2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok bebegim hiç bir şey olmaz iletişim bilgileri kısmında zaten mail adresin tlfon numaran bulunur onlar seni arayıp fiyatları söylerler hem de rezarvasyon istiyormusunuz derler

canım bizde geçen süünete gittik gram altın var onu al
daha doğdu ilerde süüneeti olucak erkekse felan istersen gram altın bak

ben fazla samimi olmadıgım kişinin bebeklerine nazarlık alıyorum o da 70 lira filan tutuyo sen de kuyumcuya git zeynep ondan al nazarlık tak çikolata sosunu çok seviyorum ben :)

tatlım siz dürüleri kendinizmi aldınız eşinle

edacım istersen veririm tarifi basit yada sen google amcaya yaz kemalin tatlısı diye sana söylüyo

neleri canım anlamadımm :26:

valla kızlar bilemiorum çok sık görüşmüoruz ama bayramda gelio bayramdan sonra gidersek bir hafta vermek lazım hediyelerini
amannn biz bişiy yapacaksak kıyamet kopartırlar kendileri ikiz gibi 1 hafta ara ile iş yaparlar
nasıl insan bunlar

Internette bir tarif vardı

patlıcanları yuvarlak doğruyor
üzerlerine kasap köfte gibi koyoyr
ve salçalı baharalı sosu döküyor frına veriyor
pişince üzerlerine kaşar koyuyor adı ne bilmiyorum ama değişik

kızlar kararım 50 50 takmayı düşünüyrm
uğraşamam kimseyle
ben savayımda
zaten ondan sonrada ben bebiş yapınca kimsenin gelip bişiy takıcağını sanmıyrm.
görüşmediğim insanlara çok bile

Kıymalı Patates Çanağı

Malzemeler :

5 patates
300 gr. kıyma
1 soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k. domates salçası
1 tutam maydanoz
sıvıyağ
tuz, karabiber

Üzeri için:
Kaşar peyniri

Hazırlanışı :
1 adet soğanı ve 2 diş sarımsağı yemeklik kesin.Tavaya sıvıyağı alın ve üzerine 300 gr. kıymayı ilave edin.kavurun.Daha sonra kıymanın üzerine 1 çorba kaşığı domates salçası ilave edin 1 tutam maydanozu ince olarak kesin.Tavaya maydanozu ilave edin.5 adet patatesin kabuklarını soyun.Ortadan 2 ye kesin.Pataeslerin içini çıkartın ve sıvıyağda patatesleri kızartın.Kızarmış patatesleri fırın tepsisine ilave edin.

Patateslerin üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Patateslerin içine kıymalı iç harçtan ilave edin.Kıymanın üzerine patatesin kesilmiş kapaklarını ilave edip kapatın.Üzerine 1 dilim domates ve 1 dilim kaşar peynir ilave edin.Öncden ısıtılmış olan 180 dercelik fırında pişirin.

bu nasıl sizce kızlar...

yanına çorba,pilav
yoğurtlu mezeler olabilir
patlıcan salatası
ve ardından edanın vazgeçilmezi irmik tatlısı :)

nasıl olur sizce

Bence sen yinede 50 takmak yerine gram altın falan al canım yani o da 75 lira falan.. ama en azından altın taktı olsun tabi bu benim fikrim canım :)

Bence sen yinede 50 takmak yerine gram altın falan al canım yani o da 75 lira falan.. ama en azından altın taktı olsun tabi bu benim fikrim canım :)

güzel bence canım karnıyarıkta olabilir. Bide benim misafirlere yaptığım çok doyurucu bi yemek var hemde çok lezzetli. Küçük kuşbaşı et biraz pişiriyosun onu tabi, sonra fırın tepsisine etleri, yine minik doğranmış patates, bezelze, kırmızı biber varsa mantar ve sarımsak ekleyip üstünede salçalı su yapıp veriyorum fırınaa ohh miss çok güzel oluyo

Son düzenleme:

yani zeynepcim size takılan altınları sen ve eşinmi aldınız siz niye yapıyosunuz demek istedim

ara yemek olarakta adını bilmiyorum ama ıspanak graten sanırım ben çok seviyorum onu ıspanağı normal yemek gibi kavuruyosun soğanı salçasıyla sonra fırın tepsine koyuyosun parça parça olarak üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri. Çok güzel oluyo

çok güzel görünüyor meltemcim bunu ilk defa gördüm ellerine sağlık. Benim kayınvalidem çok marifetli ya annesinin evinde yiyemediği bende yediği kötü tadı olan yemekelr olur heralde

üff ya buketçim benim kayınvalidemde çok güzel yemek yapıyo
aslında bu hiç iyi bişey değil
otomatikman aynı lezzeti istiyo
sonuçta bende kötü yemek yaptığımı düşünmüorum ama
annesinde yılların tecrübesi var
tabiki onunla aynı olmaz yemeklerim yani
o yüzden zorlanıyorum biraz

ben o yönden çok şanslıyım hep hazır yedikleri için sende kaynanandan tarifler alırsın canımm neden yapamıycaksın ki sende degişik lezzetler biliyosun bak bi kaç sayfa öncesinde otellerde paylaştım oraya da bak fikir olsun
çok güzel görünüyor meltemcim bunu ilk defa gördüm ellerine sağlık. Benim kayınvalidem çok marifetli ya annesinin evinde yiyemediği bende yediği kötü tadı olan yemekelr olur heralde

kayınpederimde senin rakip çok güçlü işin zor diye takılıyor bana

benim kaynanamda çok lezzetli yapar yemekleri ohh bu aksamda onlardayız zaten ama geçen onları yemeğe aldığımda kaynanam yaptığım herseyi çok beğendi hatta çorbamın tarifini bile istedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…