2011 gelin adayları buyrun sohbete

içli köfte neree ben nere:111::111:

ayşem umarım güzel olur senin için nasıl oluyor yabancı dilden hep ingizlizce mi konuştunuz nasıl dilin bebişimm

zuzum gerektikçe kullanıyordum ama hiç mülakata falan girmemiştim. tırstım baya başta ama bitti şükür.
inşallah olur burası eğer olursa dilim baya gelişir çünkü yurtdışı projelerde olacakmış.
1 saat boyunca ingilizce konuştuk. hiç beklemezdim böyle performans kendimden.
eşime diyorum gerçi burası olursa insan zorlanır düşünsene genel müdürüne bi derdin olcak anlatamıcaksın gel derdini bana anlat akşamları diyo

ayşem işe alındın..hayırlı olsun bebişim :81:

edacım yok daha alınmadım eğer sonuç olumluysa ptsi falan ararlar heralde.
hayırlısı hakkımızdan.

içli köfte neree ben nere:111::111:

doğru diyonuz kızlar ben hiç kalkışmıyayım o işe. dtaha doğru düzgün yemekler yapamazken. yapıcam çok kötü olucak. emeğimede yazık, malzemelerede yazık olur
yarına güzel özel bi yemek yapayım diyorum :) başka bişi bulurum.

sağol canım ama ilk prova olacağı için zaten astar giyecekmişim çektirse bile astar görmek isteyeceğinizi sanmıyorum

canım ilk provada hiç bişi belli olmuyo. ama sen yinede resim çektirirsen hatıra kalır. böyleyken bu hale geldi diye.
keşke ilk provadan beri bende çektirseymişim :))

Son düzenleme:

nilayım çok sevindim kuzum maşallah nazarlardan saklasın Allah ilişkinizi.
bir an önce kavuşun inşallah.

nurgül Allah yardım olsun kuzum seninde çok sürüyormuş yol
denizcim sana da kolaylıklar.

1 saat konuşabilecek kadar iyiyse sen bu işten yırtarsın ayşecim:))

ohhhh kızlarrr bu haftayıda atlattım sayılırrr
yoğun zorlu bir hafta geçirdim
çok şükür bitti
kafam rahatladı şimdi

ayşem iş görüşmen varmış hayırlısı olsun
tatlım işten mi ayrılmıştın sen?

have are you ayşeeeeeeeeeeeee??????????

yerim seni ben denizimmm
sana özel mesaj atıcam diye kendime atmışım salak gibi bana geldi mesaj şimdi 10 dk dolsun diye bekliyorum :)

zeynebim ben 10 gün önce iş aramaya başladım. dün biyerle görüştüm bakalım hayırlısı olsun.
iş değiştirme fikri güzel malum işim yorucu birde evlilik tazminatı açısından istiyorum az para değil.

hayırlısı olsun cnm inş. daha iyileri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…