2011 gelin adayları buyrun sohbete

esrascım düğün öncesi sendrom bu sanırım geçer inşallah aile konusu hassas bir konu mutlu ol kıpır kıpır ol ki annenin de gözü arkada kalmasın bağlısınız ne güzel yakınsanız gider gelirsiniz kardeşin var yanında birde tek kalanları düşünsene

gamzecim niye elle yazıyorsun ki ben tarifi kopalayıp world yapıştırıyorum çıktısını alıp dosya var takıyorum kim uğraşacak elle yazmaya

speedy-gonzales,esraass,yelisgokhan+,DENİZKOYDUMADIMI+,spicy_+,akasya22+,kradese+,daisyrose+,

HERKESLERE GÜNAYDN KIZLARR
DÜN KDVLER BİTTİ BUGÜN YANINIZDAYIMMMMMM

açılan konuya hemen açıklık getireyim.
Burası evlilik hazırlığı yapanların topiği diğeri ise evlenen 2011 gelinlerinin topiği (haziran-temmuz-ağustos ve 2011 yılındaki tüm aylar )

evet yakınız, karsı apartmandan ev tuttum sırf bu durumlardan dolayı...nisanlım da razı geldi sagolsun:)ama yine de zor iste insallah cabuk atlatırız bu durumları....

anneme fazla belli etmiyorum zaten uzuntulerimi,kendi icimde yasamaya calisiyorum, o da yazık bana belli etmemeye calisiyor farkındayım...gizli sakli agliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…