2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla aynen yuvadan ucma zamanı geldi:)

hım aksama bakarsın canım...daha ii bir gidersin hersey hazır:) sen ne is yapiyordun buarada?

hee buarada kızlar ben dun jinekologa gittim,evlenince dkh kullanmayı dusunuyorum da....danısmak icin gittim,doktor bana 1 yıldan fazla korunmayın bence dedi,30dan once ilk cocuk olmasını oneriyoruz biz dedi...

benim yasım 27....ama yumurtalıklarım polikistikmis yani yumurtalıkların etrafında kucuk kucuk kıstler var,yapısal olarak oyleymis benim...5,6 yıl once adet duzensizliklerim olmustu zaten o zaman da hap kullanmıstım bır sure snr duzeldi allaha sukur suan hicbir sorunum yok ama yumurtalıkların yapısı hala oyleymıs,doktor bu tur yumurtalıklarda bazen hamile kalmak zor olabılıyor dedi...yani kesin zor olur demiyorum ama olabilir dedi.

bazen hastalarımız geliyor yıllarca korunmuslar snr yıllarca bide cocukları olmuyor o yuzden uzun sure korunmamakta fayda var dedi...

tabi benim moraller baya bir bozuldu,ben 2-3 yıldan once cocuk dusunmuyorum yanı suan o fıkır cok uzak bana...

ama doktorun dedıklerı de kafama takıldı hakıkaten ya problem yasarsam ben de cocuk sahıbı olmakta...ama 1 yıl snr korunmayı bırakırsam bu sefer de ya hemen hamıle kalırsam...ay ne zormus bu isler ya....

aslıcım bulgur piavını bu tarife göre yapıyorum canım

Bulgur pilavı
• 2 su bardağı pilavlık bulgur
• 2 adet kuru soğan
• 2 adet domates
• 2 adet sivri biber
• 2 yemek kaşığı margarin
• 4 bardak su veya et suyu
• Tuz
Tencerede ince doğranmış kuru soğanlar yağda hafif kavrulur. İnce doğranmış domates, sivri biber ve tuz konur. 5 dakika pişirilir. Su ilave edilir. Kaynayan suya ayıklanmış, bol suda yıkanmış bulgur eklenir. Pilav suyunu çekince söndürülür. Demlenmeye bırakılır

Günaydın hanımlar ben geldim...

Hemen dün akşamı anlatayım.Sevdiceğimle buluştuk.
Sahilde oturduk.Yürüme mesafesinde yine el eleydik.İlk karşılaşdığımızda sarıldık.
Bizde küslük olmaz ne kadar zıtlaşsakda şükür.

Sonra ben konuştum sevdiceğim dinledi.
Ama inanılmaz üzgündü.Ben olmasam ne yaparsın dedim?
Farzet ki ben yokum dedim.Gözlerimin içine bakdı.
Beni ayağa kaldırdı haydi fıstığım gidiyoruz dedi.
Nereye dedim.Sana istediğin sandaletleri almaya dedi.
İstersen 500 TL lik telefon al ama sen benim ol dedi.
Seni kaybetmeyi göze alamam dedi.Sen benim bebeğimsin koca seni hiç kırmak ister mi dedi.
Ama korkuyorum eksikler olucak yetişmicek diye dedi.İdareli olmak zorundayız dedi.
Bende haklısın hayatım idareli olalım bende elimden geleni yapacağım dedim.

Sonra el ele yürüdük.10 adım atıyoruz durup sarılıyor öpüyor gözlerimin içine bakıyor saçımı okşuyor.
Böyle bir akşam oldu işde.

ben buna bide patates ve patlıcanda ekliyorum çok güzel oluyo denizcim
ama 2 su bardağından yapmıyorum 2 kişi için çok fazla bence

Ya yeni evliler fotolarınız yokmuuu

ben çok yeni değilim artık ama
stüdyo fotolarımız yeni çıktı yeni ekledim daha albümden bakabilirsin bacım

iyi hadi gözün aydın barışmışsınız canım ne güzel

biz hem işi hem evli bayanlarız yıkılmadık ayaktayızzzzzzzz

ayaktayız kuşum ama ben çok yorgun düşüyorum yawww yol beni öldürüyor akşam saat 6,5 ta çıkıyorum işten 8,5 ta evde oluyorum eşimde 9 dokuzda geliyor üzerimi değiştirmeden yemeğe girişiyorum yemek ye bulaşıkları makinaya yerleştir derken saat 10,5 oluyor ve ölmüş vaziyette oluyorum sabah gene 7 de kalk işe git rabbim yardımcımız olsun ne diyeyimmm

Sen korunma canım eşin korunsun.
Bende daha şimdiden aynı karmaşayı yaşıyorum.
Benim eşim korunucak bizimde yaş olarak daha çok erken hedeflerimiz farklı.
Çocuk aklımın ucundan geçmiyor o bambaşka sorumluluk ve ben de hazır değilim.
Ben ilaç kullanmıcam eşim korunacak ona rağmen herkes rahim tembel olur.
İlk çocuk olsun sonra yapmassın diyor.Ama çocuğun sorumluluğunu almak o kadar kolay mı?
Allahım eksikliğini göstermesin hakkımızda hayırlısı.

Evet babamı kaybettıgım icin anneme cok duskunum ben...bide ben babam öldügünde anne ben evlemicem seni yalnız bırakmıcam demıstım, hep simdi onlar aklıma gelio,kalleslik yaptım gibi gelio

aynen biz de universiteden beri beraberiz,7,5 yıldır tanısyoruz iste 6,5 yıldır da beraberiz...benim de annemle aramda bir sokak var,ev gorunuyor camdan:)

valla ben de ilk baslarda giderim sanırım her gun,esimi de ikna ederim 5 dakika gorup geleyim diye:) bisey demez heralde zaten o 7,5 gibi geliyor anlamaz bile:)

eve gitmeden once gorurum 5 dakıka kapıdan,icim rahat etsin, zaten fazla duramam 7de isten geliyorum eve gidip yemek yapcam bide o saatten snr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…