2011 gelin adayları buyrun sohbete

rica ederim canım ne demek :)

Günaydınnn benimm fıstıklarıma hayırlı ramazanlar diliyorum herkese ve çok güzel bir hafta diliyorum bütün güzellikler bizim topicimizin basına gelsin hepinizi de çook seviyorumm
haha yarın oruçlu oruçlu kek yapacağım ama haklısın, gerçekten teşekkür ederim :) deneyeyim cidden, olmadı eğer kötüyse içime sinmezse iade ederim... fikir için çok kocaman teşekkürler :)

günaydın kızlar
güzel bir hafta olsun hepimiz için
ve 11 ayın sultanı ramazan geldi bu kk 2 ramazanım :)
inşallah bereketiyle gelir ve güzel bir şekilde uğurlamak nasıp olur allah tüm niyetlilere güç kuvvet ve sabır versin

günaydın kızlar
hayırlı ramazanlar diliyorum
oruç tutanlara güç kuvvet sabır diliyorum

esracım bahsettiğin iş bence de gerçekten üzerinde düşünülmesi gereken bi iş
çünkü çok fazla fedakarlık istiyo
her yönüyle düşün derim ben
bana gelse böyle bi teklif ne yapardım hiç bilmiyorum
fatmaya da çok üzüldüm yaa
allah sabır versin
buketçim ve zuzucum perdeleriniz hayırlı olsun
buket herhalde evin heryeri zebradır

neler yaptınız hafta sonu kızlar

cumartesi günü çok fena temizlik yaptım ben denizcim
bi ara da üst kat komşuma kahve içmeye çıktım
ilk apartman gezimdi bu
normalde olsa o kadar işim varken gitmezdim ama
tanışmış olalım diye gittim diğer komşuyla birlikte
dünde erdeğe gittik
valla baya bronzlaşmışım
gölgede otururken nasıl bu kadar yandım anlamıyorum
bide 35 faktörlük güneş koruyucu kullandık
eşimde aynı durumda
sen neler yaptın

cumartesi evi temziledim sonra eşim geldi yemek yedik çaya anneme gittik. pazar günüde kayınvalidemler gelmişti tatilden onları ve eltimi kahvaltıya çağırdım sonra markete gittik ramazan alışverişi. nasıl geçti anlamadım buhafta sonu.

asıl deniz bu akşamki menü ne olacak şimdiden düşünmeye başladım

hadi hayırlı olsun buketcim
zebra mı bütün ev :)

yok canım perdeci aile perdecimizdi tüm evi zebra yaptırmadı Sadece salon zebra oldu tek yandan japon fon olacak. Mutfağa ahşap jaluzi seçtik. Oturma odası gri kruvaze tül altına eflatun stor seçtik. Çocuk odası krem stor daha sonra çocuk perdesi yapılacak. Yatak odasıda krem stor üzerine altın simli ip perde olacak.

buko ve zuzu perdeleriniz hayırlı olsun :)) nasıllar varmı resimleri.

resimleri yok canım 2 güne kadar dikilecek evde çekerim artık:))) 3 odamı güneşlik+tül+ve yanlarına kanatlı şekilde yaptırdım oturma odam güneşlik+tül güzel olacağını düşünüyorum sağoll bebişimm bukoyladaaaaa yarışırr gibii gidiyoruz:)))

cumartesi günü çamaşır ütü temizlik akşamda gezmeye gittik ordan anneme dondurma yemeye gittik.
pazar günüde yemek takımımın 2 servisi kırılmıştı onu almaya gittim. sonra eşimle buluştuk iş çıkışı eve geldikki
bi de ne görelim tuvalet ebeveyin banyo taşmış.Yatak odası hol su gelmiş tuvaletten hep hertafar pislik içinde ((((
Nişanlım uğraştı açmak için yapamadı. Yan dairede aynı şekildeymiş. Akşam 10 a kadar uğraştık olmayınca Tesisatçı çağırdık.
Çok şükür açtı Sonra eşimle bütün evi çamaşır sularıyla temizledik ( Saat 2 ye kadar temizlik yaptık.
Çok kötüydü dün akşam ama birbirimize destek olup hallettik çok şükür :)

benim menüm hazır canım kocamın siparişi üzerine
fırın torbasında tavuk istedi öyle yapıcam
yanına azıcık pilav
önden de tarhana çorbası
allahtan basit şeyler istedi yoksa yapamazdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…