2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlarrr napıyosunuzz evimi temizliyorumm oleyy mutfak bitti bile buzdolabında bayatlamış ne varsa attım Allah ım affetsin hep israf ama eve fazla gelmediğimiz için böyle oluyo bi yandan yemeklerimi yapıyorum menüm alinazik ve yıldız şehriyeden şehriye çorbası bugunluk bu kadar yeter ne yapayım fazla vaktim yok bi yandanda poğaça yapıyorum canım çekti belki akşam kayınvalidemlere gider çayla beraber yeriz. Annecim çağırdı beni dün hasta olduğum için bugünde gelin bizde yiyin dedi ama ben yok dedim evi toplamam lazım çünkü şimdi yatak odasıyla oturma odasını toplucam kocam gelince onada evi süpürttürürüm bende silerim ohh ev bitmiş olur sonrada kaynanama geçerim ben ocağa bakmaya gidiyorum kızlar öptümm hepiniziiii

buko son 15 dk..annecin neler yapmıs

senin için son 15 canım ben 19:30 da çıkıyorum ben eve geldim şimdi annecim yemek yapmamış dünden kalmıştı onları ısıtacakmış. Bugün çarşıya çıkmış bana ördek karaftan almış su takıma uygun bir karaf daha almış sonra banyoya derili klozet takımı almış yani anlayacağın çarşıyı eve taşımakla meşgul olduğundan yemek yapamamış

sunumlarına bayılıyoru zeynepcim ya süpersin ellerine sağlık benimde bol bol böyle janjanlı tabak almam lazım çok özeniyorum

sağolasın tatlımm.
seviyorum böle şeyleri
kalpli tabaklar mutlaka al çok güzel oluyor
bugünde patates mantısı yaptım onuda başka janjanlı tabağıma koydum onuda eklerim bi ara
off nasıl yorulmuşum aldım çayımı oturayım dedim
birazdan sahur için bişiyler hazırlıcam

ben çeyizimi tamamlamadan ekle canım hiç almadım en öyle şeyler alayım bende senin gibi görselide olan sofraar kurayım

Arkadaşlar gelin damat için dış mekan çekimleri yapıyoruz ve sadece 200 liraya :) dışarda fotoğrafçılar bu işi 700-800liradan aşağı yapmıyolar. biz üniversie öğrencisi olduğumuz için yani bir stüdyo adı altında çalışmadığımız için bu işi ucuza yapıyoruz yani emin olun biçok fotoğrafçıdan daha ciddiye alıp severek yapıyoruz. ilgilenen arkadaşlara burdan duyurmak istedim. türkiyenin her yerinede yol paramız karşılandığı takdirde geliriz.

hangi ildesiniz peki? burada 3906837496739 tane gelin adayı var :) mutlak birilerine yarar :) bide makinenizin markası modeli ne? yaptığınız çekimlerden örnek verme şansınız var mı? :) umarım çok soru sormamışımdır... teşekkürler

günaydın bayanlaarrr

Son düzenleme:
eklerim en kısa zamanda tatlım.
insanın iştahı açılıyor

zeynoo tabakların gerçekten çok güzeller:)) güzel sofralar yapıyorsun bebişimmm

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr dünde beyaz eşyalarım geldiii dolabın kutusu yırtılmış bizde açtık garantisinde problem yaşamayız değil mi( birde bu garanti uzatma işlemi nasıl yapılıyor fikri olan var mı:

günaydın cnm
sağolasınn.sanmıyrm problem olucağını
aldığın firmaya gidip belli bi ücreti var onu verince garantisini uzatıyorlar

cnm hayırlı olsun öcelikle..
keşke açmasaydınız kutusunu..sorun olursa istedigimiz ürün mü diye baktık..karısıklık olmasın diye..biz öyle yapmıstık kabulde ettiler..
ben ürünü alırken uzattırabiliyosun diye biliyorum zuzu..sormustuk biz garanti uzamaz teslim edildikten sonra demişti..

günaydınlar hafta ortasina geldik

zeynep güzel hazırlamşşın artık daha geni şzamanda nasıl olur onu merak ediyrum bende sofrada düzeni seviyorum

esra yine duramadın hamiş hamiş iş yaptın insanın içi rahat olmuyor demi

zuhalcim bişey olmaz bizde 60 tl verip uzatmıştık garantsini

aylin kaynanoşko ne yemekler yapmış akşam

sağol balımm.
evet ilerleyen zamanlarda tecrübe edinerek dahada güzel sofralar hazırlıcam inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…