- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.621
buko son 15 dk..annecin neler yapmıs
sunumlarına bayılıyoru zeynepcim ya süpersin ellerine sağlık benimde bol bol böyle janjanlı tabak almam lazım çok özeniyorum
sağolasın tatlımm.
seviyorum böle şeyleri
kalpli tabaklar mutlaka al çok güzel oluyor
bugünde patates mantısı yaptım onuda başka janjanlı tabağıma koydum onuda eklerim bi ara
off nasıl yorulmuşum aldım çayımı oturayım dedim
birazdan sahur için bişiyler hazırlıcam
buko dün uyuyakalmışım canım.sorularına cvp veremedim.bayramdan sonra evimize geçicez.şimdilik kayınvalidede devam
ben çeyizimi tamamlamadan ekle canım hiç almadım en öyle şeyler alayım bende senin gibi görselide olan sofraar kurayım
Arkadaşlar gelin damat için dış mekan çekimleri yapıyoruz ve sadece 200 liraya :) dışarda fotoğrafçılar bu işi 700-800liradan aşağı yapmıyolar. biz üniversie öğrencisi olduğumuz için yani bir stüdyo adı altında çalışmadığımız için bu işi ucuza yapıyoruz yani emin olun biçok fotoğrafçıdan daha ciddiye alıp severek yapıyoruz. ilgilenen arkadaşlara burdan duyurmak istedim. türkiyenin her yerinede yol paramız karşılandığı takdirde geliriz.
eklerim en kısa zamanda tatlım.
insanın iştahı açılıyor
zeynoo tabakların gerçekten çok güzeller:)) güzel sofralar yapıyorsun bebişimmm
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr dünde beyaz eşyalarım geldiii dolabın kutusu yırtılmış bizde açtık garantisinde problem yaşamayız değil mi( birde bu garanti uzatma işlemi nasıl yapılıyor fikri olan var mı:
zeynoo tabakların gerçekten çok güzeller:)) güzel sofralar yapıyorsun bebişimmm
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr dünde beyaz eşyalarım geldiii dolabın kutusu yırtılmış bizde açtık garantisinde problem yaşamayız değil mi( birde bu garanti uzatma işlemi nasıl yapılıyor fikri olan var mı:
günaydınlar hafta ortasina geldik
zeynep güzel hazırlamşşın artık daha geni şzamanda nasıl olur onu merak ediyrum bende sofrada düzeni seviyorum
esra yine duramadın hamiş hamiş iş yaptın insanın içi rahat olmuyor demi
zuhalcim bişey olmaz bizde 60 tl verip uzatmıştık garantsini
aylin kaynanoşko ne yemekler yapmış akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?