2011 gelin adayları buyrun sohbete

uğraşmalı bişey istemiyosan menemen yap
hem hafif olur dün akşam çok yemişsiniz

kübracım madem eltinin oğlunun doğum günü neden siz onlara gitmiyorsunuz pasta alıp?

ayy yok küboş ben demedim öyle bişi ama..çok canım istedi..bu akşam yapıyım bende..içine tereyağ atıp ezdireyim..garnitürün içine ketçap mayonez olurmu..
yada şuna bakalım kızlar
Patates püresi nasıl yapılır? - UZMANTV

DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI

4 su bardağı su ya da et suyu
2 kahve fincanı şehriye
2 yemek kaşığı margarin
2 adet domates
Yarım limonun suyu
Tuz
Domatesli şehriye çorbası tarifi
Tencerede eriyen yağa rendelenmiş domates konarak karıştırılır. 2-3 dakika kaynayınca su ilave edilir. Tuz konur. Kaynar suya şehriye konarak yapışmaması için karıştırılır. Şehriyeler pişince söndürülür. Limon suyu ilavesiyle servis yapılır.

ayhh canım patlıcan dedin patlıcan çekti canım. zaten eda da dolmasınıyapmıştı. buakşam bana patlıcan farz oldu. kızartıcam valla yesin kocacaımda birgünlük rejim bozmadan bişeycik olmaz

patlıcanı zeytinyağlı yap canım imambayıldı yaop kocacında rejimi bozmamış olsun dün bozmuş zaten

az önce dün yaptığım poğaçanın tadına baktım
ununu fazla koymuşum çok sert olmuş poğaçalarım

kıymalı gül böreği yapıcaktım ya acaba yanına migros'a gidip superfresh in peynirli tepsi böreğini alıp yapsam?
poğaçaları öyle ikram edemem ben

kübracım eşin kilo verdi mi canım?

canım 99,5 kloyla başladık şuan 95 kilo bir ayı geçti. yavaş veriyor ama bence böylesi daha sağlıklı. eskiden hızlı veririmiş ama hemende alıyormuş

kübracım madem eltinin oğlunun doğum günü neden siz onlara gitmiyorsunuz pasta alıp?

ya daha geçen gün onlarda yemekteydik ne bileyim bu seferde ben çağırayım dedim. içim rahat etmiyor hep gidince. ama sorarım belki de biz gideriz.gidip hediye alsam iyi olacak.

patlıcanı zeytinyağlı yap canım imambayıldı yaop kocacında rejimi bozmamış olsun dün bozmuş zaten

valla buket dün akşam bozdu gerçi ekmek yemiyyor ama olsun. bu ara çok çalışıyor 9 da geldi eve. işide ağır. elektirik işi ya devamlı kablo çek yorucu işi yani. o yüzden acıkıyorda

tamda şimdi tavsiye isticektim.
şimdi ben yapamıyor değilim ama bir sorunum var pratik değilim.
Zaman kısıtlıysa hele elim ayağım birbirine dolanıyor

bende öyleydim daha iki ay öncesine kadar ama acemi şansı güzel oluyor eşim diyor sen beni kandırmışşın bilmiyorum felan diye gerçekten de öyle tariflerle yapıyorum ilklerini sonra gö kararı el alışkanlığı oluyor ben bu çorbayı deniyeceğim mesela tarife istinaden
ve ben mutfakta çok dağınık çalışırım acele etmeninde vermiş olduğu durmla yetişşin diye yemek yapmayı sorun etme oktay usta pratik yemekleri var okutunca zaten yapmış gibi hissediyorsun

yeni aldıysan fırından üzerlerine ıslak bez ört yumuşar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…