- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.001
Kızlaaaaaaaaaaaaaar, cuma gününe izin aldım
Kocamla asos'a gidiyoruz
Ayşe ne haber ayşe nasılsın ayşe
:))))))))) misafir yokmu ayşe yine yollardamsın
edacım süper, çok sevindim. çoook güzel geçer inşallah.
Denizim tam da ben size yazıyordum bu hafta ofiste olacağım canım, yollarda değilim. Nası özlemişim şehirde çalışmayı.
Ofiste olduğum içinde bol bol yazabiliyorum.
Sen nasılsın canım.
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar.
nilaycım maşallah size.. Bizde öyle asla küs kalamayız çok şükür. İşallah da hep böyle dewam ederiz. Ewet insan kendinden,heweslerinden,isteklerinden bu kadar ödün verirken ters harekette çok üzülüyo bende yaşadım hepsini biliyorum. Benim ne kız istemem istediğim gibi oldu. Ne ayrıca nişan törenim oldu. Aynı gece bi ton kalabalığın içinde istendi ( ki ben duyamadım bile) kahvemi bile dağıtamadım düşün. hemen o gece yüzük takıldı. filan yani bazı heweslerimide yaşayamadım.Ama aynen sende olduğu gibi bizde maddiyat yüzünden 1-2 tartışmışlığımız var. çok kırılıyo insan seni anlıyorum. Ama erkeklerin mahcubiyetinden oluyo canım. Seni çok sewiyo dünyaları vermek istiyo. Beğendiğin herşeyi almak istiyo. Ama bi erkek olarak hiçbişey yapamıyo düşünsene. Senin yaptığın fedakarlıklar altında eziliyo. Biyerden sonra patlıyo işte. Aşkınıza nazar değmesin işallah bööle sorunlar bidaha yaşamazsınız.
Çiğdem yeni işin hayırlı olsun senle hiç karşılaşamadık ama ben seni uzaktan uzaktan okuyup sevdim. İnşallah bi akşam rastlaşırız da sohbet ederiz. Bu arada geçmiş olsun
Esracım haberlerin güzel olmasına sevindim canım. Allah hayırlı zamanda versin inşallah
Nilayım aferin sana canım güzel düşünüyorsun nişanlına çok da güzel destek olmuşsun. Bu zamanlar çoook zor zamanlar ama inan insan evlenince daha iyi anlıyor ki en önemli olan huzur muhabbet. Sen sabret kuzum. Nişanlına da bu akşam fedakarlıklarını anlat seni daha iyi anlasın. Zaten pişman olmuştur. Ama düğün tarihini ertelemeyin. Ertelerseniz kasımdan sonraki 5 ayda yıpranırsınız. Şimdi evlenmiş olacaktık hala kavuşamadık falan dersiniz. Evlenince çok değişiyor herşey. Eğer nişanlının doğru insan olduğundan eminsen gerisini salla kuzum.
Olgunluğun için seni çok tebrik ederim. Umarım önünüzdeki tüm zorluklar kolayca aşılır.
Denizim seninde nilay hakkında yazdıklarını çok doğru buldum canım.
Yelizim irfanview diye bi program var. Ben onu bilgisayarıma indirdim. Orada çok kolay yeniden boyutlandırma yapılıyor.
Edacım yaptıklarını gördüm eline sağlık bebişim. Mutluluklar çok
Kızlar bana gelince haftasonu amcamın kanser olduğunu öğrendim. Daha tetkik aşamasında. Dua edinde iyi çıksın. Kolay iyileşeninden olsun. Babamlar 9 kardeş, daha önce 3 amcam kanserden vefat etti. Ne olur amcam için dua edin.
Bir de dün iş çıkışı annemi aradım. Babam şehir dışında abimlerde yokmuş. Yalnızım bize gelin yemeğe dedi. Yok dedim ben seni gelip alayım, annemi aldım eve getirdim. Park ederken duvara tosladım üstelik bomboş otoparkta.. Böylece arabamızda ilk kazamızı ben yapmış oldum. Araba Allahtan sıfır değil, öyle olsa üzülürdük baya. Eşim çok anlayışla karşıladı. Çok teselli etti. Ama ben çok üzüldüm.
Kızlar sizn irmik tatlı tarini yazmıştım ama bulamadım bir tarif yazarsanız akşam yapayım
bende edadan özendim mesaj attım dedim ki bu hafta konu kaçamak yapalım gidelim bir yerlere programları olduğunu biliyorum ama yinede yazmak geldi içimden
eşim de yazmış düşünmediğimi sanıyor olabilrisin bencede çok iyi olurdu ama program((((((((((
bende edadan özendim mesaj attım dedim ki bu hafta konu kaçamak yapalım gidelim bir yerlere programları olduğunu biliyorum ama yinede yazmak geldi içimden
eşim de yazmış düşünmediğimi sanıyor olabilrisin bencede çok iyi olurdu ama program((((((((((
aaa kociş bir girdi içeri neden salonu ykmadın dedi o an salona girer girmez aman ALlahım dedi kırdı dizlerini sonra oturdu yere..
bak dedi beni ayakta bırakacak hal bırakmadın..sen nasıl kadınsın yahu dedi..öpüp durdu beni..mutfaga gittim bi baktım arkamda
bana çiçek almıs oda masadaydı :))
amin bitanem amin karslıklı dualar..hepimiz huzurlu olalım..nilay şurda bir kaç ay sonra sende aramıza gelip bunları konusucaz hepsi gecicek bitanem..tmmı?
Romantik bir çift ne kadar hoş.
Havada aşk kokusu varr
Yüzümde gülümsemeyle okudum edoşum.Çok ama çok mutlu olun inşallah.
Bir kaç ay sonra bende sizden tüyoları alırım tabi.
Zaten sevdiceğim bayılır öyle ormantik şeylere
1 ltre süt
7 çorba kaşıgı şeker
1 su bardağı irmik
ocaga koy karıstır kaynayınca 1 çorba kaşıgı margarin
1 pakette vanilya at..yoğun kıvama gelince indir..
borcamı ıslat biraz..içinde dök tatlıyı..
üzerine istedigini dök..ben dövülmüş fındıkla kapıyorum üstünü..harika bi lezzet..
edoşum assos da benide hatırla..çok tatil yapasım var şu ara..
eşim diyo gönderiyim aarkadasın yanına ama evde işlerim kalıcak diye gidemiyorum..gitsemmi kızlar ne diyosunuz
ödeme istemek için felan arıyorum işte firmaları muhasebeden nilay çıkıyor aylin çıkıyor esra var diyorum ki acaba bizim kızlardan varmı ki balıkesir baştaş felan aylinmiş kızın adı :)
Bende istiyorum tatil tatil tatil
eda park otel varmış orda aşıklar için :)
siz nere giiyorsunuz canıkom
bizimle gel canım sende, denize girer dinleniriz bol bol
Eden Garden dı galiba canım, eşimin yarışmada kazandığı tatil olduğu icin biz seçim yapamadık
Assos çanakkaledeydi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?