2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol tatlımda ben amcamın hasta olmasından çok babamı düşünüyrm valla ne yalan diyim
çok hırpalar şimdi kendini. yoksa benim için ha amcam hastalanmış ha dışarda tanımadığım biri
tanımadığıma ne kadar üzülebiliyorsam onada o kadar üzülebilirim herhalde
belki o kadar bile üzülemem

geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin

kızlar ben bu akşam eve gidince yalancı tavuk göğsü yapmak istiyorum hem hafif bir tatlı hemde sütlü oldugu için gayet hafif olur çok canım çekti vallahi :)

yalancı tavuk göğsü nasıl

YALANCI TAVUK GÖĞSÜ

1 kg. süt
1,5 Su bardağı toz şeker
Yarım paket margarin
2 çay bardağı un
2-3 parça damla sakızı

Derin bir kap içerisinde yağ iyice eritilir. İçerisine un ekelenerek hafif ateşte biraz kavrulur, soğuk süt eklenir, daha sonra şeker ve dövülmüş damla sakızı konur. Sürekli karıştırarak göz göz olana kadar pişirilir, ateşten alınır. Kısa süre soğuduktan sonra, 25 dakika kadar mikserle çırpılır, sakız gibi olduğu zaman kıvama gelmiş demektir. Yalancı tavuk göğsü hafif ıslatılmış kenarlı düz bir kaba dökülür, buzdolabına konur ertesi günü servise sunulur.

tarifi bu canım çok hafif bir tatlı oluyo.. yalnız ben içine damla sakızı koymuyorum vede servis ederken üzerine ya fındık yada çikolaya parçacıgı ekliyorum denemeni tavsiye ederim:13:

gördüm yazdıktan sonra cnm
yeliz katılıyrm aynen öle yüzsüzlerde türevleri artık insanların.
browni dediğime bakma ıslak kek
4 adet yumurta
2 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 küçük paket margarin
1 paket kabartma tozu
4 çorba kaşığı kakao

Hazırlanışı
Margarini küçük bir kaba alıp eritelim. Yumurtaları şekerle birlikte krema kıvamını alana kadar çırpalım. Şeker iyice eridikten sonra sütü, yağı ekleyip çırpmaya devam edelim. Karışım, iyice sıvı halini aldığında içine kakaoyu ekleyelim. Kakaonun topraklanmaması için bu karışımdan bir su bardağı ayıralım. Kalanın içine kabartma tozu ve unu katarak tekrar çırpalım. Daha sonra yağlanmış bir kek kalıbına boşaltalım. Orta ısılı fırında yaklaşık yarım saat kadar pişirelim. Kekin pişip pişmediğini anlamak için ortasına bir bıçak batıralım Bıçak temiz çıkıyorsa kekimiz pişmiş demektir. Kekimizi hemen servis tabağına alalım

aynen bu şekilde yapıyrm cnm
geçenlerde yaptım eşim pek beğendi
sonraki hafta ağlayan pasta yaptım onu daha çok beğendi
ama ağlayan pasta yapımı biraz daha zahmetli uğraşamıcam onunla pek şimdi

canım bu yalancı tavuk göğsunun içine 1 paket vanilya da konuluyo ocaktan tam alıcağın sırada. Üstünede istediğin herşeyi ekleyebilirsin herşey yakışıyo çikolata sosu, meyva sosu, hindistan cevizi, fındık fıstık ne varsa işte bende çok severim

ben böyle yapmıyorum bu tarfite keki ıslattığımız sosta çiğ yumurta oluyor o yüzden sevmiyorum yumurtasız ıslatılan bir tarifim var ama evdeki defterimde onu yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…