- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.601
ay daha neer çıkarıcaklar bakalım
böyle konusarak yelizin sinirlerini daha da tavana çıkartıyosun..
yapmaması gerekir belki ne olursa olsun magdur etmemesi gerekir telde ama eşidir erkektir sonucta!!! ne olursa olsun kıskanır ne kadar tanısada.
tam tersini düşünsene arkadasım ,eşinin yanında bir bayan eşinin yıllardır dostu olsada saatlerce yanıında otursa rahatsız olmazmısın..
şahsen olurum ben..
Zuhal daha yeni başladı koşuşturmaların kız, bundan sonra seninle düğünden sonra ancak konuşuruz sanırım...
hele haFta sonu kaynanamgil geliyor ne yapacağım bilmem ramazanda onlarla mı ilgilensem işlerimlemi bilemedim 2 görümce 1 kaynana 3 çocuk tamm sırasıı yaniii
hele haFta sonu kaynanamgil geliyor ne yapacağım bilmem ramazanda onlarla mı ilgilensem işlerimlemi bilemedim 2 görümce 1 kaynana 3 çocuk tamm sırasıı yaniii
e sana yardıma geliyor onlar zuzum çalıştır onları
hele buko gibi bi kız yolar valla
aman kalabalığa gerek yok bukoo ya izinlide olamayacağımnasıl koşturcam işin çogunu hallettim zatende bakalımartık idare edeceğiz.
beyaz eşyalarımda geldi bugün :) ohh bi halılarım kaldı çoğunu atlattım:))
Ay kızlar sadece okuyabiliyom yazdıklarınızı artık
zuzucum no stres no gelinlik stresi :)))
çeyizlerim hazır değil diyordun ya onlara yardım etsinler. OO sen bana taktın çelmeni koşar adım ilerliyorsun zuzum benimde beyaz eşyalarım alındı ama daha gelmediler
bizim 1,5 yıldır hazırlardı bukommmm anca geldilerrr:)) seninde oluyorr bebişim neyin kaldıkii çoğu bitti
zuzum gelinliğini hazır alarak o stresi yaşamadan atlattı bense provalarda sürünüyorum:84:
Ben kaçar kızlar sabah görüşürüzzzzzzz
selam kizlar
buketcim biz annemdeyiz aksam
arabamiz tamirden cikmis onu alcaz
selam kizlar
buketcim biz annemdeyiz aksam
arabamiz tamirden cikmis onu alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?