- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.461
iyi günler kızlar nasılsınız?şu toz alınan scotch brite ne benimle de paylaşın?bizim evde yerler laminant viledayla silince iz yapıyor ben de elimle siliyorum yoksa temiz olmamış gibi hissediyorum ben de domestosu çok seviyorum en çok da beyazını Gamze zaten bir araba aldıgın zaman kapısını açtıgın andan itibaren ikinci ele düşüyor ikinci elde de çok saglam arabalar var ben araba alıcak olsam ikinci el tercih ederdim bir de hyundai getzler çok hafif bir araba sen spor bir araba alıyosun anladıgım kadarıyla toyota yaris ,peugot ya da citroen tavsiye ederim
canım doğru söylüyorsun ama ikinci ellere okadar baktık hiç doğru düzgün bir araba gelmedi yemin ederim..artık okadar yordukki kendimizi bu konuda bir an önce halletmek istiyoruz..
birde canımhyundaı getzler hefif biliyorum ama biraz zaman geçtikten sonra başka araba alırız bu hyundai getz bana kalır yenisinide eşim kullanır diye düşünüyoruz.. banada yeter bu araba gibi geliyo canım
toyota yarisin sıfır fiyatı 38000den başlıyo canım okadar yükü kaldıramayız şuanda citroende aynı şekilde pahalı arabalar... biz şöyle bu ilk arabmız oldugu için orta yollu bizi idare edebilecek ayagımızı yerden kesecek bir araba istiyoruz canım
ne dinliyon denizcim ben powertürk
pal fm canım
güncel müzikler oluyor genedlde
şu ssaatten sonra zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana
kızlar size şu marketlerde mısırlar varya onları yıkayıp felan mı katıyoruz yada sıcak sudan geçiyormu
şimdi yine konuşuyorum satt 14 den sonra hepiniz susacaksınız zaman hiç geçmeyecek
Eşim kızartma yapmıştı kahvaltıda yağ sıçratmış halıya iz kaldı siliyorum gitmiyor nasıl olcak o bilen varmı
Eşim kızartma yapmıştı kahvaltıda yağ sıçratmış halıya iz kaldı siliyorum gitmiyor nasıl olcak o bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?