- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.081
ya ben bi şey sorucam sana kadınlar kulubünde bir sürü topik var bir sürü sohbet odaları var neden 2011 gelin adaylarında takılıyorsun yanlış anlama da bazen senin erkek oldugunu bile düşünüyorum
niye burda takılmamın sana bi zararı mı var,,,,
sorulara soruyla mı karsılık veriyosun o zaman ben de sana vermeyim
senin ne haddine bana niye burda takılıyosun demek,,,,
senin ne haddine bana niye burda takılıyosun demek,,,,
hayat senin seviyene inmiyorum zaten senin bayan oldugundan da şüphelerim var o yüzden cvp vermiyorum sana evlimisin nişanlımısın ne alaka :)burda herkes yemek tarifi veriyor birbirine sen 90'lıyım kaç yasında oluyorum o yüzden ciddiye almıyorum seni
Yaz ya millet tatilde pek işte yok sizin niye yoğun ki zeynepcim katıl valla özlüyoruz sohpetini
Yaz ya millet tatilde pek işte yok sizin niye yoğun ki zeynepcim katıl valla özlüyoruz sohpetini
ben burayı takip ediyodum ama cvp yazmıyodum sonra dedim ki kızlar keşke bende aranıza katılabilsem,,, ama ne yazık ki ben 2011 gelini değilim dedim,,, sonra kızlar da bana dediki sohbetimize katılabilirsin dedi ondan buyana vaktim olduğunca yazıyorum bişeyler,,, burda herkes herşeyi söylüyo benim doğum tarihimi sormam mı abest kaçtı,,, ayrıca erkek olduğumu düşünmekle de günahımı almış oldu,, benim amacım polemik yaratmak değil,,, bi insanı tanımadan sen burda niye takılıyosun demek te senin seviyeni gösterir,,,,
meltem kötü bişi söylemiyor kbra..hani evli değilsin nişanlı değilsin..hani burda yemek tarifleri fln veriliyor..
amacın ne diyo kötü bişi söylemiyo..
Buket, Zuhal anammm bizden geçti sıra size geldi :))
Nilay'ım sakn ertelemeyin düğünü canım, nişanlılık cidden zaman kaybı ve stresten başka hiçbişey değil....
El ele verip ödersiniz canım, erkekler böyle oluyor genelde sorumluluk ağır geliyor ama onlarda haklı bence birden bire bu sorumluluğun altına girmek kolay değil...
Kübra akşam patlıcan yemeği yapmak istiyyosan benimde aklıma Alinazik geldi hem eşinin diyetide bozulmamış olur. Patlıcanları közlersin üstüne sarımsaklı yoğurt üstünedee kıyma kavurması çok güzel oluyo hemde hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?