2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla ben de nisanlımı cok seviyorum ama bır yandan da vazmı gecseydık acaba brz daha nısanlı dursaydık iyiydik boyle diye dusunuyorum:)

3 yıldır nisanliyiz bide ya....

bende de durumlar aynı sayılır canım ortam bazen çok gergin oluyor ama insan kendini sakinleştirmeyi bilmeli.huzur,mutluluk geçim olsunda varsın ayrı kalalım ailelerimizden:)
yuvadan uçma zamanı geldi mi ne :))

mobilyalar gelecekte ben evde yokum ya kursunlar bakalımda akşama bakarım artık

ben de cabuk sıyrılırım ınsallah bu duygulardan:)

evet her gun gitmek brz tuhaf tabiki bence de ama ben her gun gitmek isterim heralde ya:) nisanlima diyorum zaten her gun isten gelirken 5 dakika ugrasam nolur,o da eve gelince telefon acarsın canım her gun her gun gidilir mi diyor:)

off buket mobilyaların buraya göre çok pahalı tutmuş bence
biz tüm evin mobilayasını 9000 tl ye aldık
üstelik senin saydıklarından daha fazla şey var aldıklarımızın içinde
bide bizim burda yapıyolar normal taksit
ben kendi aldıklarımın bi kısmını peşin verdim kalanı da 3 taksitte ödedim
kocişin aldıklarını da düğüne kadar taksitle ödediler sonrasını düğünden gelen takılarla ödediler
bizim burda taksit olayı problemsiz oluyo yani
iyi ki küçük yerde yaşıyorum valla

yok canım tanışmadık daha önce :) ben evlilik izninden yeni döndüm :d

ismim gamze kocaelinde oturuyorum 24 haziran 2011den beride evliyim canım

bnde yelis mennun oldm bnde 10 hazranda evlendm dugunden once bu yopiği buldm :))düğünden sonrada bagmlılk yaptı kopamadm hayrlısı olsn düğünn mutlu oln hep

esrass arkadasım öncelikle merhaba ben gamze..

sende benim gibi annesine çok bağlı bir insansın heralde... bana öyle geldi :)

bende şimdiki kocamla tam 6 senedir beraberiz üniversiteden beri ve haziran24te evlendik çok şükür.. evlendik balayına gittik geldik eşim izni olmadıgı için hemen işe başladı ama benim daha iznim çok vardı ve bu zaman zarfında eşim işteyken ben hergün anneme gittim zaten aramızda 3 sokak var

eşim beni iş çıkışları aldı evimize gittik.. yani demek istediğim olabilir tabi eşin filan izin verirse... banada ilk başlarda herkes aaa sen yeni evlisin ne işin var hergün annende diyordu ama bu gibi durumlarda hiç kimseyi takmamak en iyisi.. bana öyle söyleyene burası benim babamın evi kimse karışamaz babamın evine gelirken sizden izin alıcam diyordum ve artık kimse ağzını acıpta tek laf edemiyo :)

evlendiğimden beri bir tek dün akşam ugramadım,oda artık işe başladıgım için çok yorgun oluyorum ve yemeklerim yetişmez diye eve gitme kararı verdim :)

Deniz kübra siz patlıcanlı bulgur pilavımı yaptınız dün akşam.
Ben çok severim ama hiç yapmadım.
Tarifini verirmisiniz :)))))))))

aslı ben hep yağ koyuyordum bbiberleri içine atıyorum biraz kızarınca doğradığım domatesleri koyuyorum onlarıda biraz karıştırıp sonra bulguru içine atıyorum sonrası bildiğimiz plav gibi. kaurup suyunu tuzunu koyuyorsun. ilk defa patlıcan koyayım dedim. küçük küçük küp şeklinde doğradım patlıcanları biberlerle birlikte yağa attım biraz yumuşayınca bulguru koydum.

eft bnde öyle bılıroum kübracm kredi kartına yapılıyor sadece sanrm sen neler dünden bu yna kübracm

valal dün koştur koştur eve gittim. eve klima takılacaktı toparladım evi sonra klimacılar geldikten sonra onlar takarlerkende yemeğimi yaptım. eltimin oğlunun doğum günüydü ama o evinde dğeildi ablasında kalacakmış o yüzden planım kaldı. artık buakşam gelirse pastasını hediyesini alıp ideceğiz evine.

kübracım günaydın :)

evlilikteki en temel sorunlardan biri bu heralde değilmi aynı dert bendede mevcut

aynen gamze biri bana menü versin ne olurs a yaparım. ama yeterki söylesin

sıyrılırsın canım. zaten çalışıyorsan halin kalmayacak annene gitmeye. bende çok özlüyorum her akşam arar neredeyse yarım saat konuşurum evedeki herkesle ama her gün gitmem. haftada bir yada iki duruma göre değişiyor.

biz birde gezmedik canım çok beğenmiştim ben burdada hep denize söylüyordum zaten o yüzden hemen aldık piyasa araştırması yapmadık ama çok beğendim ben içime sindi kim bilir kaç yıl sonra değişecek bir daha o yüzden pişman değil zaten ödemesi 1 kerede olduğu için verdik gitti bir dahada gözümüz görmeyecek unuturuz alınmış alınmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…