2011 gelin adayları buyrun sohbete

Isminin patatis mantısı olduğunu bilmiyodum ama severek yaparım

Güzel bi görüntü aklımızda bulunsun evlenince böyle tabaklarımıza sıralarız
sağolun kızlarrrrrr görsellikte önemli
buko ngüzel ttecrübe kazanıyoruz demiiii

gzel şeyler yapmış canım
mercimek çorbası fırında köfte patates pilav bide cacık
ama çok az yiyebildim
benim koca götürdü ne varsa

günaydın kızlar. Gördüm zeynepcim epey janjanlı tabağın var ve hepsini yerinde kullanınca şaheserler yaratıyorusun en kısa zamanda bir züccaciye mağzasına ışınlanmam lazım

çok iyi oluyor bizim için gerçekten canım iyiki burası var çok şey öğrendim öğreniyorum birde benim iş arkadaşımda yok Yasak kalktımı bize züleyha

zeynepcim biz de ona patates püresi diyoruz yuvarlak olmuyorda kare kesip yoğort döküyoruz üstüne böyle isimli duymamıştım internetten baktım tarifne

5-6 adet patates
maydanoz
1 kase yoğurt
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı salça

Hazırlanışı

- Patatesleri iyice yıkayın ve haşlamak üzere tencereye koyun. Haşlandıktan sonra kabuğunu soyarak iyice ezin. Ezmek için çatal kullanabilirsiniz.
- Daha sonra patateslerin içine doğranmış maydanozları ekleyin.İsteğe göre karabiber, kırmızı biber ve tuz ekleyin. İyice karıştırın.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar alarak içesisi oyuk olacak şekilde şekillendirin.
- Başka bir kapta yoğurdun içerisine ezilmiş sarmısakları atarak karıştırın.
- Patateslerin oyuk kısımlarını yoğurt ile doldurun.
- Üzerine de yağda salça kızdırarak dökün. Afiyet olsun

sende böylemi yaptın
birde misafirlere de verilr oturmaya geldiklerinde kısır yerine felan olur herhalde

günaydın kızlar,
bu sabah regl oldum maalesef, eşim gece kalkıp sahur masasını hazırlamıştı ne güzel karpuzumuzu yedik suyumuzu içtik ama sabah kalkınca maalesef o tabloyla karşılaştım.
neyse sağlık olsun artık, Allahtan kadir gecesine denk gelmiyor.

dün kayınvalidem sağolsun cok güzel bir menü hazırlamıştı, Allah razı olsun elimiz kolumuz dolu bir şekilde eve gönderdi bizi, vişne reçeli, kayısı reçeli bi de çilek reçeli yapmış. Acı biber turşusu, tarhana bi de erişte verdi

ohh ohh afiyet olsun şimdiden
bizde öyle annelere gidince elimiz kolumuz dolu geliyoruz
edacım sabah regl olman daha iyi olmuş
akşam üzeri falan olunca çok sinir bozucu oluyo
bütün gün aç aç durmuş oluyosun boşu boşuna

günaydın kızlar. Gördüm zeynepcim epey janjanlı tabağın var ve hepsini yerinde kullanınca şaheserler yaratıyorusun en kısa zamanda bir züccaciye mağzasına ışınlanmam lazım

denizciğim aynen öle yaptım cnm
ben her servis tabağı aldığımda annem kızıyordu
alma bu kadar çok şeyi napıcaksın die
halbuki ben hep şunu yaparsam bu tabağın içie koyar şöle yapaım böle yaparım die alıodum.
misafirlere çok güzel oluyor.
kızlar eşimin iş yerinden arkları ıslak kekimden istiolarmış
bi hatun var her gelene erhanın eşi bi browni yapıo parmaklarımı yiyesim gelio diomuşş
şimdi kek istiolar iş yerine

herkeslere günaydın kızlar:80:

bende dün akşam iftardan sonra regl olanlardanım müthiş ağrım var

dün akşam benim menümde de çorba,taze barbunya pilav salata ve havuçlu tarator vardı..tatlı olarakda kemal paşa..

bu akşamda yine çorba yanına köfte kızartıcam,pilav.. birde denizin verdiği tariften patates kroket yapsam diyorum:44:

eşim de aynı şeyi söyledi bütün gün boşuna aç durmamış oldun sabah olduğu iyi oldu diye

bende perşembe pazar'a gidip domates alıp hazırlamayı düşünüyorum
sonra sırasıyla her hafta başka bişey hazırlarım Allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…