2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarrr

deniz aynı menü bende dün gittim patlıcanlı biberli domateslibir bulgur pilavı cacık yaptım.

esra böyl eolumsuz bakarsan alışamazsın. bende yanlış anlaşılır diye gitmedim hazırlanırken evim. bizim evi dizmemiz 6 ay sürdü neredeyse. annemden babamdan ayrılmak çok zordu biz evde 3 kızdık alışmışım kardeşlerime nasıl yaparım diye düşünüyorudm. ama sonra bu psikolojiden sıyrıldım. alalhın izniyle ne zaman göreceğine sen karar verebiliyorsan yani eşin bu konuda anlayışlı olursa buna şükretmelisin. fazlasını beklememek lazım. bence şımarıklık olur her gün anneye gitmek. artık senin bir yuvan var ona sahip çıkmalısın.

açılan konuya hemen açıklık getireyim.
Burası evlilik hazırlığı yapanların topiği diğeri ise evlenen 2011 gelinlerinin topiği (haziran-temmuz-ağustos ve 2011 yılındaki tüm aylar )

teşkkr ederz hızır ıgıb yetıştın yıne:)))buarada topğin ilk sayfalarnda sizin yorumunuzu okudm bnm evlenmem cok uzun yazmssn ama şimdi 5 aylk evlısın maşllhhh:)))nasip işte hep mutlu ol inşallh

gamzecim niye elle yazıyorsun ki ben tarifi kopalayıp world yapıştırıyorum çıktısını alıp dosya var takıyorum kim uğraşacak elle yazmaya

doğru söylüyorsun denizcim ya valla hiç aklıma gelmemişti iyi oldu söylediğin bende öyle bir dosya oluşturabilitim gerçekten yaşasın

oyun güzeli bittimi oyun kız gelmiyorsun hiç buraya aaaa

Deniz oyuna eskisi kadar takılmıcam karar verdim. Tüm gün oyunla uğraşıyorum yazık zamanıma ya ( Fena bağımlılık yapıyo :)

meltem şükürler olsn iyi nişanlısıyla durumu düzeltti dün akşam yazıştık bir problem şimdilk her şey dhada güsel olacak inşallh onun için

Oh iyi bari ya sevindim valla.

teşkkr ederz hızır ıgıb yetıştın yıne:)))buarada topğin ilk sayfalarnda sizin yorumunuzu okudm bnm evlenmem cok uzun yazmssn ama şimdi 5 aylk evlısın maşllhhh:)))nasip işte hep mutlu ol inşallh

evet canım bende genelde buraya takılıyordum pandomim ilk açtığında.. ama tabi ozaman düğün yoktu ufukta..
bide ne 5 ayı kız daha 1,5 aylık evliyim Lütfen

düğündaşşşşşşşşşşşşşşşş şafağımızzz kaççççç

dugundas valla iyice az kaldı,az kaldıkca da ben geriliyorum...bir dusunuyorum haftaya Ramazan,Ramazan bitti mi bizim dugunler geldiiii.....Ramazan zaten cok cabuk geciyor,yaklastıkca icimi bir korku sardı,ya alısamazsam annemlerden ayrı kalmaya,ya evlilik sorumlulugunu kaldıramazsam falan kafamdan bir suru sey geciyor....bunalımdamıyım neyim:)

sende durumlar nasıl?

mobılyaların gelıyordu bugun demi ne guzel,ev yerlesince o zaman iice anlıyorsun burası benim evim diye:) guzel bir duygu ama ben aynı zamanda karmasık duygular da yasıyorum,huzun,mutluluk hepsi bir arada valla garip....

facede sohbet kapalı şimdilik :)
ama msn açık sen yoksun şekerim :)
nasılsın napıyosun sipit. dün ne yaptın yemek :)

hımm ozaman msne gelirim bi ara..
dün kayınvalidemdeydik aydından gelen kahvaltılıklarımızı yedik
bana yaprak sarma getirmiş bu akşam onu sarıcam yemekte senin anlattığın patatesi yaparım hakan çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…