- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.581
ooyyy betülcüm hoşgeldin canım
faceden resimlerini gördüm çok güzel gelin olmuşsun
bekliyoruz seni artık aramıza
yeni topik yok cnaım biz topiğimize kıyamıyoruz buralardayız yani
açarsakta haberdar ederiz merak etme sen
betüşş gel mutlaka bizi habersiz bırakma güzelim ugra arada sırada
Iyiz bizde canım yemekler tarfiler o biçim
ramazanın hayırlı olsun canım
ya kızlar eşime çok kızdım yüzümden ateş çıkıyor resmen kırpkırmızı oldum bnm çocukluktan bu yana görüştüğümüz erkek arkd.vr ailecekte görüşüyoruz bni aradı müsaitsen yanına ugrayım die neyse bnde tama dedim hemen eşime msj attım oda gelsin kıskançılk olmasın diye ki ikiside çok iyi anlaşır çocukluk arkd.hep bnden önce eşimi arar evimize gelir neyse ikiside geldi sohbet ettik falan hatta eşim yemege davet etti neyse eşim erken kalktı gitti bizde oturuyoruz pikniğe gidelim beraberce toplanalım die plan yapıyoruz neyse çok geçmeden hala yanında mı dedi tabi herkes duydu ortam sessiz zaten bnde gel seni bekliyoz dedim anlasın diye ama yok başladı konuşmaya kıpkırmızı oldum çok sinirlendim arkd.gitti tabi alındı ve şaşırdı şimdi tartıştık affetmeyi hiç düşünmüyorum geri kafalı ahmak gibi davranmasına sinir oldum çok sinirlendim kendmi tutuyorum konuşmak istemiorum konuştugum zaman ağır konuşuyorum
Canım erkek işte, sizi yalnız düşününce sinirlenmiştir. Kıskanmış işte, bir yönden güzel, seven insan kıskanır...
Canım erkek işte, sizi yalnız düşününce sinirlenmiştir. Kıskanmış işte, bir yönden güzel, seven insan kıskanır...
ayy kızlar kayınvalidem yemeğe çağırdı
ama ben gene de bu akşam gidince taze fasülye pişiricem
hazır olsun yarın akşama dimi
ya kıskanan ınsan kalkıp gıdermı evımıze cagırır mı hıc üstelk arkd.önce eşimi arar kıskanclık olmasın dıe cok ısınrlıyım ya aglamak ıstıorum aglayamıorum
betüş gelmiş..aklımdan geçmişti bugun..
akşama planlar hazırmı kızlar..ben güya yemek yapıcaktım bugun ama eşim dediki akşam sultanahmete gidelimm..
orda açalım..bayılıyorum ramazanda sultanahmete..
Zuhal görüntü var ses yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
seven insan kıskanır ama karşıdakini üzmek kıskançlıktan öte biraz rahatsızlıktır bence diye düşünüyorum :/ madem tanıyor ediyor niye kalkıp gidiyor bi de orada huzursuzluğa düşürüyor hoş bir şey değil bence yaptığı her ne kadar eşi olsa da onu mutsuz edecek bir kıskançlığa kapılmamalı:/
aynen bebişimmm kalbimm sizlerleeee çok yoğunummm:))
kalırsa ben alacağım bundan canım nette fiytı 20 tl vişne ve zeytin çekirdeği çıkarıyormuş masaya vakumlanıyor sabitleniyor sen her kolu çekişinde bir vişneyi sana ayıklayıp veriyor
uyyyyyy bugün idare et yarın böle olmamm
Eve gittiğim gibi uyucam veeeeee 8,30da kalcammmm
zeynepcimmm suyunu cıkartmak icin olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?