2011 gelin adayları buyrun sohbete

keşkeeeeeeeeeek köyde düğünlerde en sevdiğim yemektir üzerinede nohut

evet bende çok severim

aa süper fikir annemede söyşeyeyim oda fırınlayıp versin bana:)
annem fırınlamadı canım
normal bezlerine üzerine serip öyle kuruttu
baya sürüyo ama kurutma işlemi bir hafta falan
haşlamadan önce biraz fırına ver dedi bana öyle yapıcam bende

bende kışlık domates, menemenlik, kırmızı biber, taze fasulye bi de barbunya hazırlayacağım
yapılabilcek çok şey var hepsini yöntemini bilmiyorum maalesef

hımm anladım canım fırınlama işlemi zaten yapılacak ya fırınlayıp verseler o işte aradan çıkmış olurdu ne haylazım ya

bende kışlık domates, menemenlik, kırmızı biber, taze fasulye bi de barbunya hazırlayacağım

ayy bu domates menemenlik falan bende yapsam iyi olucak
bide közlenmiş patlıcan istiyorum ama
annemlerin orda bahçeler var komşular salça falan yapıyolar orda
onların ateşinde közler bide kırmızı biber
ımm nefis

domatesi kayınvalidem rendeleyerek ve kaynatarak kavanozlayıp yapıyormuş bende öyle yapacağım bazı kavanozlara acı biber ve sarımsakla sirkede ilave et makarna sosunda kullanırsın dedi

sağol canım içime su serptin ya..aslında bende görüntüsünü begeniyorum bakalım kısmet ya hyundai getz alcaz yada fiat punto heralde...teşekkür ediyorum yorumun için

ay fiat garnde puntodan memnun birisini görmek çok memnun etti beni canım vallahi..çünkü araba yani böyle bu öyle çabuk karar veremiyor insan..inşallah hakkımızda hayırlı olanı olur bizim için çok teşekkür ederim canım

ben şekerini tadarak koyuyorum canım herkesin ağzı tadı bir olmuyor malum üzümü suda kaynatıyorum tada tada şekerini ayarlıyorum üzümlü kekte yapabilirsin

tarif için sağolun kızlarr
kek yapmıyrm canım ya yemiyorki belki suyunu içer dedim
bütün gün oruçlu geziyor içine bişiyler girsin istiyrm

eda cnm ben domatesleri küp küp kestim dondurucuya attım bir pişimlik hazırladım.
soğanları rondodan suyu çıkmıcak şekilde az geçirdim poşetledim çok rahat oluyor yemeklerde.
taze fasulye almadım henüz onuda domatesle kavurup soğutup konuluyor
kırmızı biberi bende bilmiorum öğrenirseniz yazın
birde barbunya normal konuluyor sanırım ama sevmediğime pek yapmam evlendiğimden beri 1 kere yaptım onuda eşim yedi geri kalanı süründü durdu.

kırmızı biberi közleyip koyuruz canım biz
közlenmş patlıcan salatasının içine koyuyoruz
ya da gene közlenmiş olan kırmızı biberi
tavada az yağda biraz çevirip yoğurtluyoruz
çok üzel oluyo
kısacası közleyip öyle atıyoruz dondurucuya

Son düzenleme:
tamam tamam sustuk züloş
ya ben bugün çok iyiyim sadece çok az susuzum
dün baya kötüydüm
bugün gayette dinamik hissediyorum kendimi alışıyo herhalde vücut yavaş yavaş

tamam tamam sustuk züloş
ya ben bugün çok iyiyim sadece çok az susuzum
dün baya kötüydüm
bugün gayette dinamik hissediyorum kendimi alışıyo herhalde vücut yavaş yavaş

ay bende bugün çok yorgunum aylincim dünü çok rahat geçirdim ancak bugün yorgunluktan bitap düşmüş vaziyetteyim

PATATES KROKET

Malzemeler:

3 adet orta boy patates
2 su bardağı un
2 çorba kaşığı galeta unu
2 adet yumurta
1 çay kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için; 2 su bardağı sıvı yağ

Yapılışı:

Patatesleri kabuklarını soyup haşlayın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra patatesleri bir kaba alın ve blender ile ezerek püre haline getirin.1 yumurtanın akını ayırın. Kalan 1 yumurtayı ve yumurta sarısını püreye ilave edin. Un, galeta unu, tuz ve karbonat ilave edip karıştırın. Karışım sıvı kalırsa bir miktar daha un ilave edin. Yağı bir tavada kızdırın. Bir tabağa bir miktar galeta unu hazırlayın. Ayırdığınız yumurta akını bir kapta çırpın. Elinizi ıslatarak karışımdan parçalar koparın ve önce yumurta akına sonrada galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…