- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.301
canımcım bende gittim bir türlü bir bulgur pilavı yaptım karpuz estim
misafir geldi sonra kek yaptım ama keklerime nazar değdi hiç üzel olmadı koktu diye koydum tbağa ama hi beğenmedim
tarif oluştur gamzecim kendine bazen insanın aklına gelmiyr hiç böyl şeyler
yoo iliskimde hicbir problem yok hersey yolunda allaha sukur,biz de 6,5 yıldır beraberiz...tabiki onunla bir hayat surmeyi cok istiyorum...ben de eve fazla gidemiyorum aslinda yanlıs anlasılmasın diye, temizlik ve ceyiz yerlestirmede gittim sadece...dugune 1,5 ay kaldı....
gidince icim bir yandan kıpır kıpır oluyor burası bizim evimiz diye ama bir yandan da yabancı geliyor sonucta 27 yıldır yasadıgım hayattan farklı bir hayat...
ya kızlar ben sanırım evlilik oncesi bunalım yasıyorum,aslında en buyuk sıkıntım annemden ayrılmak onları yalnız bırakcam diye dusunuyorum,uzuluyorum surekli,daha once de anlatmıstım ya babam vefat etti,annemle kız kardesimle yasıyorum diye...iste bu yuzden bir turlu tamamen mutlu olamıyorum icim hep buruk...annemden ayrı kalmaya alısamayacagım diye korkuyorum...cok duygusal bir insanım ben...
açılan konuya hemen açıklık getireyim.
Burası evlilik hazırlığı yapanların topiği diğeri ise evlenen 2011 gelinlerinin topiği(haziran-temmuz-ağustos ve 2011 yılındaki tüm aylar )
Hepinize günaydınlar taze gelinler gelin adayları :)))
kızlar meltem naptı barıştımı sorunları hallettimi? Haberiniz varmı. Ben giremedim bi süre
Kızlar meltem naptı barıştımı sorunları hallettimi? haberiniz varmı. Ben giremedim bi süre
41,5 kere maşallah
açılan konuya hemen açıklık getireyim.
Burası evlilik hazırlığı yapanların topiği diğeri ise evlenen 2011 gelinlerinin topiği(haziran-temmuz-ağustos ve 2011 yılındaki tüm aylar )
gamzecim niye elle yazıyorsun ki ben tarifi kopalayıp world yapıştırıyorum çıktısını alıp dosya var takıyorum kim uğraşacak elle yazmaya
oyun güzeli bittimi oyun kız gelmiyorsun hiç buraya aaaa
meltem şükürler olsn iyi nişanlısıyla durumu düzeltti dün akşam yazıştık bir problem şimdilk her şey dhada güsel olacak inşallh onun için
teşkkr ederz hızır ıgıb yetıştın yıne:)))buarada topğin ilk sayfalarnda sizin yorumunuzu okudm bnm evlenmem cok uzun yazmssn ama şimdi 5 aylk evlısın maşllhhh:)))nasip işte hep mutlu ol inşallh
hımmm iyi almışsnz güle güle kullanmak nasip olsn güle güle eskit kocanla:))
speedy-gonzales,esraass,yelisgokhan+,denizkoydumadımı+,spicy_+,akasya22+,kradese+,daisyrose+,
herkeslere günaydn kızlarr
dün kdvler bitti bugün yanınızdayımmmmmm
NERDESİN SEN Yaaamsne face yoksun yine.
:96::96:
evet nakit olunca epey yardımcı oluyorlar iyi aldık canım içimiz rahat inşallah mutlu mutlu eskiteceğim kocacımla
düğündaşşşşşşşşşşşşşşşş şafağımızzz kaççççç
mobilyayı taksitle verıolar mıkı acep
masa +8 sandalye + büfe + duvar ünitesi + koltuk takımı + köşe takımı + Komidinsiz yatak odası takımı hepsi 25 tuttu nakitte 20 ye indiler aldık canım
facede sohbet kapalı şimdilik :)
ama msn açık sen yoksun şekerim :)
nasılsın napıyosun sipit. dün ne yaptın yemek :)
kübracım bende zar zor yetiştirdim fakat kalmadı bir bulgur pilavım var azıcık artık birde orba yaaprım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?