- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.301
bukommm mutfağın çok güzel görünüyorrr
kendimi buralarda biyerde tanıtmıştım ama arada kaynamış :) adım Selin, 24 yaşındayım, Balıkesirliyim ama İstanbul-Kağıthane de oturuyorum ve Kartal gelini olucam hayırlısıyla :) ben abimin akbilini halletmeye gittim, fazla uzun sürdü, anneme denersin dedimdi, güzel bu dert etme dedi bana :)
Allah bozmasın hep düzgün kalın inşallahsanırım kaynanayla alakalıydı :/ okuyorum bol bol ama sağlam unutuyorum ben öyle ufak bi sorunum var :/ bide ayvalık harbi cennet hele şeytan sofrasında akşam yemeği ironi gibi oldu cümle ama manzara falan hakikaten süper :) o manzaranın tam karşısı assos yani altınoluk tarafı, her yanı cennet memleketimin, merkezi hariç bide bide bide çekmeköyü az biliyorum 3-4 defa gitmişliğim var sade :) annemin yeğeni orada öğretmenlik yapıypdu sonra kadıköye tayin oldu ama kötü yer değil arkadaşım da vardı orda :) hayırlısı hakkımızda :)
o tarafa da avm ler yapılıyodu ama galiba, tabi oturacağın yere de bağlı :) ben ankaraya bikaç kere geldim, 1 kere kaldımmühendisler durağı vardı keçiörendeydi galiba, dilara diye lise arkadaşım vardı onu ziyarete gitmiştim :) diğerleri hep günübirlikti kızılayı gezdim ulustan otobüsle geçtim falan sonracıma leman kültürde yemek yedim sakaryadaydı galiba anca bu kadar
bahsettiğim kız istanbula taşındı ve evlendinişanlım götürürse gelcem artık kendi başıma geliyomdu iyiydi de şimdi tüm adımları beyimizle bir atıyoruz, yavaş oluyo mecbur :/ orda koton da çalışıyodu arkadaşım, bi ilerde avm vardı unuttum, bikaç katı ykm miydi neydi, oraya gidiyoduk ama belki 2-3 yıl belki daha bile eskidir bilemem ama istanbula geldiğinde ben de bekleyebilirim memnuniyetle :) hem gezdiririz seni :)
yöntem iyiymiş yahu küs zamanda tatilben babamlarla gidicem tatile, onun bile buğuzunu çekiyorum :d ki balıkesire gidicez yani, memlekete istanbulda gezilecek yer çookk hele kahve içilecek daha da çok ama ben kahve içmem sen içersin ben meyva suyu içerim ayarlarız onu kk da 9386403 tane arkadaş edinicez dimi :)
iz konusu biraz zor işte, babamın yanında pek rahat olamıyorum :) ancak onlardan uzağa kaçabilirsem -ki bu bugüne kadar hiç mümkün olmadı- belki olabilir ama bilmiyorum :) solaryum falan düşündüm hattagelinlik için hafif esmer olmak, saç rengimle oynamak falan bi ton tilki dolanıyokuyrukları deymiyo derler ya onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?