2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar, sahur beni baya sersem ediyor bide daha cok fazla zaman geçmemesine rağmen sahur'un üstünden çok susadım
günde 3-4 litre su içen biriyim normalde. dün iftar saatinde kötü olmuştum Inşallah bugün daha kolay ve rahat geçer

günümüz çok çok güsel olsun

günaydın kızlarr
dün akşam iftar süperdi
eşime çok güzel bir sofra hazırladım
bu akşamda aynı yemekler var ama sahura ne hazırlıcağımı bilemiyrm
neler yapıyorsunuz siz

günaydın kızlar bu hafta geçsinde alışırız yavaş yavaş ben hiç zorluk çekmedim maşalah

eşimle gittik eve pide felan aldı kocaman sanki evde 10 kişiyiz artık bir hafta yeriz:)
kayınvalidem dedi bizde yiyelim dedi bende tamam dedim rus salata yaptım çorba kızartma pilav yapmıştı o oarada bende bu akşam için yemek koydum faulyeli patates odsa çıktı aradan pişti koydum dolaba akşama bir şehriye salatası aaptım bir çorba yeter

bu arada irmik tatlısını yaptım çok güzel olmuştu yarısı yedim bir kerede tarfi için tşk eda

günaydın kızlar..ilk iftarınız nasıl gecti..
dün bende yemek yaptım son anda yetişti Allahtan :)
milföy hamurum var sahura ondan yapıcam..
gerçi ben tutamıyorum ama olsun..
esra geldimi kızlar dün izin alıp gitmişti..iyidir inşallah..

herkese günaydın kızlar

dün akşam dışarıda yürüyüş yaparken duvarlara asılmış bir yazı gördüm..çok begendim çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istiyorum..

''KÖTÜLÜKLERE VE GÜNAHLARA KARŞI...
EY ORUÇ;TUT BENİ..''

Benim çok hoşuma gitti ve çok anlamlı geldi...

Rabbim bu oruçlu ağızımızla ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah...

Son düzenleme:

maşallah baya döktürmüşsün denizim bu ne böyle...:89:
afiyet olsun..sağolsun nurgül vermişti tarifi..çok güzel ve pratik tatlı..

maşallah baya döktürmüşsün denizim bu ne böyle...:89:
afiyet olsun..sağolsun nurgül vermişti tarifi..çok güzel ve pratik tatlı..

erken çıktık 5,5 ta onun faydası zaman kalması birde yatıyorum daral geliyor sonra zaman geçmiyor en iyisi mutfağa atmak kendimi dedim yoksa iftarlık hazırlayacak olsam yok cacık salata ancak zar zor yetişirdi

evet denizcim valla tam takım yapmışsın yemeğini helal olsun

eda dün benimde oldu yemekler tam 5 kala filan dinlenmiş pozisyona geçtiler

bugün daha rahatım inşallah evde herşeyim var yemek olarak.. birde dün akşam kemalpaşa tatlısı yapmıştım ama yemek nasip olmamıştı bu akşam yeriz inşallah

şekerim iftarda kayınvalidemdeydik o yaptı çorba kızartma pilav

ben sadece rus salatası yapıp indirdim

birde zamanım varken bu akşamki yemeği koydum tatlı zaten 10dk bile sürmüyor

biz malesef 7 de çıkıyoruz 7,30 da evde oluyorum..anca soy yıka koy ocaga..zor yetişti valla..Allah yardımcımız olsun..

biz malesef 7 de çıkıyoruz 7,30 da evde oluyorum..anca soy yıka koy ocaga..zor yetişti valla..Allah yardımcımız olsun..

ay çok geç ya ne biçim işveren yemek var şu bu ne bileyim bari altda çıksanız ramazan diye

edacım sende birini yaparken bir sonraki akşam içinde koy çıksın aradan öyle dahamı zor olur senin için

ay çok geç ya ne biçim işveren yemek var şu bu ne bileyim bari altda çıksanız ramazan diye

edacım sende birini yaparken bir sonraki akşam içinde koy çıksın aradan öyle dahamı zor olur senin için

2 günlük yapıyorum yemekleri..bu akşam yarın için yemek yapıcam dün yaptıklarımıda bugun yiycez fıstıgım..napalım zaman yokki..
eşimde diyor hep ayaktasın yüzünü gördüğüm yok..çocuk olduktan sonra çalışmıcaksın..benimle ilgilenemiyosun bile diyo..zor kadın olmak..

mutfak uğraştırıyor bir makarna bile yapsan kaldır yıka yerine koy yine uğraşıyor insan doğu ama yapmayıncada yemek yokmu olur eve gidiyrum inan kazan gibi sanki buhaer çıkıyor kapatıyoruz giderken bütün günün sıcağı evde artık nere gidersem vantilatrü peşimden yoksa durulmıyor bile çalışıp aynı zamanda ev sorumluluğu gerçekten güç isteyen bir şey birde çocuk eklendimi düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…