2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya ben bi şey sorucam sana kadınlar kulubünde bir sürü topik var bir sürü sohbet odaları var neden 2011 gelin adaylarında takılıyorsun yanlış anlama da bazen senin erkek oldugunu bile düşünüyorum

sen beni tanımıyosun,, seninle hiç sohbet etmedik ama ne alaka böyle düşünebiliyosun,,,, niye önyargılsın,,,,

Selam kızlar
offf bitsin şu hafta
bunca stresin üstüne birde
üstlerden biriyle tartıştık
üstelik haksz yere sırf kendini millete göstermek adına bağırmaya kalktı
ama cevabını aldı şimdide yalakalık yapıo
sinir oluyrm böyle insanlara

ben burayı takip ediyodum ama cvp yazmıyodum sonra dedim ki kızlar keşke bende aranıza katılabilsem,,, ama ne yazık ki ben 2011 gelini değilim dedim,,, sonra kızlar da bana dediki sohbetimize katılabilirsin dedi ondan buyana vaktim olduğunca yazıyorum bişeyler,,, burda herkes herşeyi söylüyo benim doğum tarihimi sormam mı abest kaçtı,,, ayrıca erkek olduğumu düşünmekle de günahımı almış oldu,, benim amacım polemik yaratmak değil,,, bi insanı tanımadan sen burda niye takılıyosun demek te senin seviyeni gösterir,,,,

Buket, Zuhal anammm bizden geçti sıra size geldi :))
Nilay'ım sakn ertelemeyin düğünü canım, nişanlılık cidden zaman kaybı ve stresten başka hiçbişey değil....
El ele verip ödersiniz canım, erkekler böyle oluyor genelde sorumluluk ağır geliyor ama onlarda haklı bence birden bire bu sorumluluğun altına girmek kolay değil...

ya kızlar resmlerıme yapılan yorumları gormek ıcın tıklıyorum bıldırıme şöyle bir yazı cıkıyor ''Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için tıklayınız'' delircem yaa zaten sürekli siteden çıkışım oluyor size yazarken sık sık giriş yapmak zorunda kalıyorum sinirlendim iyice yaa

Yaz ya millet tatilde pek işte yok sizin niye yoğun ki zeynepcim katıl valla özlüyoruz sohpetini

cnm burası yazın kalabalık olduğuna işlerimiz çok yoğun oluyor zaten
kışın oturuyrz yazın acısı çıkıyor.
birde bura yazamıyrm niye yoğun olduğumu
üstüm diyeyim izinde onun yerine başkası geldi.
o yüzden yoğunum

meltem kötü bişi söylemiyor kbra..hani evli değilsin nişanlı değilsin..hani burda yemek tarifleri fln veriliyor..
amacın ne diyo kötü bişi söylemiyo..

Kübra akşam patlıcan yemeği yapmak istiyyosan benimde aklıma Alinazik geldi hem eşinin diyetide bozulmamış olur. Patlıcanları közlersin üstüne sarımsaklı yoğurt üstünedee kıyma kavurması çok güzel oluyo hemde hafif

şu an gerçekten çok moralim bozuldu,,, kızlar gelmemi istemiyosanız söyleyin,, inanın bi daha ne yazılarınızı okurum ne cevap yazarım,,,

meltem kötü bişi söylemiyor kbra..hani evli değilsin nişanlı değilsin..hani burda yemek tarifleri fln veriliyor..
amacın ne diyo kötü bişi söylemiyo..

ne amacım olabilir ki ben daha önceden de söylemiştim size sohbetiniz hoşuma gidiyo diye,,, o yüzden katılıyorum aranıza diye,,,

zuzu gelinlik işinin ne yaptın
halletmişsin galiba
resim ekledin mi ben göremedim
birde sölemeyi unuttum mobilyalarını güle güle kullan
buketçiğim sende öle mutlulukla kullanın
aralarda görüyrm kızlar ama yazamıyrm

esratestsonuçlarıne oldu benim habermm yok. dün erken çıktım belli oldumu

esra nerde közleyeyim canım sence. bir kere fırındayapayım deidm beceremedim kabuklarıylamı közlüyorsunuzç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…