2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket benim mutfak tezgahımda kocaman. ama acaba diyorum küçük mutfağım olsaydı ne yapacaktım. tıka bsa doluyro bazen tezgahın üstü

anlatayım canım ben terbiyesini 1 litre su için 2 kaşık un 4 kaşık yoğurt 1 yumurta ile yapıyorum su kaynağında ocaktan alacağıma yakın çorbanın suyundan terbiyeye koyuyorum terbiyeyi ılıtıyorum ve kaşık kaşık sürekli karıştırarak koyuyorum o zaman hiç kesilmiyor terbiyeyi koyduktan sonra 1 taşım kaynatıp ocaktan alıyorum

esra milföyden yaptın kare olarak nasıl bu şekil değişik geelde üçgen gibi yapıyorum

Kare milföden yptım canım, içinede yeşil mercimek koydum, tadı çok güzel oldu.
Gelen abla normalde milföy yemezmiş ama bu börekten 3 tane falan yedi.
İçine dolu dolu yeşil mercimek koyunca diğer milföyden daha iyi oluyor.

menü 1

Salata: Manzana

Çorba : Mercimek Çorbası

Anayemekler: Patates Püresi ve Kuru köfte

Arayemek: Mısırlı Pilav, Komposto

Tatlı: Kolay İncir Tatlısı

menü 2

Salata: Semiz Otu Salatası

Çorba : İrmik Çorbası

Anayemekler: Kabak Patates Çalkama

Arayemek: Değişik Bulgur Pilavı ve Cacık

Tatlı: Bisküvili Puding

nabersiniz kızlar,
anca gelebildim işler bugün pek yoğun maşallah

buketcim arkadaşım o kurutmalığın aynısını aldı
çok pişman hiç hava gelmediği icin ortadaki ve alttaki çamaşırlar doğru düzgün kurumuyormuş.

yarın izine çıkıyorum bugün kıl tüy işlerimi halletmem lazım eve gidince de ütü sonra da eşyalarımı hazırlayacağım

kocamla ilk defa baş başa uzun saatler yol gidiceğiz cok heyecanlıyım

şu rus salatasını çok seviyorum bezelye mısr almayı marketlerden hep unutuyorum ya çok sinir şimdi aklıma geldi hep istiyor canım

sen marizada atom yemişmiydin deniz onlar içine bir rus salatası koyuyorlar tadına bitiyorum yalvar yakar tarifini öğrendim içine haşlanmış ezilmiş patates ve kaşar peyniri koyuyorlarmış ama daha denemedim evimde deneyeceğim

şu rus salatasını çok seviyorum bezelye mısr almayı marketlerden hep unutuyorum ya çok sinir şimdi aklıma geldi hep istiyor canım

Ahh bende çok seviyorum, ama tembellik işte yapamıyorum.
Zaten dün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi, şehriye çorbası yapmıştım yaktım, mercimeği akşamdan hazırlayayım dedim, onuda yaktım, kolumuda yaktım (

buket benim mutfak tezgahımda kocaman. ama acaba diyorum küçük mutfağım olsaydı ne yapacaktım. tıka bsa doluyro bazen tezgahın üstü

Benim mutfakta büyük ama şuan herbir yeri dolu ve ben oturuyorum :))

yeliz işte bak herkes birşeyler söylüyor yap işte kafana göre bir kişi geliyor neticesinde çalışıyorsun sende hoş dört dörtlük sofrs beklemeyecek yani yapabildiklerini yap zaten yaz hafif şeyler

asla mutfak tezgahm dagınık olmaz sabah bıle bı bardak olsun ya yıkar kurular kaldırım yada bulaşk makınesıne koyarm yemek sofram hazr oldunda mutfagmda dagınıklık olmaz

Ahh Eda'cım uzun yol çok güzel oluyor, hele geceyse omzuna yatıyorum ben yastık gibi oluyor.
Birde uyandırmamak için uğraşıyorya daha güzel oluyor :))

benim yerimede gez eğlen foto çekil özellikle denize girdiğinde aklına geleyim iki kulaç at benim için :)))

asla mutfak tezgahm dagınık olmaz sabah bıle bı bardak olsun ya yıkar kurular kaldırım yada bulaşk makınesıne koyarm yemek sofram hazr oldunda mutfagmda dagınıklık olmaz

maşallah yelis benim şuan mesela mutfağım dağınık dün akşam klima takıldı oydu buydu derken bulaşıkları mahkineye dizemedim. sabah zaten işe zor yetişiyorum arada oluyor benim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…