2011 gelin adayları buyrun sohbete

hakikaten zuzum ya ama sen bana çelme takacaksın çünkü senin herşeyin erken erken geliyor perdeci bize bayramdan 1 önceki hafta teslim edebileceğini söyledi.

buko güzel olmuştur canım. bende evime bunun aynılarını düşünüyordum nerdeyse. yatak odası kruvoze, salon katlamalı, mutfak zebra oturma odası jopon ama perdeciye gidince hepsinden vazgeçmiştim. çalışıcam beni en az hangisi uğraştırırsa onları göster diye =))

canım bende aynen böle yaptırdım. tülleri bile ütü istemeyenlerden göster abi demiştim. perdeci kuzenimizin eşiydi :)

Son düzenleme:

benim tüllerimde ütü istemiyo
tam üşengeç işi

herkese günaydın kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum.. Rabbim oruçlarımızı kabul eder inşallah...

aslıcım evinin batmasına çok üzüldüm ya yepyeni eşyalar mahvolmuştur neyseki halletmişsiniz eşinle Allah başka keder vermesin inşallah..

buketcim ve zuhalcim tülleriniz hayırlı olsun en kısa zamanda kullanmanız dileğiyle...

hepiciğinizi öpüyorum bol bol yanaktan..

Günaydın hanımlar hayırlı ramazanlar diliyorum.. Rabbim oruçlarımızı kabul eder inşallah.

Buko zuzuş tülleriniz hayırlı olsun kuzularım.
Peşinizden geliyorum siz evlenince artık sıra bana gelsin

bende cumartesi işten çıktım eve gittim eşim pazarlıkları almış onları yerleştirfim dolabı temizledim biraz sonra temizlik yaptım biraz camalrı sildim süpürge toz aldım biraz terasta oturup çay içtik pazarda kahvaltı ütü derken öğlrn oldu bebek mevlütüne gittik bu arada burada anne kokoş olup yatağa geçiyor yatıyor bebeği yanında oluyor güzel geçti beğendim mevlit çoşkulu geçti okuyuanda harikaydı sesi hafız çikolata dağıttılar havlu mendil ayran cantık (lazım olur ilerde)

yurt dıışndan misafirler vardı geldiler 6 gibi 11 kadar onlarla 20 kişi felan vardık yorucuydu biraz

canım Allahtan mobilyalarımıza gelmedi sular. bi ebeveyin banyosunun ordakı dolabın ufak bi köşesine geldi sildik ettik ama
içimiz rahat etmedi. En müsait zamanda çekip silicez bide. (

hakikaten zuzum ya ama sen bana çelme takacaksın çünkü senin herşeyin erken erken geliyor perdeci bize bayramdan 1 önceki hafta teslim edebileceğini söyledi.

buko eşylardan şansım güldü bebişimm 2 kanepe aldık oturma odası için onlarda yarın gelecek:)) hepsi ellerinde hazır olunca denk geliyor bebişimm

ay aslıcım ya geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ki allahtan kurtarmışşınız yine nişanlım yazmışşın kız :))) kocan artık :))

benim kocamda başalr sipariş vermeye şunu istiyorum şunu yap hiç istekleri bitmiyor valla ben artık direk eve atarım kendimi
şimdi ramazan dolayısıyla kayınalidemde mi yerim çağırımı hiç bir fikrim yok kendim yapıp yemek daha makul sanırım

Aylinciğim. cumartesi günü çamaşır ütü temizlik akşamda gezmeye gittik ordan anneme dondurma yemeye gittik.
pazar günüde yemek takımımın 2 servisi kırılmıştı onu almaya gittim. sonra eşimle buluştuk iş çıkışı eve geldikki
bi de ne görelim tuvalet ebeveyin banyo taşmış.Yatak odası hol su gelmiş tuvaletten hep hertafar pislik içinde ((((
Nişanlım uğraştı açmak için yapamadı. Yan dairede aynı şekildeymiş. Akşam 10 a kadar uğraştık olmayınca Tesisatçı çağırdık.
Çok şükür açtı Sonra eşimle bütün evi çamaşır sularıyla temizledik ( Saat 2 ye kadar temizlik yaptık.
Çok kötüydü dün akşam ama birbirimize destek olup hallettik çok şükür :)

Denizciğim dilimi eşek arısı soksun benim. Kocam kocam kocam, eşim eşim eşim.
bUGün eşim yapıcak yemekleri inşallah. Ramazan boyunca gece vardiyasına geçti Tek yatıcam (

canım Allahtan mobilyalarımıza gelmedi sular. bi ebeveyin banyosunun ordakı dolabın ufak bi köşesine geldi sildik ettik ama
içimiz rahat etmedi. En müsait zamanda çekip silicez bide. (

aman neyseki çok fazla zararı dokunmamıs aslı valla yoksa tam ramazan üstü çok ugrasırdınız... aslında müsait oldugunuzda bir baktırın siz o tuvalete çünkü bir daha aynısı olursa yine uğrasırsın bir usta baksında belki birşey yapabilirler aslıcım

teşekkür ederim kızlarrr umarım beğenirsiniz evimi görünce:)) birde dekoratif saat arıyorum çarşı pazar gezdikk bulamadık netten alınacak biryer var mı acep.söylemeyi unuttum avizelerimizde aldık taktık bile:)))

bak işte yarışı kaybettim zuzum bizim piyasada avizelerimizde yok daha alamadık onları solladın beni

bende diyorum bak 30 gün boyunca mümkünse dikkat edelim birbirizimi tahrik edici şeylerde bulunmayalım gülüyor istersen farklı odalarda yatalım diyor aslında iyi fikri dedim sıcakta çok iyi olurdu ama şimdi yatak ser topla daha uğraştrıcı :)))))))))))))))))bazen bulaşmayı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…