- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.061
yaa ben neyapacağım dün akşam bir önceki günden kalan biber dolmasını yedik bird eyanına şehirye çorbasıyla makarna yaptım ama az yaptım onlarda bitti. sen mi dün yapacağım demiştin eda patates püresini tabak gibi yapıp içine garnitür koyarım diye. ayh nasıl canım çekti akşam birde onu yaptım oda bitti. kocişbaya aç gelmişti eve
bu akşama ama bir parça bişey kalmadı. ne yapsam ki. birde eltimin oğlunun doğum günü pasta alıp onları çağırmak istiyorum. hediyede alırım beraber kutlarız diye düşündüm. bakalım evdelerse onları çağıracağım
yaa ben neyapacağım dün akşam bir önceki günden kalan biber dolmasını yedik bird eyanına şehirye çorbasıyla makarna yaptım ama az yaptım onlarda bitti. sen mi dün yapacağım demiştin eda patates püresini tabak gibi yapıp içine garnitür koyarım diye. ayh nasıl canım çekti akşam birde onu yaptım oda bitti. kocişbaya aç gelmişti eve
bu akşama ama bir parça bişey kalmadı. ne yapsam ki. birde eltimin oğlunun doğum günü pasta alıp onları çağırmak istiyorum. hediyede alırım beraber kutlarız diye düşündüm. bakalım evdelerse onları çağıracağım
bunu yazmıştım kuzun
enine boyuna düşün kararını güzel ver canım
ayhh canım patlıcan dedin patlıcan çekti canım. zaten eda da dolmasınıyapmıştı. buakşam bana patlıcan farz oldu. kızartıcam valla yesin kocacaımda birgünlük rejim bozmadan bişeycik olmaz
Oktay usta çok pratik onu koy onu arıştır bitti :)))
kübracım eşin kilo verdi mi canım?
kübracım madem eltinin oğlunun doğum günü neden siz onlara gitmiyorsunuz pasta alıp?
patlıcanı zeytinyağlı yap canım imambayıldı yaop kocacında rejimi bozmamış olsun dün bozmuş zaten
tamda şimdi tavsiye isticektim.
şimdi ben yapamıyor değilim ama bir sorunum var pratik değilim.
Zaman kısıtlıysa hele elim ayağım birbirine dolanıyor
az önce dün yaptığım poğaçanın tadına baktım
ununu fazla koymuşum çok sert olmuş poğaçalarım
kıymalı gül böreği yapıcaktım ya acaba yanına migros'a gidip superfresh in peynirli tepsi böreğini alıp yapsam?
poğaçaları öyle ikram edemem ben
kızlar ben 10.09.1990 doğumluyum,, şimdi ben 21 mi 22 yaşında mı oluyorum,,,,
ya ben bi şey sorucam sana kadınlar kulubünde bir sürü topik var bir sürü sohbet odaları var neden 2011 gelin adaylarında takılıyorsun yanlış anlama da bazen senin erkek oldugunu bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?