- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.561
sabahtan beri canımın çekmediği şey kalmadı sabah bezelyeyyle başaladık dolmalar turşular sonra mantı derken biri kavun dedi. aklıma soktu.
Metro broşüründe yumurta haşlama maknası var
simbonun :)
86 parça yemek takımı 180 küsür günlük içinde iyi olur aslında almayanlara
ay ben kap kaşık isteğim arzum bitmiyor bitmeyecek gibi
şimdi çay bardğaı takımı gördüm onu alıcam perşembe günü keyif fincanı :))
sen hepsini boşver fırında biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip yap yarın benimle paylaş
sabahtan beri canımın çekmediği şey kalmadı sabah bezelyeyyle başaladık dolmalar turşular sonra mantı derken biri kavun dedi. aklıma soktu.
o biiiiiiipi bu akşam yapamıyorum eşim işten erken çıkmış evde şimdi o kendi tariflerinden bir biiiiiiiiiiiiiip yapacakmış. bende biraz dinlenmiş olurum yarına artık fırında bipimi paylaşırım züleyha yokken
sen hepsini boşver fırında biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip yap yarın benimle paylaş
züleyha kuşum gel bu akşam misafirim ol yaapr yeriz birşeyler ne var 20dk sürer .))))
al benden de o kadar
kayınvalideme davetliyiz bugün eşime sürekli annenden şunu mu istesek bunu mu istesek diyip duruyorum
uyyyyy bukoooo bipppp diyo yerim seni
kafama öyle sert vurdu ki korkudan canım bir şaplak daha yemek istemiyoum:90:
betüşşş hoşgeldinnn
Betülcüm hoşgeldin canım
Betülllllllll hoşgeldinn
kızlar ben geldm hemen gdicem ama sze yazmadan çıkmayayım dedm kmseden haberm yok aklım hep szde merakımdan ölüyorum ama netim yok malesef hala.. szer naslsnz napısnz sıradaki gelinmz zuzuymş allahm gnlüne göre versn inşallah yawrm benm.
kızlar gelemiyorum dye unuttuğumu sanmayın sakın öpüyorum sziiii yeni topik açarsanzda ba özel msj uçurun
kızlar ben geldm hemen gdicem ama sze yazmadan çıkmayayım dedm kmseden haberm yok aklım hep szde merakımdan ölüyorum ama netim yok malesef hala.. szer naslsnz napısnz sıradaki gelinmz zuzuymş allahm gnlüne göre versn inşallah yawrm benm.
kızlar gelemiyorum dye unuttuğumu sanmayın sakın öpüyorum sziiii yeni topik açarsanzda ba özel msj uçurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?