- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.101
senin gelinliğin bile şipşak oldu zuzum ben gene provalarda sürünüyorumMaşallah nazarım değmesin her işin böyle sular gibi olsun zuzumm
aman neyseki çok fazla zararı dokunmamıs aslı valla yoksa tam ramazan üstü çok ugrasırdınız... aslında müsait oldugunuzda bir baktırın siz o tuvalete çünkü bir daha aynısı olursa yine uğrasırsın bir usta baksında belki birşey yapabilirler aslıcım
teşekkür ederim kızlarrr umarım beğenirsiniz evimi görünce:)) birde dekoratif saat arıyorum çarşı pazar gezdikk bulamadık netten alınacak biryer var mı acep.söylemeyi unuttum avizelerimizde aldık taktık bile:)))
Aylinciğim. cumartesi günü çamaşır ütü temizlik akşamda gezmeye gittik ordan anneme dondurma yemeye gittik.
pazar günüde yemek takımımın 2 servisi kırılmıştı onu almaya gittim. sonra eşimle buluştuk iş çıkışı eve geldikki
bi de ne görelim tuvalet ebeveyin banyo taşmış.Yatak odası hol su gelmiş tuvaletten hephertafar pislik içinde ((((
Nişanlım uğraştı açmak için yapamadı. Yan dairede aynı şekildeymiş. Akşam 10 a kadar uğraştık olmayınca Tesisatçı çağırdık.
Çok şükür açtı Sonra eşimle bütün evi çamaşır sularıyla temizledik( Saat 2 ye kadar temizlik yaptık.
Çok kötüydü dün akşam ama birbirimize destek olup hallettik çok şükür :)
Denizciğim dilimi eşek arısı soksun benim. Kocam kocam kocam, eşim eşim eşim.
bUGün eşim yapıcak yemekleri inşallah. Ramazan boyunca gece vardiyasına geçtiTek yatıcam (
teşekkür ederim kızlarrr umarım beğenirsiniz evimi görünce:)) birde dekoratif saat arıyorum çarşı pazar gezdikk bulamadık netten alınacak biryer var mı acep.söylemeyi unuttum avizelerimizde aldık taktık bile:)))
neler yaptınız hafta sonu kızlar
bende diyorum bak 30 gün boyunca mümkünse dikkat edelim birbirizimi tahrik edici şeylerde bulunmayalım gülüyor istersen farklı odalarda yatalım diyor aslında iyi fikri dedim sıcakta çok iyi olurdu ama şimdi yatak ser topla daha uğraştrıcı :)))))))))))))))))bazen bulaşmayı seviyorum
pandoşşşş geçmiş olsun canımm kötü olmuş birkaçkez üstünden geçerek temizlik yap koku filan varsa gider canım
bak işte yarışı kaybettim zuzum bizim piyasada avizelerimizde yok daha alamadık onları solladın beni
canım baktırdık. dün internetten araştırdık bu işte usta tesisatçı geldi. elinde kameralar filan.
nerde nasıl tıkanıklık var filmini çekerek yaptı açtı. giderde bi yerde ters eğim varmış.
kağıt çöp falan atmayın tuvalete dedi. tamamen temizlendi. inşallah bişi olmaz bidaha.
çift daire apartman. karşı komşuyuda uyardık peçete falan atmayın diye.
denizcim nasılsın bayılıyorum senin yorumlarına valla ya
ayy çok kötü yaa
neyseki gene heryere gitmemiş
üff sonradan kötü kokmadı ev aslıcım
geçenlerde bizim apartmanda da birinci katlardan taşmış lağım
daha sokağa girerken iğrenç kokuyodu
apartmanın içi desen öyle
o evler nasıl kokmuştur kimbilir
elalemin pisliğini temizle bide
çok iğrenç yaa
inşallah bidaha olmaz
ama siz gene de bi baktırın ona bence
zuhalcim ben aylinin kelebekli saatini çok begenmiştim bir bak istersen çok hoş duruyor duvarda... hatta aylinede söylemiştim
zuhalcim gogleye dekoratif saatler yaz çıkıyor
çıkıyorda bebişimm iyi bir site bulamadım bakayım az daha :))
iyim gamzecim ne olsun ta akşama kadar buralardayız sen nasılsın :)
teşekkür ederim canım
onu herkes çok beğendi ama
sanırım nazar değdi
kelebekler hep düştü bide duvar alçı düzleme değil herhalde ondan
saatte hap yanlış gidiyo nedense
naptıysam düzeltemedim bende bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?