- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.341
çok yoğunsun arada gel kuzum
bende de durumlar aynı sayılır canım ortam bazen çok gergin oluyor ama insan kendini sakinleştirmeyi bilmeli.huzur,mutluluk geçim olsunda varsın ayrı kalalım ailelerimizden:)
yuvadan uçma zamanı geldi mi ne :))
mobilyalar gelecekte ben evde yokum ya kursunlar bakalımda akşama bakarım artık
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yoğunluktan dolayı giremiyorum kusuruma bakmayın olurmu
denizciğim işler çok bu aralar tam fuar zamanı malum ramazanda geliyor müşteriler erkenden sözleşme yapmak istiyorlar hem ev hem yoğun iş temposu kaldıramayacağım galiba
günaydn canm fırsat buldukça gel beklıos:)))
Ya yeni evliler fotolarınız yokmuuu
aslıcım bulgur piavını bu tarife göre yapıyorum canım
Bulgur pilavı
• 2 su bardağı pilavlık bulgur
• 2 adet kuru soğan
• 2 adet domates
• 2 adet sivri biber
• 2 yemek kaşığı margarin
• 4 bardak su veya et suyu
• Tuz
Tencerede ince doğranmış kuru soğanlar yağda hafif kavrulur. İnce doğranmış domates, sivri biber ve tuz konur. 5 dakika pişirilir. Su ilave edilir. Kaynayan suya ayıklanmış, bol suda yıkanmış bulgur eklenir. Pilav suyunu çekince söndürülür. Demlenmeye bırakılır
Ya yeni evliler fotolarınız yokmuuu
Günaydın hanımlar ben geldim...
Hemen dün akşamı anlatayım.Sevdiceğimle buluştuk.
Sahilde oturduk.Yürüme mesafesinde yine el eleydik.İlk karşılaşdığımızda sarıldık.
Bizde küslük olmaz ne kadar zıtlaşsakda şükür.
Sonra ben konuştum sevdiceğim dinledi.
Ama inanılmaz üzgündü.Ben olmasam ne yaparsın dedim?
Farzet ki ben yokum dedim.Gözlerimin içine bakdı.
Beni ayağa kaldırdı haydi fıstığım gidiyoruz dedi.
Nereye dedim.Sana istediğin sandaletleri almaya dedi.
İstersen 500 TL lik telefon al ama sen benim ol dedi.
Seni kaybetmeyi göze alamam dedi.Sen benim bebeğimsin koca seni hiç kırmak ister mi dedi.
Ama korkuyorum eksikler olucak yetişmicek diye dedi.İdareli olmak zorundayız dedi.
Bende haklısın hayatım idareli olalım bende elimden geleni yapacağım dedim.
Sonra el ele yürüdük.10 adım atıyoruz durup sarılıyor öpüyor gözlerimin içine bakıyor saçımı okşuyor.
Böyle bir akşam oldu işde.
biz hem işi hem evli bayanlarız yıkılmadık ayaktayızzzzzzzz
valla aynen yuvadan ucma zamanı geldi:)
hım aksama bakarsın canım...daha ii bir gidersin hersey hazır:) sen ne is yapiyordun buarada?
hee buarada kızlar ben dun jinekologa gittim,evlenince dkh kullanmayı dusunuyorum da....danısmak icin gittim,doktor bana 1 yıldan fazla korunmayın bence dedi,30dan once ilk cocuk olmasını oneriyoruz biz dedi...
benim yasım 27....ama yumurtalıklarım polikistikmis yani yumurtalıkların etrafında kucuk kucuk kıstler var,yapısal olarak oyleymis benim...5,6 yıl once adet duzensizliklerim olmustu zaten o zaman da hap kullanmıstım bır sure snr duzeldi allaha sukur suan hicbir sorunum yok ama yumurtalıkların yapısı hala oyleymıs,doktor bu tur yumurtalıklarda bazen hamile kalmak zor olabılıyor dedi...yani kesin zor olur demiyorum ama olabilir dedi.
bazen hastalarımız geliyor yıllarca korunmuslar snr yıllarca bide cocukları olmuyor o yuzden uzun sure korunmamakta fayda var dedi...
tabi benim moraller baya bir bozuldu,ben 2-3 yıldan once cocuk dusunmuyorum yanı suan o fıkır cok uzak bana...
ama doktorun dedıklerı de kafama takıldı hakıkaten ya problem yasarsam ben de cocuk sahıbı olmakta...ama 1 yıl snr korunmayı bırakırsam bu sefer de ya hemen hamıle kalırsam...ay ne zormus bu isler ya....
ben buna bide patates ve patlıcanda ekliyorum çok güzel oluyo denizcim
ama 2 su bardağından yapmıyorum 2 kişi için çok fazla bence
canım işte bugün için bir tabaklık kaldı kalsın diye yapıyorum iki bardaktan gün aşırı zor yapmak geliyor yanına cacık çorba
esrass arkadasım öncelikle merhaba ben gamze..
sende benim gibi annesine çok bağlı bir insansın heralde... bana öyle geldi :)
bende şimdiki kocamla tam 6 senedir beraberiz üniversiteden beri ve haziran24te evlendik çok şükür.. evlendik balayına gittik geldik eşim izni olmadıgı için hemen işe başladı ama benim daha iznim çok vardı ve bu zaman zarfında eşim işteyken ben hergün anneme gittim zaten aramızda 3 sokak var
eşim beni iş çıkışları aldı evimize gittik.. yani demek istediğim olabilir tabi eşin filan izin verirse... banada ilk başlarda herkes aaa sen yeni evlisin ne işin var hergün annende diyordu ama bu gibi durumlarda hiç kimseyi takmamak en iyisi.. bana öyle söyleyene burası benim babamın evi kimse karışamaz babamın evine gelirken sizden izin alıcam diyordum ve artık kimse ağzını acıpta tek laf edemiyo :)
evlendiğimden beri bir tek dün akşam ugramadım,oda artık işe başladıgım için çok yorgun oluyorum ve yemeklerim yetişmez diye eve gitme kararı verdim :)
Günaydın kızlarr ben geldimmm
Günaydın kızlarr ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?