- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.321
canını sıkma düğün öncesi yaşann klasik sendromlar bn eşimden ayrılmaya kalktım düğün öncesi :))))kafan karışık biras güsel biras kötü duygular içinde oluyorsn akışına bırak herşey güsel olacak
Buarada kom biz sennle tanıştık mı bn hatrlayamadm bır an
dugundas valla iyice az kaldı,az kaldıkca da ben geriliyorum...bir dusunuyorum haftaya Ramazan,Ramazan bitti mi bizim dugunler geldiiii.....Ramazan zaten cok cabuk geciyor,yaklastıkca icimi bir korku sardı,ya alısamazsam annemlerden ayrı kalmaya,ya evlilik sorumlulugunu kaldıramazsam falan kafamdan bir suru sey geciyor....bunalımdamıyım neyim:)
sende durumlar nasıl?
mobılyaların gelıyordu bugun demi ne guzel,ev yerlesince o zaman iice anlıyorsun burası benim evim diye:) guzel bir duygu ama ben aynı zamanda karmasık duygular da yasıyorum,huzun,mutluluk hepsi bir arada valla garip....
taksitle veren yerler sayılıdır sanırım mahalle arası mobilyacılar çevresinden tanıdık falan olanlar veriyrodur. Kalmadı öyle senet falan. Kredi kartın ataksit yapılıyor her yerde.
benim sadece pilav olunca bitti valla. akşama yine ne yapacağım derdi başlayacak.
kızlar meltem naptı barıştımı sorunları hallettimi? Haberiniz varmı. Ben giremedim bi süre
türkiye sınırlarını girmeyen kalmamış
günaydın kızlarrr
deniz aynı menü bende dün gittim patlıcanlı biberli domateslibir bulgur pilavı cacık yaptım.
esra böyl eolumsuz bakarsan alışamazsın. bende yanlış anlaşılır diye gitmedim hazırlanırken evim. bizim evi dizmemiz 6 ay sürdü neredeyse. annemden babamdan ayrılmak çok zordu biz evde 3 kızdık alışmışım kardeşlerime nasıl yaparım diye düşünüyorudm. ama sonra bu psikolojiden sıyrıldım. alalhın izniyle ne zaman göreceğine sen karar verebiliyorsan yani eşin bu konuda anlayışlı olursa buna şükretmelisin. fazlasını beklememek lazım. bence şımarıklık olur her gün anneye gitmek. artık senin bir yuvan var ona sahip çıkmalısın.
valla ben de nisanlımı cok seviyorum ama bır yandan da vazmı gecseydık acaba brz daha nısanlı dursaydık iyiydik boyle diye dusunuyorum:)
3 yıldır nisanliyiz bide ya....
yok canım tanışmadık daha önce :) ben evlilik izninden yeni döndüm :d
ismim gamze kocaelinde oturuyorum 24 haziran 2011den beride evliyim canım
ben de cabuk sıyrılırım ınsallah bu duygulardan:)
evet her gun gitmek brz tuhaf tabiki bence de ama ben her gun gitmek isterim heralde ya:) nisanlima diyorum zaten her gun isten gelirken 5 dakika ugrasam nolur,o da eve gelince telefon acarsın canım her gun her gun gidilir mi diyor:)
Deniz oyuna eskisi kadar takılmıcam karar verdim. Tüm gün oyunla uğraşıyorum yazık zamanıma ya( Fena bağımlılık yapıyo :)
Oh iyi bari ya sevindim valla.
bnde yelis mennun oldm bnde 10 hazranda evlendm dugunden once bu yopiği buldm :))düğünden sonrada bagmlılk yaptı kopamadm hayrlısı olsn düğünn mutlu oln hep
Deniz kübra siz patlıcanlı bulgur pilavımı yaptınız dün akşam.
Ben çok severim ama hiç yapmadım.
Tarifini verirmisiniz :)))))))))
eft bnde öyle bılıroum kübracm kredi kartına yapılıyor sadece sanrm sen neler dünden bu yna kübracm
kübracım günaydın :)
evlilikteki en temel sorunlardan biri bu heralde değilmi aynı dert bendede mevcut
ben de cabuk sıyrılırım ınsallah bu duygulardan:)
evet her gun gitmek brz tuhaf tabiki bence de ama ben her gun gitmek isterim heralde ya:) nisanlima diyorum zaten her gun isten gelirken 5 dakika ugrasam nolur,o da eve gelince telefon acarsın canım her gun her gun gidilir mi diyor:)
türkiye sınırlarını girmeyen kalmamış
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yoğunluktan dolayı giremiyorum kusuruma bakmayın olurmu
off buket mobilyaların buraya göre çok pahalı tutmuş bence
biz tüm evin mobilayasını 9000 tl ye aldık
üstelik senin saydıklarından daha fazla şey var aldıklarımızın içinde
bide bizim burda yapıyolar normal taksit
ben kendi aldıklarımın bi kısmını peşin verdim kalanı da 3 taksitte ödedim
kocişin aldıklarını da düğüne kadar taksitle ödediler sonrasını düğünden gelen takılarla ödediler
bizim burda taksit olayı problemsiz oluyo yani
iyi ki küçük yerde yaşıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?