2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar kayınvalidem aradı.evde tek başına oturma gel diye...bende babam seni bıraksın hava çok sıcak gelememe olmadı akşama yemeğe gelin dedim...bakarız dedi.

patlıcan yemeği,makarna,havuç tarator gelirlerse de irmik tatlıısı yapsam çok mu abest bi menü olur ki

Meltoşum böyle olucağını bilemezdim.
Annesinin istediği olmuyor diye destek sağlamıyacağını bilemezdik.
Takı alınsın takılsın sonra ben bozduriyim borç kapatayım bu beni zarara uğratır.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

hep sarılın birbirinize hiç bırakmayın ,,,,,:123:

inşallah bende sizin gibi olabilirim sevdiğinle ,,,, inşallah =))

Aminnn canımm inşallah...

bence bu menüye makarna yerine pilav yakışır canım
makarnayı çıkar diğeleri gayet hoş

mercimek çorbası ekle..
tarator yerine güzel bi salata yap

ben yazın sıcaklarda çorba pek sevmiyorum ondan aklıma da gelmiyo
bence
cacık
salata
patlıca yemeği
pilav

bide sütlü bir tatlı meyva yeterli

Yelizcim tesekkür ederim yükledigin için salon klasik oturma odası spor çok hoşuma gidiyo tarzın

Kızlarr şimdiii bana akıl verin biliyosunuz çok kötü zamanlar geçirdik dün de evimizi teslim almış nişanlım resimlerini yüklerim size de şimdi ona msj attım kendini affettirmek için 6'ya kadar süren var artık ne şekilde özürünü dileyecek bakalım

mercimek çorbası ekle..
tarator yerine güzel bi salata yap

yaa ben neyapacağım dün akşam bir önceki günden kalan biber dolmasını yedik bird eyanına şehirye çorbasıyla makarna yaptım ama az yaptım onlarda bitti. sen mi dün yapacağım demiştin eda patates püresini tabak gibi yapıp içine garnitür koyarım diye. ayh nasıl canım çekti akşam birde onu yaptım oda bitti. kocişbaya aç gelmişti eve

bu akşama ama bir parça bişey kalmadı. ne yapsam ki. birde eltimin oğlunun doğum günü pasta alıp onları çağırmak istiyorum. hediyede alırım beraber kutlarız diye düşündüm. bakalım evdelerse onları çağıracağım

denizim canım inşallah yakın zamanda gidebilirsiniz tatile
bize sapanca çok iyi geldi
1 gece kaldık ama sanki günlerce tatil yapmış gibi dinlendim yenilendim.

meltemim canım dün sana yazmıştım. canım dur bulayım tekrar.

ben yazın sıcaklarda çorba pek sevmiyorum ondan aklıma da gelmiyo
bence
cacık
salata
patlıca yemeği
pilav

bide sütlü bir tatlı meyva yeterli

ayhh canım patlıcan dedin patlıcan çekti canım. zaten eda da dolmasınıyapmıştı. buakşam bana patlıcan farz oldu. kızartıcam valla yesin kocacaımda birgünlük rejim bozmadan bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…