2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım baktırdık. dün internetten araştırdık bu işte usta tesisatçı geldi. elinde kameralar filan.
nerde nasıl tıkanıklık var filmini çekerek yaptı açtı. giderde bi yerde ters eğim varmış.
kağıt çöp falan atmayın tuvalete dedi. tamamen temizlendi. inşallah bişi olmaz bidaha.
çift daire apartman. karşı komşuyuda uyardık peçete falan atmayın diye.

zuhalcim ben aylinin kelebekli saatini çok begenmiştim bir bak istersen çok hoş duruyor duvarda... hatta aylinede söylemiştim

ayy çok kötü yaa
neyseki gene heryere gitmemiş
üff sonradan kötü kokmadı ev aslıcım
geçenlerde bizim apartmanda da birinci katlardan taşmış lağım
daha sokağa girerken iğrenç kokuyodu
apartmanın içi desen öyle
o evler nasıl kokmuştur kimbilir
elalemin pisliğini temizle bide
çok iğrenç yaa
inşallah bidaha olmaz
ama siz gene de bi baktırın ona bence

neler yaptınız hafta sonu kızlar

Ben 3 gün izinliydim kuzum.

Cuma günü temizlikle geçti.
Evde kimse yoktu.Alt üst heryeri kaldırdım camları sildim.
Yorgan,çarşaf,çamaşır akşama kadar uğraştım.
Akşama doğru arkadaşım geldi dışarı çıktık dolaştık.

Cumartesi sevdiceğimin izniydi.
Direksiyon sınavı vardı geçti şükür.
Sonra ortak noktada buluştuk denize gittik kapanış yaptık.
Bu sefer kendimi iyice aştım.Baya bir açıldık yüzerek çok eğlenceli geçti.
Bizimkinin denizin dibinde beni öpme huyu aynen devam ediyor ve çok komik oluyor.
Neyse akşama doğru bize geçtik.Resmini çekemedim ama sevdiceğime şahane bir gül böreği yaptım patatesli.
En az 6 tane yedi.Sonrada film izliyelim dedik film izlerkende uyumuşum.

Diyorum ki filmi göremiyosun başımı aşağı itiyorsun.
Sevdiceğim de diyorki olur mu fıstığım yapar mıyım.Film izliyorsun sanıyorum bir bakdım başın aşağı düştü.
Çektim seni kendime yasladım başını gögsünü öylece uyudun dedi.
Ama en zoruda gitme anında uyanıp sevdiceğimi yolcu etmekdi.

Artık bitsin şu günler.Gerçekden nişanlılık dönemini uzun tutmamak lazım giden zaman bizden gidiyor.

Pazar günüde bir arkadaşıma gittim.
Tüm gün beren bebekle oynadım.Çocuk bambaşka bir şey.
Ama şunuda anladım ki en ufak dikkat dağınıklığına gelmiyor.

İşde böyle geçti günlerim.

denizcim nasılsın bayılıyorum senin yorumlarına valla ya

pandoşşşş geçmiş olsun canımm kötü olmuş birkaçkez üstünden geçerek temizlik yap koku filan varsa gider canım

canım dün 3 kutu çamaşır suyu bitirdik. 1 kutu cif, arap sabunu, matik, deterjan, pril.
dün heryeri kırkladık eşimle. hafta içi de temizlikçi getiricez. bütün evi bidaha temizlesin baştan sona.

neyse iyi yapmışsınız sekerim..inşallah karşı komsunda dikkatli olurda bir daha böyle kötü birşey gelmez başına canım

baktırdık canım temizlettik. Allahtan okadar taşmadı pislikler ( sular geldi işte üff neseki atlattık.
ev detarjan çamaşır suyu kokuyo. çok güzel dezenfekte ettik :)) kocam sağolsun yaa

zuhalcim ben aylinin kelebekli saatini çok begenmiştim bir bak istersen çok hoş duruyor duvarda... hatta aylinede söylemiştim

teşekkür ederim canım
onu herkes çok beğendi ama
sanırım nazar değdi
kelebekler hep düştü bide duvar alçı düzleme değil herhalde ondan
saatte hap yanlış gidiyo nedense
naptıysam düzeltemedim bende bıraktım artık

gece kaç gibi kalıyorusunz ben 3,05 kaltım çok su içtik yemekten ziyade wc gitmekten uyumadım zaten vücüt bile alışık değil o kadar su içmeye .)

iyim gamzecim ne olsun ta akşama kadar buralardayız sen nasılsın :)

bende iyiyim sağol canım aynen dediğin gibi akşama kadar buralardayız

ay üzüldüm valla aylincim ya ama ben maşallah demiştim ben gerçekten :)

çok güzeldi o ya ben çok begenmiştim valla aradım hatta bulamadım mağazalarda..internettende alışveriş yapmıyorum ya hiç öyle kalmıştı..belki bir gün yine denk gelirse alırsın inşallah o düzgün calışır canım... bu arada senin diğer eşyalarında çok hoştu bence güle güle kullan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…