- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.981
nilaycım ben bu topiği sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyodum. Senin yazdıklarını görünce yorum yapmak istedim. Bizde sizin gibiydik yeliz bilir hatta. 2008den beri nişanlıyız. Nişanlımın ailesinin maddi durumu yoktu. Ne takı takıldı bana ne nişan alışwerişi. 3 sene böyle geçti.Bizim buralarda nişanlı kızlar düğünlerde bayramlarda takılarını takarlar.Ama benim takımda yoktu.Asgari ücretle çalışıyorurm.Nişanlımda öyle çalışıyodu.Sözde takılan paralarla 1 bilezik aldık biz daha sonrada beraber 1 bilezik daha aldık.Ama tabi en incelerinden.Öyle geçirdim nişalılığımı ki benim için bunlar hiiç önemli deil.Yatırım oldu zaten. Neyse ben hep düğün nasıl olucak, eşyaları alamıycaklar diye üzülürdüm. Yelizle bile az konuşmadık bilir hepsini. Ben işe girdiğimden beri bütün eksiklerimi aldım, taksitlerimizi beraber ödedik.Nişanlım aralıkta askere gitti kısa dönem işte askerden sonra düğünü düşünüyoduk.Kayınvalidemler düğün gününü koymak için bile aramamışlardı. Annem aradı. eylül 8-10 koyduk tarihi. Ama bu haziran ayına kadar ben hala hiçbişey alamıcaklar bütün borç bize kalıcak diye üzülüyodum. Nişanlım hep mahcup oldu bana karşı kıyamam.Ama aramız hiç bozulmadı çok şükür. Ama rabbim nasip etti haziranda ellerine yüklü para geçti nilaycım. Bana bileziklerimi yaptılar. Ve kayınpederimiz bi borcunu bitirmiş. Eşyalarımında üstüne düşen herşeyi aldılar. Hiç de karışmadılar.Bende aşırıya kaçmadan aldım mobilyaları perdeleri.Taksite bağladık.Ödiycek kayınpederim. Ben bile inanamıyorum bu gelişmelere.E tabi kendimizde baya bi borca giricez.Üstelik nişanlımın bi işi yok daha biliyomusun. düğüne 1,5 ay kaldı ve hala işi yok. Ama rabbim büyük. Bak hiç ummadığımız anda değişti hayatımız.Nişanlım istanbulda yaşıyodu ben manisada.2 ay öncesine kadar planlarımız istanbulda yaşamaktı.Şimdi ise nişanlım benim yanıma geldi. SEnin düğününe daha zaman var tatlım. Neler değişr o zamana daha. Ama çok çok dua et. Allah yardımcınız olsun. Uzun yazdım umarım sıkmamışımdır ama benim yaşadıklarım sana moral olsun.
adaşım ellerine kollarına sağlık, masan davetkar gözüküyor :))
Esra'cım ne zaman istersen gel kuzum, seve seve ağırlarım etrafında dört dönerim valla:)
Nilay'cım, bence sen biraz fazla fedakarsın canım. Acaba senin bu kadar fedakar olman mı nişanlının ailesinde o sorumsuzluğu yaratıyor?
Kızlaaaaaaaaaaaaaar, cuma gününe izin aldım
Kocamla asos'a gidiyoruz
Çiğdem yeni işin hayırlı olsun senle hiç karşılaşamadık ama ben seni uzaktan uzaktan okuyup sevdim. İnşallah bi akşam rastlaşırız da sohbet ederiz. Bu arada geçmiş olsun
Esracım haberlerin güzel olmasına sevindim canım. Allah hayırlı zamanda versin inşallah
Nilayım aferin sana canım güzel düşünüyorsun nişanlına çok da güzel destek olmuşsun. Bu zamanlar çoook zor zamanlar ama inan insan evlenince daha iyi anlıyor ki en önemli olan huzur muhabbet. Sen sabret kuzum. Nişanlına da bu akşam fedakarlıklarını anlat seni daha iyi anlasın. Zaten pişman olmuştur. Ama düğün tarihini ertelemeyin. Ertelerseniz kasımdan sonraki 5 ayda yıpranırsınız. Şimdi evlenmiş olacaktık hala kavuşamadık falan dersiniz. Evlenince çok değişiyor herşey. Eğer nişanlının doğru insan olduğundan eminsen gerisini salla kuzum.
Olgunluğun için seni çok tebrik ederim. Umarım önünüzdeki tüm zorluklar kolayca aşılır.
Denizim seninde nilay hakkında yazdıklarını çok doğru buldum canım.
Yelizim irfanview diye bi program var. Ben onu bilgisayarıma indirdim. Orada çok kolay yeniden boyutlandırma yapılıyor.
Edacım yaptıklarını gördüm eline sağlık bebişim. Mutluluklar çok
Kızlar bana gelince haftasonu amcamın kanser olduğunu öğrendim. Daha tetkik aşamasında. Dua edinde iyi çıksın. Kolay iyileşeninden olsun. Babamlar 9 kardeş, daha önce 3 amcam kanserden vefat etti. Ne olur amcam için dua edin.
Bir de dün iş çıkışı annemi aradım. Babam şehir dışında abimlerde yokmuş. Yalnızım bize gelin yemeğe dedi. Yok dedim ben seni gelip alayım, annemi aldım eve getirdim. Park ederken duvara tosladım üstelik bomboş otoparkta.. Böylece arabamızda ilk kazamızı ben yapmış oldum. Araba Allahtan sıfır değil, öyle olsa üzülürdük baya. Eşim çok anlayışla karşıladı. Çok teselli etti. Ama ben çok üzüldüm.
Eda iyisin valla asos lar erdekler azıcık bizede sürün bizde gidelim
Edda bilseydim akşam gelirdim :))))
daha öğlene çok var acıktım görünce kuzum ben kadehlere fişne suyu koyuyorum :)))
sevindimi kociş tepkisi ne oldu
eda ve kocişi mutluluğunuz bir ay bir yıl on yıl 100 yıl sürsün
bebişleriniz olsun
Esra'cım ne zaman istersen gel kuzum, seve seve ağırlarım etrafında dört dönerim valla:)
Nilay'cım, bence sen biraz fazla fedakarsın canım. Acaba senin bu kadar fedakar olman mı nişanlının ailesinde o sorumsuzluğu yaratıyor?
Kocamla asos'a gidiyoruz
Kocamla asos'a gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?