2011 gelin adayları buyrun sohbete

araya dalıyorum birazcık ama 18 sene balıkesir merkezde yaşadımi etli çorbayı hiç bilmem, ha düğün çorbası derseniz sevmem bide ayrıca tirit dediğiniz çok güzel oluyor abimlerin sünnetinde bile tirit yaptırmıştık zorda değil yapımı

betüşş gel mutlaka bizi habersiz bırakma güzelim ugra arada sırada

canm bnm çok teşekkr ederm aylncm ii düşünmşsnz bn iyiyim allaha şükür stüdyo fotolarını daha yeni aldm rötarlı oldu braz şimdi anneme geldm burdan kuaförüme ordanda evime geçicem hepinizi çok öpüyorum kendnze iyi bakın aklımdasnz

ya kızlar eşime çok kızdım yüzümden ateş çıkıyor resmen kırpkırmızı oldum bnm çocukluktan bu yana görüştüğümüz erkek arkd.vr ailecekte görüşüyoruz bni aradı müsaitsen yanına ugrayım die bnde tamam dedim hemen eşime msj attım oda gelsin yanımızda olsun diye olmasın buarada ikiside çok iyi anlaşır hep bnden önce eşimi arar evimize gelir neyse ikiside geldi sohbet ettik falan hatta eşim yemege davet etti sonra eşim erken kalktı gitti bizde oturuyoruz pikniğe gidelim beraberce toplanalım die plan yapıyoruz telefonum çaldı çok geçmeden arayan eşim bana hala yanında mı demezmi tabi herkes duydu ortam sessiz zaten bnde gel seni bekliyoz dedim anlasın diye ama yok başladı konuşmaya kıpkırmızı oldum çok sinirlendim arkd.gitti tabi alındı ve şaşırdı şimdi tartıştık affetmeyi hiç düşünmüyorum geri kafalı ahmak gibi davranmasına sinir oldum çok sinirlendim kendmi tutuyorum konuşmak istemiorum konuştugum zaman ağır konuşuyorum

Son düzenleme:

Canım erkek işte, sizi yalnız düşününce sinirlenmiştir. Kıskanmış işte, bir yönden güzel, seven insan kıskanır...

betüş gelmiş..aklımdan geçmişti bugun..
akşama planlar hazırmı kızlar..ben güya yemek yapıcaktım bugun ama eşim dediki akşam sultanahmete gidelimm..
orda açalım..bayılıyorum ramazanda sultanahmete..

seven insan kıskanır ama karşıdakini üzmek kıskançlıktan öte biraz rahatsızlıktır bence diye düşünüyorum :/ madem tanıyor ediyor niye kalkıp gidiyor bi de orada huzursuzluğa düşürüyor hoş bir şey değil bence yaptığı her ne kadar eşi olsa da onu mutsuz edecek bir kıskançlığa kapılmamalı:/

Ay yeliz gerçekten sinir bozucu ama kocan sonuçta biraz abartmış madem tanıyor konuşuyorlar
işte bazen çocuklaşıyorlar ramazanda kırgınlık yapma sakın yanlış olduğunu konuş güzelce ne diyeyim bari gittikten sonra felan ara deseydi keşke çocukta şimdi sanamı üzülsün eşinden böyle şey duyduğu için kendine mi zaten güçlü bir arkadaşlık varsa sorun yapmaz oda bir erkek olarak

ayy kızlar kayınvalidem yemeğe çağırdı
ama ben gene de bu akşam gidince taze fasülye pişiricem
hazır olsun yarın akşama dimi

Yap kız yap, bugün ayaklarını uzat otur dinlen şekerüm...

ya kıskanan ınsan kalkıp gıdermı evımıze cagırır mı hıc üstelk arkd.önce eşimi arar kıskanclık olmasın dıe cok ısınrlıyım ya aglamak ıstıorum aglayamıorum

Sende haklısın canım muhtemelen başka şeylere kızmıştır, e içten içe kıskaıyorsada böyle davranmştır...

Ahhh gidin anacım gidin hasret kaldık İstanbul'a...

böyle konusarak yelizin sinirlerini daha da tavana çıkartıyosun..
yapmaması gerekir belki ne olursa olsun magdur etmemesi gerekir telde ama eşidir erkektir sonucta!!! ne olursa olsun kıskanır ne kadar tanısada.
tam tersini düşünsene arkadasım ,eşinin yanında bir bayan eşinin yıllardır dostu olsada saatlerce yanıında otursa rahatsız olmazmısın..
şahsen olurum ben..

kalırsa ben alacağım bundan canım nette fiytı 20 tl vişne ve zeytin çekirdeği çıkarıyormuş masaya vakumlanıyor sabitleniyor sen her kolu çekişinde bir vişneyi sana ayıklayıp veriyor

uyyyyyy bugün idare et yarın böle olmamm
Eve gittiğim gibi uyucam veeeeee 8,30da kalcammmm

zeynepcimmm suyunu cıkartmak icin olabilirmi

ay daha neer çıkarıcaklar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…