2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok uyuz bir durum ya deniz, şimdi annenlerle siz kayınvalidenler olmadan olamicak mısınız?
Acaba annenleri iftara çağırsan sonra da kayınvalidenleri çay & tatlıya davet etsen nasıl olur?

nasıl olur ki zaten annem gelemk istemez yemeğe çalışıyorum diye çaya gelriz der biliyorum ama yani gerçekten zor şimdi onları birşeye saymadım olur ne bileyim ne düşünürlerle hareket etmek istemiyorum kayınvalidemelr çağırsın madem biliyor gidiceğini çaya ben davet ederim yada eşim söylesin .)

kızlar öğlen arası arkd.çarşıya çıktık epey gezdik bn kendime salata tabağı aldm ıkı tanede kalpli tabak aldım hemde çok ucuza:))hee birde pasta kabı aldım henüz yapmadığım ama yapacagm pastalar bozulmasın die fritöz kalmamş ya cok satılıyor yada hiç satılmadıgı ıcın getırmıolar:)

resim isterizzz resim isterizzz

sen eşine nasıl söyliceksin ki annenler annemleri yemeğe davet etsin diye:)))

ayhhh benim de annem geliyor haftaya bakalım nasıl olucak, ben birkaç gün anneme gidince cok geldik falan dicek mi? cok merak ediyorum

saçaklı mantı diyosun herhalde buketçim sen
hamur uzun uzun kesiliyo
tavuk suyuyla haşlanıyo
üzerine de tavuklar didikleniyo onu diyosun dimi

aynen o canım tamam balıkesirli olduğunu ispatladın bşizde mantı odur biri mantı yaptım dediği zaman aklımıza o gelir zatende yapılan odur sıkma mantıyı çorba olarak yaparız mantı tarzında hiç yapmayız

kastamonu yöresine ait o tirit
bizde tiridine bandım deriz
hatta şimdi bayat ekmeklerden sahur ve iftar topicinde bahsediolardı yazdım
aynı anda denk düştü
mantı gibi oluyor bayat ekmeklerden yapılıyor etli ya da kıymalı yapılıyor
biz bayat ekmek olursa yaparız
annemin bi ark. vardı kast.lu o yapardı çk ordan öğrendik

evet aynen mantı deyince benimde aklıma o gelirdi
kocişimin ailesiyle tanışana kadar
onlarla tanışınca kayseri mantısını öğrendim
artık mantı deyince nasıl olduğunu belirtmek zorundayım

saçaklı mantı diyosun herhalde buketçim sen
hamur uzun uzun kesiliyo
tavuk suyuyla haşlanıyo
üzerine de tavuklar didikleniyo onu diyosun dimi

benim annemde onu normal mantı şeklinde yapıyor içine bulgur ve sütlü göce koyuyor ...tavuk suyuyla haşlayıp tavuk ve nohut koyuyor üstüne...nefis bi tat...mantı denince aklıma o geliyor.

bir düşüneyim akşamada söylerim eşime bir çözüm buluruz o kada kalablıka baş edemem ben

canım bence kayınvalidenleri de çağır altlı üstlü oturuyosunuz sonuçta
böyle bişey için huzursuzluk çıkmasın
kayınvalideni çağır birlikte yapın yemekleri o kadar kişiyle baş edemem diyosan

biz şimdiye kadar 2 kere yemekte misafir ağırladık
ikisinde de kayınvalidem geldi yardıma
ama 12 kişi falandık ikisinde de
hep büyük insanlar arkadaş falan değil yani
o olmasa bende hayatta baş edemezdim

Aylin doğru olan oda zaten annemlerin gidiceğini biliyor hani kayınvalidem kendi davet etsin dünürlerini düşünse zaten sorun yok 15 kişide biz olacağız ben tek biraz zor
artık bakalım cumartesi çok var :)

zeynep aklımda şöyle kalmış komposto için annem çok yapardı 2 2 2
2lt su
2bardak şeker
2 bardak üzüm kurusu

su + şeker kaynıyor içine atyoysun üxümleri bu kadar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…