- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.041
yelisssssssss okadar ufakki resimlerr gözümün birini kapattım baktım bebişimm:)) kırpaa kırpaa bu kadar mı yaptın resmi:))
ben zaten bu kızın evinden bişi anlamadım farklı fotolar sanki..
özellikle mavili salon..3 boyutlu çizimler gibi
Nilaycımm bak biz senin ablaların sayılırız biraz da olsa mantıgını kullanman gerekmez mi canım benim?bak burda daha önce de takı konusu konuşuldu onlar senin gelecegin sen neden başkalarının takısını alıp takacaksın seviyorsun o da seni seviyor ama biraz mantıgını kullan ilerde 'keşke'deme hiçbir şey için belirli bir süre sonra sevgi bile bitiyor
hep sarılın birbirinize hiç bırakmayın ,,,,,:123:
inşallah bende sizin gibi olabilirim sevdiğinle ,,,, inşallah =))
kızlar kayınvalidem aradı.evde tek başına oturma gel diye...bende babam seni bıraksın hava çok sıcak gelememe olmadı akşama yemeğe gelin dedim...bakarız dedi.
patlıcan yemeği,makarna,havuç tarator gelirlerse de irmik tatlıısı yapsam çok mu abest bi menü olur ki
kızlar kayınvalidem aradı.evde tek başına oturma gel diye...bende babam seni bıraksın hava çok sıcak gelememe olmadı akşama yemeğe gelin dedim...bakarız dedi.
patlıcan yemeği,makarna,havuç tarator gelirlerse de irmik tatlıısı yapsam çok mu abest bi menü olur ki
Maarna yerine pialv yap tavuklu olmazmı
çizim olmadığı o sofradan da belli zaten canım bak perdnin fonlarının ucu gözükmüş aynı salon
olurdaa evde tavuk yok dışarı çıkmakta ölüm gibi geliyor bu sıcaktanapsam bilemedim
mercimek çorbası ekle..
tarator yerine güzel bi salata yap
bence bu menüye makarna yerine pilav yakışır canım
makarnayı çıkar diğeleri gayet hoş
mercimek çorbası ekle..
tarator yerine güzel bi salata yap
bende edadan özendim mesaj attım dedim ki bu hafta konu kaçamak yapalım gidelim bir yerlere programları olduğunu biliyorum ama yinede yazmak geldi içimden
eşim de yazmış düşünmediğimi sanıyor olabilrisin bencede çok iyi olurdu ama program((((((((((
ben yazın sıcaklarda çorba pek sevmiyorum ondan aklıma da gelmiyo
bence
cacık
salata
patlıca yemeği
pilav
bide sütlü bir tatlı meyva yeterli
meltemim guzel dusun canim
daha bir iki hafta once sana garip mesajlar atiyordu
tutarsizliklari var nisanlinin
akli selim davran kuzum
insallah Allah sana dogru neyse onu nasip etsin
aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?