- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.341
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar dün yoğunluktan dolayı gelemedim nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
tşk canımcım sanada hayırlı ramazanlar evet zaten ne zaman geldinki hep yoğunsun :)))
denizciğimmm ne olur demeyin böyle yawww inan şu anda çizilmesi beklenen 32 tane iş var ben kafayı yiyiyorum yaaaa evde iş inan psikolojim bozuldu o geliyor bittimi bu geliyor bittimi
bende dün eve gittim makinaya beyazlıları koydum sonra markete gidip alışveriş yaptık, hafta sonu olmadığımız için eksiklerimiz vardı. sonra mercimek çorbası, taze fasulye kavurması cacık yaptım eşim de karpuz kesti, Allaha şükür iftarımızı yaptık.
sonra mutfağı topla çamaşırları as çay koy derken saat 21:30 olmuştu. Valla anca bugün için kıyafetlerimizi ütüleyip duş alıp kendimi yatağa zor attım.
sonra da 03:30 sahur'a kalkıp bişeyler hazırladık eşimle... ama bişey yiyemedim herzamanki gibi o saatlerde algılarım kapalı oluyo galiba eşim bişeyler diyor ben duymuyorum hiç
ahhh ahhh dedim canım annem masayı hazırlar kaldırırdı bizi, ben çalışıyorum ve uykusuz kalınca hasta oluyorum diye kıyamıyorlardı şimdi iş başa düştü motor takmış gibi yapıyoruz herşeyi
bugün kayınvalideme davetliyiz, yarına da dünkü yemeklerim var belki yanına schnitzel yaparım
sahur için de kahvaltılık, karpuz, çorba en uygun şeyler diye düşünüyorum mümkün olduğunca susatmayan alternatifler bulmalıyız
cnm enişteye söyle eleman alsın oda allah allah ya..çizim çizim bu ne böyle..rüyamda katlı katlı evler yapmıstım senin yerinde olsam..
benimde en çok vaktimi mutfak alıyor
temizliği zor yetiştiriyrm araya
bu akşam yemek yapmıcam neyseki
sadece patates mantısı yapmayı düşünüyrm
bulaşıklar kalmıştı en son yediğimiz dondurma kaseleri fln
sahurda eşimin çıkarttıkları onları yerleştirip makinaya
süpürgeyi ve viledayı alıcam elime
dün gecede saat 11 de banyoyu ciflerken buldum kendimi :)
eşim dio napıon bu saatte
enişteyle ne alaka kız sende uyur uykumda bile işi sayıklıyormuşummm adamcağızda üzülüyor çok iş koliksin bu ne böyle düşünme diyor ama yapacak birşey yok kuzum ne yapıyorsunuz kalkabiliyorsun dimi sahura iftara yetişiyorsun dimi canım
ben gibi temizlik hastası zeynoda kızlar bende tuvalate giriyorum ben diyorum bi bakmışım ki temizlik yapıyorum kendimi hemen domestosun içinde buluyorum ( bu arada domestos kullanmaktan zehirlendim ) eşimde ne işin var senin hani ihtiyaç görecektin bu ne hal yawww diyip kızıyor
dün çok kötüydüm eşim kalkma bu gece hazırlar yerim dedi..saat 12,30 gibi bi yattım saat 7,30 da kalktım ..
şimdilik yetişiyoruz nurgülüm alışıcaz balım..sen kaçta çıkıyosun yetişebiliyomusun..bebişim işveren enişten ya o anlamda söyledim
dün çok kötüydüm eşim kalkma bu gece hazırlar yerim dedi..saat 12,30 gibi bi yattım saat 7,30 da kalktım ..
şimdilik yetişiyoruz nurgülüm alışıcaz balım..sen kaçta çıkıyosun yetişebiliyomusun..bebişim işveren enişten ya o anlamda söyledim
ne zaman zehirlendin nrgül
günler gerçekten çabukk geçiyorrr galibaaa şafakk 3930 larıda gördümmmmmm
günler gerçekten çabukk geçiyorrr galibaaa şafakk 3930 larıda gördümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?