- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.081
resimleri yok canım 2 güne kadar dikilecek evde çekerim artık:))) 3 odamı güneşlik+tül+ve yanlarına kanatlı şekilde yaptırdım oturma odam güneşlik+tül güzel olacağını düşünüyorumsağoll bebişimm bukoyladaaaaa yarışırr gibii gidiyoruz:)))
yok canım perdeci aile perdecimizdi tüm evi zebra yaptırmadı Sadece salon zebra oldu tek yandan japon fon olacak. Mutfağa ahşap jaluzi seçtik. Oturma odası gri kruvaze tül altına eflatun stor seçtik. Çocuk odası krem stor daha sonra çocuk perdesi yapılacak. Yatak odasıda krem stor üzerine altın simli ip perde olacak.
resimleri yok canım 2 güne kadar dikilecek evde çekerim artık:))) 3 odamı güneşlik+tül+ve yanlarına kanatlı şekilde yaptırdım oturma odam güneşlik+tül güzel olacağını düşünüyorumsağoll bebişimm bukoyladaaaaa yarışırr gibii gidiyoruz:)))
buko güzel olmuştur canım. Bende evime bunun aynılarını düşünüyordum nerdeyse. Yatak odası kruvoze, salon katlamalı, mutfak zebra oturma odası jopon ama perdeciye gidince hepsinden vazgeçmiştim. çalışıcam beni en az hangisi uğraştırırsa onları göster diye =))
canım bende aynen böle yaptırdım. Tülleri bile ütü istemeyenlerden göster abi demiştim. Perdeci kuzenimizin eşiydi :)
benim tüllerimde ütü istemiyo
tam üşengeç işi
herkese günaydın kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum.. Rabbim oruçlarımızı kabul eder inşallah...
aslıcım evinin batmasına çok üzüldüm ya yepyeni eşyalar mahvolmuştur neyseki halletmişsiniz eşinle Allah başka keder vermesin inşallah..
buketcim ve zuhalcim tülleriniz hayırlı olsun en kısa zamanda kullanmanız dileğiyle...
hepiciğinizi öpüyorum bol bol yanaktan..
canım allahtan mobilyalarımıza gelmedi sular. Bi ebeveyin banyosunun ordakı dolabın ufak bi köşesine geldi sildik ettik ama
içimiz rahat etmedi. En müsait zamanda çekip silicez bide.(
hakikaten zuzum yaama sen bana çelme takacaksın çünkü senin herşeyin erken erken geliyor perdeci bize bayramdan 1 önceki hafta teslim edebileceğini söyledi.
ay aslıcım ya geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ki allahtan kurtarmışşınız yine nişanlım yazmışşın kız :))) kocan artık :))
benim kocamda başalr sipariş vermeye şunu istiyorum şunu yap hiç istekleri bitmiyor valla ben artık direk eve atarım kendimi
şimdi ramazan dolayısıyla kayınalidemde mi yerim çağırımı hiç bir fikrim yok kendim yapıp yemek daha makul sanırım
canım Allahtan mobilyalarımıza gelmedi sular. bi ebeveyin banyosunun ordakı dolabın ufak bi köşesine geldi sildik ettik ama
içimiz rahat etmedi. En müsait zamanda çekip silicez bide.(
buko eşylardan şansım güldü bebişimm 2 kanepe aldık oturma odası için onlarda yarın gelecek:))hepsi ellerinde hazır olunca denk geliyor bebişimm
Günaydın kızlarrr
benimde annemler bizdeydi oturduk pazar aşkımla evdeydikkk
aslıcım üzüldüm yaa
neyseki mobilyalara gelmemiş
teşekkür ederim kızlarrr umarım beğenirsiniz evimi görünce:)) birde dekoratif saat arıyorum çarşı pazar gezdikk bulamadık netten alınacak biryer var mı acep.söylemeyi unuttum avizelerimizde aldık taktık bile:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?