2011 gelin adayları buyrun sohbete

Esra bacım selam nasısın. Alıştınmı Iğdıra

bende anneme ilk sölediğim zamanlar buna benzer bi tepki vermişti.

ne güzel :))) iyi ya sevindim canım. ilk zamanlar hepimize zor geldi. senin uzak ya bide. Allah yardımcımız olsun her konuda.

Canım gelemden önce çok korkardım. Ama buradaki insanların hepsi benim gibi.
Birde küçük yer olduğu için memur kesim hep birbiriyle dost, yani İstanbuldaki gibi randevu sıkıntımız yok, çünkü doktor arkadaş var, esnafı çok saygılı gittiğim yerde kraliçe gibi karşılıyorlar, birde İstanbuldaki çoğu yiyecek burada da var. Tek sıkıntım ailemden uzak olmak canım. Dün bir abla geldi psikolojik danışman, bayıldım zaten ona...

şaka bi yana sigara kullanmıorum çok nadir özel durumlarda böyle arkd.bir yere gittimizde yakıorum ama içime çekmiorm bu konuda çokca kitap okudm eşimde içmio arada içmesine izin vermiorum kötü kokuyor üzerine siniyor cildine zarar nefes almakta zamanla zorlanıyorsn koah+astım hastalısı oluyorsun kızlar içmeyin bırakn şu illeti

inş. hamiş olunca bırakırız aslıcım :)

bende cityville ye başladım aslıııı evdeyim diyee ama hiç param olmuyor nasıl kazancam :)

ayy keşke başlamasaydın :)) bağımlı oluyon :)
ilk zamanlar benimde param az oluyodu şimdi fazladan 50 binim var. yollansa yollardım sana.
ürünü paraya çevirebiliyosun. tren yolla. 5 dklık 4 saatlik filan. bide komşuları ziyaret et :)

ay esracım ne güzel ortam yapmışşın kaliteli insanlarla iç içesin cahil değil sorumsuz deği len azından

canım böyle olmasaydı hayatta alışamazdım.
En azından insanları çekiştirmek yerine farklı muhabbetlerimiz oluyor buda benim hoşuma gidiyor.
Birde Iğdır'ın insanı grup zaten, kürtler kendi halinde Azeri'lerde kendi haline, dolayısıyla memur kesimde birbiriyle irtibat halinde oluyor.

buarada iş yerimde arkd.içiyor bn içmediğim halde akşam eve gittimde herşeyimi yıkamak zornda kalıyorm siniyr rresmen ya pasif içiciiym anlycanz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…