2011 gelin adayları buyrun sohbete

hakket öyle ya..koca topikte iki maşallah..
10 yıldır içiyorum kızçeler..bırakamadım da elbet bırakıcam..

bırakın canım ya. yarını beklemeyin karar verip uygulayın.
bizim içn demesi kolaydır ama yazık valla sağlığınıza paranıza

onların hepsinden altın elde ediyorum nakte çeviremedim daha

heee pardon canım. nakiti kontörle, kredi kartıyla filan alıyosun. bide level atladıkça bitane bitane veriyolar.
ama gerek yok ona ya :))) boşa para

kızlar bnm ablamın eltısı hamilelikte içti bırakmadı çocugu astım hastası dogdu sürekli oksijen hastanede ALLAH korusun helekı hamılelıkte ASLA

Züleyhaa, Ayşee altta sessiz sedasız duruyosunuz ses verin kızlaar...
Benim çıkmam lazım muhabbetinze doyum olmuyor ama çok tembelleştim cidden, kendimi toparlamam lazım, utanarak söylüyorum daha yatağımı bile toplamadım (

hakket öyle ya..koca topikte iki maşallah..
10 yıldır içiyorum kızçeler..bırakamadım da elbet bırakıcam..

malesefki bende 6 senedir içiyorum kızlar

çok kötü çok çok çok alın size

esraaaaaaaa utan utan bu saatte yatak yerde sanada al

kayınvalidemler gelcek sanırım kuşumm
sen denizin tadını çıkar

:95::95::95::95::95::95::95:

sna kayınvalıden gelcek bnde kayınvalıdeme gıdecegm özeniyomuş bnde denize girmeye eeh biras yüzelim gelelim aklım sızde olacak ama belkı netı goturur yazarm sıze koçişimde kızsınn yinemi topikk yinemi kızlarrr

sıcakta temzlk cekılmez canm akşam yapsana sernde bn öyle yapıorum rahat oluyor böylece aşkımla hafta sonu dınlenmıs oluoz temzlk yapmadan:)))

doğru söylüyorsun canımda pazartesiden beri evde hi. bir iş yapmadım (daha alışma modundayımda) ve o yüzden pipirikleniyorum ben en iyisi bir temizliyim sonra gönül rahatlıgıyla geiziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…