- 5 Haziran 2011
- 375
- 1
- 316
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.321
günaydın kızlar bu hafta geçsinde alışırız yavaş yavaş ben hiç zorluk çekmedim maşalah
eşimle gittik eve pide felan aldı kocaman sanki evde 10 kişiyiz artık bir hafta yeriz:)
kayınvalidem dedi bizde yiyelim dedi bende tamam dedim rus salata yaptım çorba kızartma pilav yapmıştı o oarada bende bu akşam için yemek koydum faulyeli patates odsa çıktı aradan pişti koydum dolaba akşama bir şehriye salatası aaptım bir çorba yeter
bu arada irmik tatlısını yaptım çok güzel olmuştu yarısı yedim bir kerede tarfi için tşk eda
maşallah baya döktürmüşsün denizim bu ne böyle...:89:
afiyet olsun..sağolsun nurgül vermişti tarifi..çok güzel ve pratik tatlı..
evet denizcim valla tam takım yapmışsın yemeğini helal olsun
eda dün benimde oldu yemekler tam 5 kala filan dinlenmiş pozisyona geçtiler
bugün daha rahatım inşallah evde herşeyim var yemek olarak.. birde dün akşam kemalpaşa tatlısı yapmıştım ama yemek nasip olmamıştı bu akşam yeriz inşallah
biz malesef 7 de çıkıyoruz 7,30 da evde oluyorum..anca soy yıka koy ocaga..zor yetişti valla..Allah yardımcımız olsun..
biz malesef 7 de çıkıyoruz 7,30 da evde oluyorum..anca soy yıka koy ocaga..zor yetişti valla..Allah yardımcımız olsun..
ay çok geç ya ne biçim işveren yemek var şu bu ne bileyim bari altda çıksanız ramazan diye
edacım sende birini yaparken bir sonraki akşam içinde koy çıksın aradan öyle dahamı zor olur senin için
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar dün yoğunluktan dolayı gelemedim nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
2 günlük yapıyorum yemekleri..bu akşam yarın için yemek yapıcam dün yaptıklarımıda bugun yiycez fıstıgım..napalım zaman yokki..
eşimde diyor hep ayaktasın yüzünü gördüğüm yok..çocuk olduktan sonra çalışmıcaksın..benimle ilgilenemiyosun bile diyo..zor kadın olmak..
en sonunda seni arayıp kalaylayıp kapatıcaktım telii..nerelerdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?