2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bende eşimde sigara içmiyoruz ve eşim çok feci karşı . evimizde bile içirtmiyor. misafir falan dinlemem ben diyor. gelenleri balkona şutluyorum mecburen. sigara düşmanı maşallah allah bozmasın. bu huyunu ç.ok seviyuroum

kızlr hafta sonu ne yapıoruz

yelis valla cumartesi evi temzilerim her zamanki gibi. sonra diyroum anneme gideyim eşim beni ordan alış iş çıkışı. ama kayınvalidemleride aramam lazım. tatile gittiler ya ne zaman gelecekleri belli değil. onlar gelirsede pazarım öyle gider. bişey anlamma bu hafta osnundan sanırım. bizde ne güzel gidecektik yazlığa yanlarına .çok kalabalıkmış bu sene hiç beğenmemişler gelmeyin dediler.erken döneceğiz.

komşuya destek ürün atabiliyor muyuz aslıcım yada düşmana fake olarak kurtlu ürün yollayabiliyor muyuz

Son düzenleme:

bu sene eft bıızmde herzaman gittimz plajda bu sene resmen kıckıca oturduk:))sıcaktan mıllet kendını denze atıo napsın smdıden kolay gelsn küboşcm

selam kızlar
geçmişi okuycam
herkes iyidir umarım
ben iyiyim dün ilk iş görüşmeme gittim.
hiç ingilizce mülakata gitmemiştim hayatımda genel müdür almanmış. ingilizceydi mülakat. güzel geçti.
bakalım sonuç ne olacak
yine dua isticem kızlar

çok öptüm bide seviyom sizi

slm kızlar
ayy çok uykum var
bende yarın dip köşe temizlik yapıcam
akşam kocişle market alışverişine gidicez
pazarda artık erdeğe gitmek istiyorum yaa bu yaz hiç gidemedik yaa
balayından beri denize ayağımı sokmadım
bu pazar inşallah bişey çıkmazda gideriz yaa
çok istiyorum belki kardeşimde gelir bizimle

allah hayırlısını versin ayşecim
inşallah olumlu sonuç çıkar dualarımız seninle

kızlr hafta sonu ne yapıoruz

cumartesi full temizlik diye düşünüyorum. Eşim izinli belkide biraz gezeriz. Pazar günüde buzluğa bişiler yapıp atıcam. bide anneme kahvaltıya giderim belki.

komşuya destek ürün atabiliyor muyuz aslıcım yada düşmana fake olarak kurtlu ürün yollayabiliyor muyuz

yok canım ya bunda atamıyoruz. Fake olsa iyi olurdu :)))

İnşallah sonuçlar çok iyi olur canım. güzel geçmesine sevindim. bizde seni seviyoruz

ayşecm hayrlısı olsn senden ıyısınımı bulacaklar:)bn zaten aklıma geldıkce edıom topktedekı kızlarn ıstedklerı hersey gonlune gore olsn dıee bnde sevdm senı cana yakn ve ne kadr bır ınsan oldun bellı ınsallh olur ayşecm

teşekkürler kızlar ay nasıl iyi geliyorsunuz bana siz.
ben yarın çalışıyorum. pazarda ramazana hazırlık için evde takılırım temizlik vs yaparım heralde

ben biraz dükkanda dururum sonra annem gelince çıkarım perdeci gelip ölçü alacak perde işini halledeceğiz oda çıksın aradan sonrada gelinlik provam var

resmnı ceksene provada gercı pek cektırmıolar model calınmasn dıe senn bu ara işlern yogun olur hayrlısyla atlat artk bakalm herşey gonlunce olsn

ayşem umarım güzel olur senin için nasıl oluyor yabancı dilden hep ingizlizce mi konuştunuz nasıl dilin bebişimm

şimdiden kolay gelsn bıras fasla hazrla bızede yollarsn aslı:))

şimdiden kolay gelsn bıras fasla hazrla bızede yollarsn aslı:))

yarın içli köfte yapmayı düşündüm ama düşündüğümle kalıyorum yelis :))
anneme dedim gel içli köfte yapıcam diye. yapamazsın bir gününü alır dedi =)
hiç yapan varmı aranızda?
biz evdede yapmayız maraşlı komşularımız vardı onlar yapardı ben bir kaç sefer yardım etmeye çalışmıştım :)

bnm yapan becerıklı arkd.var ama bn hıc merak edıp denemedm zahmetlı cunku bnm yemek yapmayı yenı ogrenıldıgım dusunlurse içli köfte yapmaı düşünemiorum:))bence şöyle yap maraşlı komşularını ziyaret ett canmda bir içli köfte istediki sormayın deeyaparlarrr heralde:))böylece yorulmamış olursun aslıcm:))

canım hevesini kırmak istemem ama ben senin yerinde olsam kalkışmam
benim kayınvalidem çok güzel yapar onu yaparken görüdğüm için söylüyorum
biraz zahmetli bide dışını ince tutturmak çok önemli yoksa güzel olmuyo ben kayınvalideme sadece getir götür işi yapıyorum onu yaptığı zaman
başka şeye karışmıyorum beceremem diye
geçende benim teyzem yapmıştı ama hiç beğenmedim onunkini dışı çok kalındı güzel olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…