2011 gelin adayları buyrun sohbete

yumurta pişiriciyi ben 20 ye almıştım kazık yemişim bende katalogta filtre kahve makinesini beğenmiştim ama pazar günü daha üst modelini bimeks te aynı fiyT gördüm metro çokta ucuz değil

sen hepsini boşver fırında biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip yap yarın benimle paylaş

o biiiiiiipi bu akşam yapamıyorum eşim işten erken çıkmış evde şimdi o kendi tariflerinden bir biiiiiiiiiiiiiip yapacakmış. bende biraz dinlenmiş olurum yarına artık fırında bipimi paylaşırım züleyha yokken

sen hepsini boşver fırında biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip yap yarın benimle paylaş

uyyyyy bukoooo bipppp diyo yerim seni

züleyha kuşum gel bu akşam misafirim ol yaapr yeriz birşeyler ne var 20dk sürer .))))

yeriz kuşum yaaaaaaa

Böyle olduğuma bakma bi çorba tamam yiyemiyorum su ve karpuz

kızlar ben geldm hemen gdicem ama sze yazmadan çıkmayayım dedm kmseden haberm yok aklım hep szde merakımdan ölüyorum ama netim yok malesef hala.. szer naslsnz napısnz sıradaki gelinmz zuzuymş allahm gnlüne göre versn inşallah yawrm benm.

kızlar gelemiyorum dye unuttuğumu sanmayın sakın öpüyorum sziiii yeni topik açarsanzda ba özel msj uçurun

ooyyy betülcüm hoşgeldin canım
faceden resimlerini gördüm çok güzel gelin olmuşsun
bekliyoruz seni artık aramıza
yeni topik yok cnaım biz topiğimize kıyamıyoruz buralardayız yani
açarsakta haberdar ederiz merak etme sen

betüşş gel mutlaka bizi habersiz bırakma güzelim ugra arada sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…