- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.521
aldınm bukettt
kızlar çorba tamm yannda salata oda tamm pilav olsn yannda patates ve köfte olurmu dımı
ay bende çok dağınık çalışırım mutfakta o yüzden eviyemi köşe aldırttım tezgah açılsın diye geniş tezgahım var üstünü çok doldurmabzsam işi görür diye düşünüyorum
o zaman çorba canım yoğurt çorbası herkes yapamıyor bütür bütür oluyor sıcakken yoğurt karıştırlınca felan bilen anlatsın
o zaman şöyle olsa pilav karışık kızartma cacık köfte patates püre
buket benim mutfak tezgahımda kocaman. ama acaba diyorum küçük mutfağım olsaydı ne yapacaktım. tıka bsa doluyro bazen tezgahın üstü
esra milföyden yaptın kare olarak nasıl bu şekil değişik geelde üçgen gibi yapıyorum
o zaman çorba canım yoğurt çorbası herkes yapamıyor bütür bütür oluyor sıcakken yoğurt karıştırlınca felan bilen anlatsın
o zaman şöyle olsa pilav karışık kızartma cacık köfte patates püre
benim aklım patlıcanda kaldı
şu rus salatasını çok seviyorum bezelye mısr almayı marketlerden hep unutuyorum ya çok sinir şimdi aklıma geldi hep istiyor canım
şu rus salatasını çok seviyorum bezelye mısr almayı marketlerden hep unutuyorum ya çok sinir şimdi aklıma geldi hep istiyor canım
buket benim mutfak tezgahımda kocaman. ama acaba diyorum küçük mutfağım olsaydı ne yapacaktım. tıka bsa doluyro bazen tezgahın üstü
nabersiniz kızlar,
anca gelebildim işler bugün pek yoğun maşallah
buketcim arkadaşım o kurutmalığın aynısını aldı
çok pişman hiç hava gelmediği icin ortadaki ve alttaki çamaşırlar doğru düzgün kurumuyormuş.
yarın izine çıkıyorum bugün kıl tüy işlerimi halletmem lazım eve gidince de ütü sonra da eşyalarımı hazırlayacağım
kocamla ilk defa baş başa uzun saatler yol gidiceğiz cok heyecanlıyım
nabersiniz kızlar,
anca gelebildim işler bugün pek yoğun maşallah
buketcim arkadaşım o kurutmalığın aynısını aldı
çok pişman hiç hava gelmediği icin ortadaki ve alttaki çamaşırlar doğru düzgün kurumuyormuş.
yarın izine çıkıyorum bugün kıl tüy işlerimi halletmem lazım eve gidince de ütü sonra da eşyalarımı hazırlayacağım
kocamla ilk defa baş başa uzun saatler yol gidiceğiz cok heyecanlıyım
asla mutfak tezgahm dagınık olmaz sabah bıle bı bardak olsun ya yıkar kurular kaldırım yada bulaşk makınesıne koyarm yemek sofram hazr oldunda mutfagmda dagınıklık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?