2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım doğru söylüyorsun ama ikinci ellere okadar baktık hiç doğru düzgün bir araba gelmedi yemin ederim..artık okadar yordukki kendimizi bu konuda bir an önce halletmek istiyoruz..

birde canımhyundaı getzler hefif biliyorum ama biraz zaman geçtikten sonra başka araba alırız bu hyundai getz bana kalır yenisinide eşim kullanır diye düşünüyoruz.. banada yeter bu araba gibi geliyo canım

toyota yarisin sıfır fiyatı 38000den başlıyo canım okadar yükü kaldıramayız şuanda citroende aynı şekilde pahalı arabalar... biz şöyle bu ilk arabmız oldugu için orta yollu bizi idare edebilecek ayagımızı yerden kesecek bir araba istiyoruz canım

canım bizim arabamız getz eşim 3 yıl önce 2. el olarak almıştı biz çok memnunuz tavsiye ederim kendi sınıfındaki araclar içinde en iyisi diyebilirim hem fiyat olarak uygun hem beygir olarak daha güçlü bi araç çok hızlı seri bi otomobil hemde çok az yakıyo ama bu özellikler dizel olanda tabiki. Şu an bizde değiştirip daha büyük bi aile arabasına geçiş yapmak istiyoruz ama eşimin içi gidiyo satıcaz diye kıyamıyo resmen. İlk araç için çok kullanışlı canım ben çok tavsiye ediyorum

bizim arabamız focus biz de arabamızı çok seviyoruz
spor bir araba, yol tutuşu çok iyi.

tanıştığımızda eşimin fiat grande punto'su vardı o da cok güsel di cok rahat ve sağlam arabaydı
onu eşimin kardeşi istedi ona sattı eşim o da focus aldı

Ikisini de tavsiye ederim.
alman arabaları diğerlerine göre daha pahalı

kızlar size şu marketlerde mısırlar varya onları yıkayıp felan mı katıyoruz yada sıcak sudan geçiyormu

ben daha önce ramizde çalıştım sadece bekletiyolardı buzları biraz çözülsün diye sonra hop atıyolardı tencereye sebze çorbası için (= bide hani bardak mısırcılar türedi ya :) onlar gibi olsun diye önce biraz dışarda bekletip annemin sütlük gibi bişeyi var adını unuttum k ile başkıyo, ona biraz tereyağ biraz tuz sonra da mısırı boca ediyorum biraz çeviriyorum sonra oh mis tabi oruçluyken yemekten başka bişey düşünemiyorum:/ patates kızartmasından sonra bu girdi aklıma akşama yapcam

şu ssaatten sonra zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana

şimdi yine konuşuyorum satt 14 den sonra hepiniz susacaksınız zaman hiç geçmeyecek

evet ya cok sıkıcı, ben zaten konuşamıyorum artık boğazlarım kurudu
peş peşe 5-6 cümle kurayım hemen öksürmeye başlıyorum.

zaman geçirecek bişeyler bulalım.... birbirimize destek olalım gıslar

Eşim kızartma yapmıştı kahvaltıda yağ sıçratmış halıya iz kaldı siliyorum gitmiyor nasıl olcak o bilen varmı

Halıdaki Yağ Lekesi Nasıl Çıkar?

Öncelikle halıdan veya koltuktan yağ lekesini emdirmek için temiz ve beyaz bir kağıt havlu, sünger veya bez kullanın. İşlem sırasında kullanılacak malzeme, renk vermemesi için beyaz ve nötr olmalıdır.
(Alternatif olarak iri taneli mısır unu, bebek pudrası veya talk pudrası gibi lekeyi emdirici bir madde, yağ lekesi üzerinde bir-iki dakika bekletildikten sonra elektrik süpürgesiyle vakumlanabilir.)
Yağ lekesi müdahelesinde kullandığınız malzemeyi, yağın az bulunduğu kısmından yoğun bulunduğu merkezine doğru bastırarak lekeyi emdirin. Bu sırada yağ lekesini ovmamaya gayret gösterin.
Eğer yağ lekesi yoğunsa ve kuruduysa, mümkün olduğu kadar kısa süre içinde küt bir bıçak veya plastik bir kart kullanarak kazıyın.
Gerekirse kâğıt havluyu değiştirin ve kağıt havluya artık yağ geçmediği anda sonraki işleme geçin.
Bir bardak ılık suyla ağartıcı ve alkali içermeyen deterjandan karışım elde edin.
Sonra hazırladığınız karışımı temiz bir bez, sünger veya kâğıt havluya emdirin. Bu kağıt havlu, sünger veya bezi halının lekeli bölümünde ovmadan bastırın ve bezin yağ lekesini emmesini sağlayın.
Daha sonra olabilecek en az temiz ve ılık suyu kullanarak halıyı duruladıktan sonra kalan nemi, kuru ve temiz bir beyaz bez veya kağıt havlu yardımıyla tamponlayarak (ovmadan bastırarak) alın.

Kuruduktan sonra halıdaki veya koltuktaki yağ lekesi çıkmamışsa
Dry Center Halı Yıkama Servisi'nden destek alabilirsiniz.

bunu buldum yarar inşallah :)

yağlı leke ya da lekelerin üzerine bir gece öncesinden soda veya mısır nişastası uygulayın. Vakumlamanın ardından, yağın emilimi sağlanır. Eğer bu uygulamanın ardından hala leke ve kalıntı yok edilmediyse, leke yok olana kadar lekenin üzerine bir bez yardımıyla sirke uygulayın. Yağ lekelerini çözmek üzere özel olarak formüle edilmiş bir sıvı bulaşık deterjanı halıdaki yağ lekelerini yok edecektir. Bunun için de yarısı deterjan yarısı su dolu bir solüsyonu lekenin üzerine direkt spreyleme yöntemiyle uygulayabilirsiniz. Ardından havlu peçete veya temiz bir bez yardımıyla leke kaybolana dek silebilirsiniz. Daha sonra durulamak için nemli bir sünger yardımıyla lekenin üzerini silin.

bide bu

Son düzenleme:
deniz bulaşık deterjanınla sil hatta üzerinde beket yada şu markasını veremediğimiz halı şampuanı
benimkide halıya bişiyler döküo illa zaten açık renk.
o halı şampuanı sağolsun

Slm kızlaar bugün alt kat komşum geldi, oda yeni evliymiş, binada 3 yeni evli olduk :))
Deniz'cim çok saol fasülye süper oldu, bugünde biber dolması yapıcam geçen gün soğan koymayı unutmuştum, onunda püf noktası varsa alabilirim kızlar.
Siz yazın gelince okurum ben şimdi çıkmam lazım, gçrüşmek üzere....

Afiyet olsun canım var pratik dolm yazyım hemen :)

dolmalık biber sayısına göre yemek kaşığı ile pirinç
iki tane soğan
baharatlar nane karabiber pul biber çok az minik salçada koyorum
karıştırıyorum tuzunu atıyorum
birde domates ağızlarını apatmak için
ben çiğden yapıyorum kavurmuyorum pirinçleri soğanı felan halledene kadar suda bekletiyorum azıcık

sonra doldurup ağzını domatesle kapatıyorum fazla yaparsan buzluğa at ben attım artık nasıl olcak yerken önümüzdeki gün yazarım
tencere yerleştirmeden önce çok az yağ ve salçalı sos yapıyorum diziyorum tencereye yarım bardak su 40 dk pişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…