadım.Ama aynen sende olduğu gibi bizde maddiyat yüzünden 1-2 tartışmışlığımız var. çok kırılıyo insan seni anlıyorum. Ama erkeklerin mahcubiyetinden oluyo canım. Seni çok sewiyo dünyaları vermek istiyo. Beğendiğin herşeyi almak istiyo. Ama bi erkek olarak hiçbişey yapamıyo düşünsene. Senin yaptığın fedakarlıklar altında eziliyo. Biyerden sonra patlıyo işte. Aşkınıza nazar değmesin işallah bööle sorunlar bidaha yaşamazsınız.

edacım ellerine sağlık süper görünüyor
özellikle dolmalar çok iştah açıcı görünüyor.

nice 1 aylara 1 yıllara 10 yıllara 100 yıllara

edaaa git bak bakalım nasıl oralar bayram tatilindede biz gideceğiz eşimle. bize yardımcı olursun gezdiğin beğendiğin yerler konusunda

geçmiş olsun ayşecim
neyseki büyük bi kaza değil ve size bişey olmamış
allah beterinden saklasın

aaa kociş bir girdi içeri neden salonu ykmadın dedi o an salona girer girmez aman ALlahım dedi kırdı dizlerini sonra oturdu yere..
bak dedi beni ayakta bırakacak hal bırakmadın..sen nasıl kadınsın yahu dedi..öpüp durdu beni..mutfaga gittim bi baktım arkamda
bana çiçek almıs oda masadaydı :))
amin bitanem amin karslıklı dualar..hepimiz huzurlu olalım..nilay şurda bir kaç ay sonra sende aramıza gelip bunları konusucaz hepsi gecicek bitanem..tmmı?

Ayy canımm yaa inşallah kızlar isteyen herkes bana da gelebilir valla bende çok iyi ağırlarım sizi :)

Eğer cuma günü izin alabilirsem bende esenköy e gidicez. Assos a da Eylül sonu gibi gitmek istiyoruz. Nette çok beğendim inşallah bi aksilik çıkmaz da gidebiliriz. Sana da keyifli tatiller canım bol bol dinlen tadını çıkar :))

Günaydın kızlar,her gün bişey çıkıyor eskisi kadar sık gelemiyorum artık

edacım masanı gördüm,eline sağlık çok güzel görünüyor herşey...nice aylara,nice yıllara diyelim...

nilaycım karşılıklı anlayışlı olabilmeniz lazım,fazla büyütme bence...çünkü hepimiz son dönemlerimizde yaşadık bu tarz şeyler ama meraklanma evlenince kalmıyor hiç bişey

Yok edacımm ailesi dediğim ablası evli polis doğuda görevli.Bir annesi var.Onunlada bağları 8 yıl önce kopmuş.
Onlar benim vesilemle nişanlımla arayı düzeltmeye çalıştırlar o nedenle kayınvalidem köyden istanbula geldi.
Ama düşündükleri gibi olmadı.Yada şöyle söyliyim eğer dediği gibi davranırsak destek var.Dediği gibi davranmassak destek yok.

geçmiş olsun ayşecim cana birşey olmasında araba kullanmak böyle böyle gelişiyor canım olan böcüklerimize oluyor Benim böceğim sıfırdı 1 ay da önce motorsiklet arkadan tır çarptı

Son düzenleme:
ayşecim çok üzüldüm yeni gördüm yazdıklarını..Allah şifasını versin..
herzaman diyorum Rabbim dert vericeksen dermanı olanlardan ver..
Sende araba için sıkma canını heyecan yapmıssındır o an..kaskosuda var..ALlah büyük kazalardan korusun..

Ayşe cim canım Allah acil şifalar versin. Kaza içinde geçmiş olsun canım o kadar olur ufak tefek şeyler üzme kendini Allah daha büyüklerinden korusun. Cuma günün sadaka falan verirsin başın gözün için. Arabana da nazar dua sı as:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…