2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayşeciğim, canım Allah amcanın yardımcısı olsun onu ailesine sevdiklerine bağışlasın
Inşallah kolay tedavi edilen türden dir.
herşey biz insanlar icin, güçlü olup hastalarımıza moral vermemiz bizim yapabileceğimiz tek şey.....
Kaza için de cok geçmiş olsun canım, nazar boncuğu say o kazayı. Allah beterinden saklasın onunla bitmiş olsun Inşallah.

ayşecim geçmiş olsun allah beterinden saklasın,,,

bende dün ilk defa direksiyon başına oturdum ders alıyorum inanılmaz zevkli bişeymiş,,,,

Kızlaaaaaaaaaaaaaar, cuma gününe izin aldım
Kocamla asos'a gidiyoruz

Edacım süper, çok sevindim. Çoook güzel geçer inşallah.

Ayşe ne haber ayşe nasılsın ayşe
:))))))))) misafir yokmu ayşe yine yollardamsın

Denizim tam da ben size yazıyordum bu hafta ofiste olacağım canım, yollarda değilim. Nası özlemişim şehirde çalışmayı.
Ofiste olduğum içinde bol bol yazabiliyorum.
Sen nasılsın canım.

geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar.

bende edadan özendim mesaj attım dedim ki bu hafta konu kaçamak yapalım gidelim bir yerlere programları olduğunu biliyorum ama yinede yazmak geldi içimden
eşim de yazmış düşünmediğimi sanıyor olabilrisin bencede çok iyi olurdu ama program ((((((((((

Yazdıklarını sanki ben yazıyorum gibi hissediyorum.Okurkende seni çok iyi anlıyorum senin beni anladığın gibi.Yaşadıkların inan benimde yaşadıklarım.
Bir erkek olarak bulundukları durumun zor olduğunun farkındayım.Ama bizim bu fedakarlığımıza karşı daha anlayışlı olup görmezden gelebilirler değil mi?
Ama yine diğer bir yazdığında beni gerçekden etkiledi.Fedakarlıklarım karşısında eziliyor ve bu birikimi yine bana yansıtıyor en yakını benim çünkü.
Arkadaş çevresi takıldığı ortam yoktur.Evden işe işden eve.Annesiyle konuşmaz bu konuları zaten.Biz aile ziyaretini bile teyzesine yaptık.
O zamanda çok mahçup olmuştu.Daha anlayışlı olacağım.Evet bizim en iyi huyumuz küs kalamıyoruz.Ayrı hiç uyumayız zaten kırgında olsak aynı saatte yataklarımızda olur telle konuşuruz.Dün akşamda öyle oldu.Ben uyuyamadım diye sevdiceğimde uyumadı.Allahım nazarlardan korusun buda nazarımız olsun.Akşam alttan alıcam.

Çok geçmiş olsun ayşecim dularımız seninle.Allahım çaresi olmayan dert vermesin.Üzme kendini emi mübarek üç aylarda bol bol dua et.
Arabanında nazarı çıkmış canım.Allah korusun daha büyük bir şey olabilirdi.Eşinde ne kadar güzel anlayışla karşılamış düşünüpde yıpratma kendini.
Benimle ilgili düşüncelerine de teşekkür ederim canım.Ben içimi döktüm rahatladım kırgınlık az çok olsada akşam sevdiceğimi görünce geçicek biliyorum.
Düğün ertelemeyi dün gerçekden çok ciddi bir şekilde düşündüm.Ama buğün sizlerin sayesinde öyle düşünmüyorum.Yinede akşam konuşucaz.

Kızlar sizn irmik tatlı tarini yazmıştım ama bulamadım bir tarif yazarsanız akşam yapayım

1 ltre süt
7 çorba kaşıgı şeker
1 su bardağı irmik

ocaga koy karıstır kaynayınca 1 çorba kaşıgı margarin
1 pakette vanilya at..yoğun kıvama gelince indir..
borcamı ıslat biraz..içinde dök tatlıyı..
üzerine istedigini dök..ben dövülmüş fındıkla kapıyorum üstünü..harika bi lezzet..

edoşum assos da benide hatırla..çok tatil yapasım var şu ara..
eşim diyo gönderiyim aarkadasın yanına ama evde işlerim kalıcak diye gidemiyorum..gitsemmi kızlar ne diyosunuz

Haftasonu kaçamakları süper olur ama benimde dükkan var işte. Bizim yerlerimizde hazır bizim erdekte nişanlımların karacabey boğazında yazlıkları var ama ben cumartesi çalışıyorum

ödeme istemek için felan arıyorum işte firmaları muhasebeden nilay çıkıyor aylin çıkıyor esra var diyorum ki acaba bizim kızlardan varmı ki balıkesir baştaş felan aylinmiş kızın adı :)

Romantik bir çift ne kadar hoş.
Havada aşk kokusu varr
Yüzümde gülümsemeyle okudum edoşum.Çok ama çok mutlu olun inşallah.
Bir kaç ay sonra bende sizden tüyoları alırım tabi.
Zaten sevdiceğim bayılır öyle ormantik şeylere

evet valla sizden bu tür ormantikleri çok çok bekliyoruz,,,,,

ben olsam kocamı bırakıp gidemem

ödeme istemek için felan arıyorum işte firmaları muhasebeden nilay çıkıyor aylin çıkıyor esra var diyorum ki acaba bizim kızlardan varmı ki balıkesir baştaş felan aylinmiş kızın adı :)

valla o aylin ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…