- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.801
Ayyyyyyyyy bu chervo clup sirena
var ya belekte
fiyat öğrenmek için rezervasyon kısmına girdim
işte adına aaa
mail adresine zzz falan yazdım
tarih attım 2011 için rezarvasyonunuz dikkate alınmıştır dedi kapattım
bişi olmaz demi :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım bizde geçen süünete gittik gram altın var onu al
daha doğdu ilerde süüneeti olucak erkekse felan istersen gram altın bak
ben fazla samimi olmadıgım kişinin bebeklerine nazarlık alıyorum o da 70 lira filan tutuyo sen de kuyumcuya git zeynep ondan al nazarlık tak çikolata sosunu çok seviyorum ben :)
tatlım siz dürüleri kendinizmi aldınız eşinle
edacım istersen veririm tarifi basit yada sen google amcaya yaz kemalin tatlısı diye sana söylüyo
yok bebegim hiç bir şey olmaz iletişim bilgileri kısmında zaten mail adresin tlfon numaran bulunur onlar seni arayıp fiyatları söylerler hem de rezarvasyon istiyormusunuz derler
kızlar kararım 50 50 takmayı düşünüyrm
uğraşamam kimseyle
ben savayımda
zaten ondan sonrada ben bebiş yapınca kimsenin gelip bişiy takıcağını sanmıyrm.
görüşmediğim insanlara çok bile
kızlar kararım 50 50 takmayı düşünüyrm
uğraşamam kimseyle
ben savayımda
zaten ondan sonrada ben bebiş yapınca kimsenin gelip bişiy takıcağını sanmıyrm.
görüşmediğim insanlara çok bile
Kıymalı Patates Çanağı
Malzemeler :
5 patates
300 gr. kıyma
1 soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k. domates salçası
1 tutam maydanoz
sıvıyağ
tuz, karabiber
Üzeri için:
Kaşar peyniri
Hazırlanışı :
1 adet soğanı ve 2 diş sarımsağı yemeklik kesin.Tavaya sıvıyağı alın ve üzerine 300 gr. kıymayı ilave edin.kavurun.Daha sonra kıymanın üzerine 1 çorba kaşığı domates salçası ilave edin 1 tutam maydanozu ince olarak kesin.Tavaya maydanozu ilave edin.5 adet patatesin kabuklarını soyun.Ortadan 2 ye kesin.Pataeslerin içini çıkartın ve sıvıyağda patatesleri kızartın.Kızarmış patatesleri fırın tepsisine ilave edin.
Patateslerin üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Patateslerin içine kıymalı iç harçtan ilave edin.Kıymanın üzerine patatesin kesilmiş kapaklarını ilave edip kapatın.Üzerine 1 dilim domates ve 1 dilim kaşar peynir ilave edin.Öncden ısıtılmış olan 180 dercelik fırında pişirin.
bu nasıl sizce kızlar...
yanına çorba,pilav
yoğurtlu mezeler olabilir
patlıcan salatası
ve ardından edanın vazgeçilmezi irmik tatlısı :)
nasıl olur sizce
neleri canım anlamadımm :26:
valla kızlar bilemiorum çok sık görüşmüoruz ama bayramda gelio bayramdan sonra gidersek bir hafta vermek lazım hediyelerini
amannn biz bişiy yapacaksak kıyamet kopartırlar kendileri ikiz gibi 1 hafta ara ile iş yaparlar
nasıl insan bunlar
Eki Görüntüle 234051 Eki Görüntüle 234050 Edoşumm öyle çeşit çok önemli annenlerinin evinde yiyemediklerini biz de yesinler
çok güzel görünüyor meltemcim bunu ilk defa gördüm ellerine sağlık. Benim kayınvalidem çok marifetli ya annesinin evinde yiyemediği bende yediği kötü tadı olan yemekelr olur heralde
çok güzel görünüyor meltemcim bunu ilk defa gördüm ellerine sağlık. Benim kayınvalidem çok marifetli ya annesinin evinde yiyemediği bende yediği kötü tadı olan yemekelr olur heralde
üff ya buketçim benim kayınvalidemde çok güzel yemek yapıyo
aslında bu hiç iyi bişey değil
otomatikman aynı lezzeti istiyo
sonuçta bende kötü yemek yaptığımı düşünmüorum ama
annesinde yılların tecrübesi var
tabiki onunla aynı olmaz yemeklerim yani
o yüzden zorlanıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?