- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.501
çok uyuz bir durum ya deniz, şimdi annenlerle siz kayınvalidenler olmadan olamicak mısınız?
Acaba annenleri iftara çağırsan sonra da kayınvalidenleri çay & tatlıya davet etsen nasıl olur?
demek o kadar meşur değilmiş olsa balıkesirliler olarak bilirdikkız sen çıngıllı mantıyı biliyor musun
kızlar öğlen arası arkd.çarşıya çıktık epey gezdik bn kendime salata tabağı aldm ıkı tanede kalpli tabak aldım hemde çok ucuza:))hee birde pasta kabı aldım henüz yapmadığım ama yapacagm pastalar bozulmasın diefritöz kalmamş ya cok satılıyor yada hiç satılmadıgı ıcın getırmıolar:)
nasıl olur ki zaten annem gelemk istemez yemeğe çalışıyorum diye çaya gelriz der biliyorum ama yani gerçekten zor şimdi onları birşeye saymadım olur ne bileyim ne düşünürlerle hareket etmek istemiyorum kayınvalidemelr çağırsın madem biliyor gidiceğini çaya ben davet ederim yada eşim söylesin .)
saçaklı mantı diyosun herhalde buketçim sen
hamur uzun uzun kesiliyo
tavuk suyuyla haşlanıyo
üzerine de tavuklar didikleniyo onu diyosun dimi
kastamonu yöresine ait o tiritslm kızlar
etli çorbadan bahsetmişsiniz ama bende bilmiyorum öyle bişey
balıkesir merkez de tirit diye bişey varmış düğünlerde falan yapılıyomuş ama hiç bilmiyorum
bizim burda yapılmıyo tadını da bilmiyorum
belki odur edanın yediği
sen eşine nasıl söyliceksin ki annenler annemleri yemeğe davet etsin diye:)))
ayhhh benim de annem geliyor haftaya bakalım nasıl olucak, ben birkaç gün anneme gidince cok geldik falan dicek mi? Cok merak ediyorum
aynen o canım tamam balıkesirli olduğunu ispatladınbşizde mantı odur biri mantı yaptım dediği zaman aklımıza o gelir zatende yapılan odur sıkma mantıyı çorba olarak yaparız mantı tarzında hiç yapmayız
saçaklı mantı diyosun herhalde buketçim sen
hamur uzun uzun kesiliyo
tavuk suyuyla haşlanıyo
üzerine de tavuklar didikleniyo onu diyosun dimi
evet aynen mantı deyince benimde aklıma o gelirdi
kocişimin ailesiyle tanışana kadar
onlarla tanışınca kayseri mantısını öğrendim
artık mantı deyince nasıl olduğunu belirtmek zorundayım
bir düşüneyim akşamada söylerim eşime bir çözüm buluruz o kada kalablıka baş edemem ben
aa doğru senin eşin kayserili senins açaklı mantı yapma şansın pek yok unut sen onu
kızlar evde kuru üzüm var
eşim yemio hoşafmı derler ne derlerse işte öle bişiy yapmak istiyrm tarif bilen var mııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?