- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.901
kızlr hafta sonu ne yapıoruz
ayy keşke başlamasaydın :)) bağımlı oluyon :)
ilk zamanlar benimde param az oluyodu şimdi fazladan 50 binim var. yollansa yollardım sana.
ürünü paraya çevirebiliyosun. tren yolla. 5 dklık 4 saatlik filan. bide komşuları ziyaret et :)
kızlar bende eşimde sigara içmiyoruz ve eşim çok feci karşı . evimizde bile içirtmiyor. misafir falan dinlemem ben diyor. gelenleri balkona şutluyorum mecburen. sigara düşmanı maşallah allah bozmasın. bu huyunu ç.ok seviyuroum
yelis valla cumartesi evi temzilerim her zamanki gibi. sonra diyroum anneme gideyim eşim beni ordan alış iş çıkışı. ama kayınvalidemleride aramam lazım. tatile gittiler ya ne zaman gelecekleri belli değil. onlar gelirsede pazarım öyle gider. bişey anlamma bu hafta osnundan sanırım. bizde ne güzel gidecektik yazlığa yanlarına .çok kalabalıkmış bu sene hiç beğenmemişler gelmeyin dediler.erken döneceğiz.
cumartesi çalışıyorumpazar var eve gitmem 6
pazarda mevlüt var komşunun öğleden sonra oraya gideceğiz bebiş mevlütü
selam kızlar
geçmişi okuycam
herkes iyidir umarım
ben iyiyim dün ilk iş görüşmeme gittim.
hiç ingilizce mülakata gitmemiştim hayatımda genel müdür almanmış. ingilizceydi mülakat. güzel geçti.
bakalım sonuç ne olacak
yine dua isticem kızlar
çok öptüm bide seviyom sizi
komşuya destek ürün atabiliyor muyuz aslıcım yada düşmana fake olarak kurtlu ürün yollayabiliyor muyuz
selam kızlar
geçmişi okuycam
herkes iyidir umarım
hiç ingilizce mülakata gitmemiştim hayatımda genel müdür almanmış. ingilizceydi mülakat. güzel geçti.
bakalım sonuç ne olacak
yine dua isticem kızlar
selam kızlar
geçmişi okuycam
herkes iyidir umarım
bakalım sonuç ne olacak
yine dua isticem kızlar
ben biraz dükkanda dururum sonra annem gelince çıkarım perdeci gelip ölçü alacak perde işini halledeceğiz oda çıksın aradan sonrada gelinlik provam var
selam kızlar
geçmişi okuycam
herkes iyidir umarım
bakalım sonuç ne olacak
yine dua isticem kızlar
cumartesi full temizlik diye düşünüyorum. Eşim izinli belkide biraz gezeriz. Pazar günüde buzluğa bişiler yapıp atıcam. bide anneme kahvaltıya giderim belki.
yok canım ya bunda atamıyoruz. Fake olsa iyi olurdu :)))
İnşallah sonuçlar çok iyi olur canım. güzel geçmesine sevindim. bizde seni seviyoruz
şimdiden kolay gelsn bıras fasla hazrla bızede yollarsn aslı:))
yarın içli köfte yapmayı düşündüm ama düşündüğümle kalıyorum yelis :))
anneme dedim gel içli köfte yapıcam diye. yapamazsın bir gününü alır dedi =)
hiç yapan varmı aranızda?
biz evdede yapmayız maraşlı komşularımız vardı onlar yapardı ben bir kaç sefer yardım etmeye çalışmıştım :)
yarın içli köfte yapmayı düşündüm ama düşündüğümle kalıyorum yelis :))
anneme dedim gel içli köfte yapıcam diye. yapamazsın bir gününü alır dedi =)
hiç yapan varmı aranızda?
biz evdede yapmayız maraşlı komşularımız vardı onlar yapardı ben bir kaç sefer yardım etmeye çalışmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?