2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim annmelerde memlekete gidiyor pazr günü cumartesi yemeğe çağırayım diyorum ama altlı üstlü olunca şimdi kayınvalidemelride çağırmak zorunda kalırım o kadar kişinin üstesinden gelemem sanırım nasıl olur hiç bir fikrim yok yani pöffffffffff de pöffffffff

balıkesir'in meşhur etli çorbası var, hafta sonu yedik tadı damağımızda kaldı ama nette pek o lezzete uyabilcek bir tarif'e rastlayamadım, siz biliyor musunuz?

yogurtlusu da çok güzel oluyo onu da çok begeniyorum buket iyi günlerde kullan aldıklarını elektrikli cezven hangi marka?ne kadara aldın?

sağol canım arzum marka sapı katlandığı için ve fincanlara doldururken kablosuz kullanıldığı için tercih ettim süpürgeyi aldığım siteden aldım 43 tl idi sanırım fiyatı

dur bir saniye içinde kuşbaşı et mi vardı birde terbiyesi yoğurtlumuydu düğün çorbası olabilir

yok canım, bize tavsiye ettiklerinde biz de haaa düğün çorbası dedik ama bunun tadı cok farklıydı
düğün çorbasının mayhoşluğu yoktu bi de rengi sarımtrak dı

slm kızlar
etli çorbadan bahsetmişsiniz ama bende bilmiyorum öyle bişey
balıkesir merkez de tirit diye bişey varmış düğünlerde falan yapılıyomuş ama hiç bilmiyorum
bizim burda yapılmıyo tadını da bilmiyorum
belki odur edanın yediği

demek o kadar meşur değilmiş olsa balıkesirliler olarak bilirdik kız sen çıngıllı mantıyı biliyor musun

google amcaya sorunca, balıkesir etli çoba diye birkaç tarif çıkıyor canım ama hepsi birbirinden farklı
bitane buldum biraz ona benziyor perşembe cuma evde önce az malzeme ile denerim güzel olursa misafirlerime de yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…