- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.921
yarın içli köfte yapmayı düşündüm ama düşündüğümle kalıyorum yelis :))
anneme dedim gel içli köfte yapıcam diye. yapamazsın bir gününü alır dedi =)
hiç yapan varmı aranızda?
biz evdede yapmayız maraşlı komşularımız vardı onlar yapardı ben bir kaç sefer yardım etmeye çalışmıştım :)
resmnı ceksene provada gercı pek cektırmıolar model calınmasn dıe senn bu ara işlern yogun olur hayrlısyla atlat artk bakalm herşey gonlunce olsn
ayşem umarım güzel olur senin için nasıl oluyor yabancı dilden hep ingizlizce mi konuştunuz nasıl dilin bebişimm
ayşem işe alındın..hayırlı olsun bebişim :81:
bnm yapan becerıklı arkd.var ama bn hıc merak edıp denemedm zahmetlı cunku bnm yemek yapmayı yenı ogrenıldıgım dusunlurse içli köfte yapmaı düşünemiorum:))bence şöyle yap maraşlı komşularını ziyaret ett canmda bir içli köfte istediki sormayın deeyaparlarrr heralde:))böylece yorulmamış olursun aslıcm:))
canım hevesini kırmak istemem ama ben senin yerinde olsam kalkışmam
benim kayınvalidem çok güzel yapar onu yaparken görüdğüm için söylüyorum
biraz zahmetli bide dışını ince tutturmak çok önemli yoksa güzel olmuyo ben kayınvalideme sadece getir götür işi yapıyorum onu yaptığı zaman
başka şeye karışmıyorum beceremem diye
geçende benim teyzem yapmıştı ama hiç beğenmedim onunkini dışı çok kalındı güzel olmamıştı
içli köfte neree ben nere:111::111:
sağol canım ama ilk prova olacağı için zaten astar giyecekmişim çektirse bile astar görmek isteyeceğinizi sanmıyorum
Günaydın hanımlar ben geldim...
Hemen dün akşamı anlatayım.Sevdiceğimle buluştuk.
Sahilde oturduk.Yürüme mesafesinde yine el eleydik.İlk karşılaşdığımızda sarıldık.
Bizde küslük olmaz ne kadar zıtlaşsakda şükür.
Sonra ben konuştum sevdiceğim dinledi.
Ama inanılmaz üzgündü.Ben olmasam ne yaparsın dedim?
Farzet ki ben yokum dedim.Gözlerimin içine bakdı.
Beni ayağa kaldırdı haydi fıstığım gidiyoruz dedi.
Nereye dedim.Sana istediğin sandaletleri almaya dedi.
İstersen 500 TL lik telefon al ama sen benim ol dedi.
Seni kaybetmeyi göze alamam dedi.Sen benim bebeğimsin koca seni hiç kırmak ister mi dedi.
Ama korkuyorum eksikler olucak yetişmicek diye dedi.İdareli olmak zorundayız dedi.
Bende haklısın hayatım idareli olalım bende elimden geleni yapacağım dedim.
Sonra el ele yürüdük.10 adım atıyoruz durup sarılıyor öpüyor gözlerimin içine bakıyor saçımı okşuyor.
Böyle bir akşam oldu işde.
sağol canım ama ilk prova olacağı için zaten astar giyecekmişim çektirse bile astar görmek isteyeceğinizi sanmıyorum
ayaktayız kuşum ama ben çok yorgun düşüyorum yawww yol beni öldürüyor akşam saat 6,5 ta çıkıyorum işten 8,5 ta evde oluyorum eşimde 9 dokuzda geliyor üzerimi değiştirmeden yemeğe girişiyorum yemek ye bulaşıkları makinaya yerleştir derken saat 10,5 oluyor ve ölmüş vaziyette oluyorum sabah gene 7 de kalk işe git rabbim yardımcımız olsun ne diyeyimmm
adı Yazz canım,bayer'in hapı...
doktoruna sor istersen piyasadaki en dusuk dozlu hapmıs...
zuzum gerektikçe kullanıyordum ama hiç mülakata falan girmemiştim. tırstım baya başta ama bitti şükür.
inşallah olur burası eğer olursa dilim baya gelişir çünkü yurtdışı projelerde olacakmış.
1 saat boyunca ingilizce konuştuk. hiç beklemezdim böyle performans kendimden.
eşime diyorum gerçi burası olursa insan zorlanır düşünsene genel müdürüne bi derdin olcak anlatamıcaksın gel derdini bana anlat akşamları diyo
edacım yok daha alınmadım eğer sonuç olumluysa ptsi falan ararlar heralde.
hayırlısı hakkımızdan.
adı Yazz canım,bayer'in hapı...
doktoruna sor istersen piyasadaki en dusuk dozlu hapmıs...
esraa merhaba bende bu hapı kullanıyorum
10 ay oldu bi sıkıntı yok gibi.
Mutlu olan herkes el kaldırsın
Kutla kutla kutla
Çekemeyen aramızdan ayrılsın
Hızla hızla hızla
Oyna Oyna Oyna
have are you ayşeeeeeeeeeeeee??????????
ohhhh kızlarrr bu haftayıda atlattım sayılırrr
yoğun zorlu bir hafta geçirdim
çok şükür bitti
kafam rahatladı şimdi
ayşem iş görüşmen varmış hayırlısı olsun
tatlım işten mi ayrılmıştın sen?
yerim seni ben denizimmm
sana özel mesaj atıcam diye kendime atmışım salak gibi bana geldi mesaj şimdi 10 dk dolsun diye bekliyorum :)
zeynebim ben 10 gün önce iş aramaya başladım. dün biyerle görüştüm bakalım hayırlısı olsun.
iş değiştirme fikri güzel malum işim yorucu birde evlilik tazminatı açısından istiyorum az para değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?