2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben Ank'da yasıyorum canımm sen nerde oturuyosun?Bir de ben senin ismi de bilmiyorum ben Meltem bir de keki yaptın mı? Ayşe zaman su gibi akıp geçiyor demiii ben en son sen yemek takımı arastıyodun onu hatırlıyorum

kendimi buralarda biyerde tanıtmıştım ama arada kaynamış :) adım Selin, 24 yaşındayım, Balıkesirliyim ama İstanbul-Kağıthane de oturuyorum ve Kartal gelini olucam hayırlısıyla :) ben abimin akbilini halletmeye gittim, fazla uzun sürdü, anneme denersin dedimdi, güzel bu dert etme dedi bana :)

Ben de 26 yasındayım ben de Anklıyım ben de (çok kötü bi 2 ay geçirdim)yeni yeni nişanlımla düzeliyoruz Allah kısmet ederse İst'da olucam Çekmeköy'de :)Balıkesiri çok severim 15 sene her yaz 3 ay kaldık orda ama bize çok uzaktı 11 saat yol sürüyordu babam o yüzden sattı ordaki eviimizi Ayvalık gerçekten cennetten bir köşe

Allah bozmasın hep düzgün kalın inşallah sanırım kaynanayla alakalıydı :/ okuyorum bol bol ama sağlam unutuyorum ben öyle ufak bi sorunum var :/ bide ayvalık harbi cennet hele şeytan sofrasında akşam yemeği ironi gibi oldu cümle ama manzara falan hakikaten süper :) o manzaranın tam karşısı assos yani altınoluk tarafı, her yanı cennet memleketimin, merkezi hariç bide bide bide çekmeköyü az biliyorum 3-4 defa gitmişliğim var sade :) annemin yeğeni orada öğretmenlik yapıypdu sonra kadıköye tayin oldu ama kötü yer değil arkadaşım da vardı orda :) hayırlısı hakkımızda :)

bayıldımm bayıldım evine :) de gözüm korktu biraz :/ bu kadar eşyayı nasıl alıcaz nasıl yerleşecek derdine düştüm şimdide :) ama nikah şekerini çalabilirim ay çok harika ya evin :)

Ben İstanbulu hiç bilmiyorum canımm Anadolu yakasını biliyorum karşıyı hiç bilmiyorum şu anda yaşadıgım yere göre bana orası çok küçük geliyo ama kısmet ne yapalım artık şu an oturdugum yerde her şey mevcut avmye bile gitmeye gerek kalmıyo ama bakalım ):Ayvalık ben çok begeniyorum Altınoluk,Ören o taraflara gittim ben de Cunda Alibey Adası çok begeniyorum çok güzel bir yer sokakları bile bozulmamıştı taş sokaklar vardı Ayşecim evet zaman su gibi akıp geçiyo ben de yemek takımı baktım bugün onu en son peşin alacagım peşinde güzel indirimler oluyo bazı eşyalarımı da peşin alıcam sn sona bıraktım bir de ben magazadan alıcam en azından peşin aldıgın zaman çok güzel indirimler oluyo

o tarafa da avm ler yapılıyodu ama galiba, tabi oturacağın yere de bağlı :) ben ankaraya bikaç kere geldim, 1 kere kaldım mühendisler durağı vardı keçiörendeydi galiba, dilara diye lise arkadaşım vardı onu ziyarete gitmiştim :) diğerleri hep günübirlikti kızılayı gezdim ulustan otobüsle geçtim falan sonracıma leman kültürde yemek yedim sakaryadaydı galiba anca bu kadar

ben de keçiörende oturuyorum canımm mühendisler duragı Ankara unv'nin oldugu durak ben de o duraktan 2 durak sonra da oturuyorum eger Gazinoya filan çıktısanız herşey var görmüşsündür Leman Kültür Yüksel Cad. biz oraya çok gideriz ben kıtır tavugunu çok seviyorum yolun düşerse beklerim

bahsettiğim kız istanbula taşındı ve evlendi nişanlım götürürse gelcem artık kendi başıma geliyomdu iyiydi de şimdi tüm adımları beyimizle bir atıyoruz, yavaş oluyo mecbur :/ orda koton da çalışıyodu arkadaşım, bi ilerde avm vardı unuttum, bikaç katı ykm miydi neydi, oraya gidiyoduk ama belki 2-3 yıl belki daha bile eskidir bilemem ama istanbula geldiğinde ben de bekleyebilirim memnuniyetle :) hem gezdiririz seni :)

çook güzel olur çünkü istanbuldaki en büyük problemim arkadas sıkıntısı olucak benim bütün arkadaslarım ank'da ve biz nerdeyse her akşam birimizde toplanıp kahvemizi içiyoruz en çok bu yönü korkutuyo beni istanbulda yalnız kalmak çünkü ben çok arkadaş canlısı bir insanım çok öenmli bir kavram uyum saglayıp adapte olucam bir şekilde ne yapıyım ben de aynen senin dedigin gibi arkadaslarımla filan tanıştı sonra onlarla görüşmeme izin verdi önceden mesela onlarla buluştugum zaman yok tlfon açık kalsın dinleyim yok şu saatte evde ol falan derdi ben tatile de küs oldugumuz zaman da gittim ondan dolayı bir şey diyeemedi

yöntem iyiymiş yahu küs zamanda tatil ben babamlarla gidicem tatile, onun bile buğuzunu çekiyorum :d ki balıkesire gidicez yani, memlekete istanbulda gezilecek yer çookk hele kahve içilecek daha da çok ama ben kahve içmem sen içersin ben meyva suyu içerim ayarlarız onu kk da 9386403 tane arkadaş edinicez dimi :)

en güzelini yapıosunn canımm benim arkadaslarım tam bir türk kahvesi canavarları eve bile elektrikli cezve aldım çeyizime de almam gerekiyo gezzeri yaa ben severim gezmeyi :)sen de nazla,cilveyle kandır sonuçta evlenmeden önceki son tatilin git yan bronzlaş gelinlikte çok güzel duruyo ama sakın iz yapma

iz konusu biraz zor işte, babamın yanında pek rahat olamıyorum :) ancak onlardan uzağa kaçabilirsem -ki bu bugüne kadar hiç mümkün olmadı- belki olabilir ama bilmiyorum :) solaryum falan düşündüm hatta gelinlik için hafif esmer olmak, saç rengimle oynamak falan bi ton tilki dolanıyokuyrukları deymiyo derler ya onun gibi

solaryum çok tehlikeli sakın girme çünkü vucuduna direk ışık veriyolar saç renginle de oyna sonuçta senin günün olucak canımm ben çıkıyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…