2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar hiç merak etmeyin
kocalar genelde eşlerinin yemeklerini daha cok severler, çevremden de hep aynı şeyi duyuyorum
benimki de aynı
yemeklerinin üstüne yemek tanımıyorum diyo
halbuki geçen gün bi mercimek çorbası yaptım su gibi onu bile zevkle yedi zavallım

tmm bunuda aldım bukom en kısa zamanda uyguliycimmm

Bence sen yinede 50 takmak yerine gram altın falan al canım yani o da 75 lira falan.. ama en azından altın taktı olsun tabi bu benim fikrim canım :)

yani zeynepcim size takılan altınları sen ve eşinmi aldınız siz niye yapıyosunuz demek istedim

emine hiç cnm takmak istemio canım ya
boşver o ne dedi bu ne dedi uğraşamam
varsın 50 tl taktı desinler benim içim rahat etsin

canımcım kayınvaldemin taktığı takıları eşim aldı
çeyrekleri gelen misafirler taktı

benim kaynanamda çok lezzetli yapar yemekleri ohh bu aksamda onlardayız zaten ama geçen onları yemeğe aldığımda kaynanam yaptığım herseyi çok beğendi hatta çorbamın tarifini bile istedi :))

benim de kayınvalidem yaptıklarımı çok beğenir
özellikle tatlılarıma falan bayılıyo
değişik bişeyler yaptığımda davet ediyorum ya da götürüyorum bayılıyo o zaman

edacım benim eşimde diyoki
annemin pilavından bile daha güzel pilav yapıyosun
ki pilavı annesi ayrı bi güzel yapıyo
en son pilav yaptığımda kayınvalidemler gidince diyoki
annemin yanında söylemedim darılmasın diye ama diyo
anneminkinden çok daha güzel olmuş diyo

kızlar benim kayınvaldemde berbat yemekler yapardı
birde mesela annem bir gün eşime nişanlıyken karnıyarık yapmıştı ertesi hemen karnıyarık yapmış
benim babaennem çok güzel yemek yaparmış annem ondan öğrenmiş eskişehirli çiğ börek
yaptı ertesi gün yapmış ama kıymaları suya atmış
haha çok komik yerlere yatmıştım
bilmiosan ne kalkışıon
sonra bigün yemeğe gitttim menü
mercimek çorbası doldurma mantı makarna salata havuçlu mezeden
çok şaşırmıştım
doldurma mantı ve makarna ne alaka

o zaman şuan sen gönlünden ne geçiyosa onu tak zeynepçim
sonuçta karşılıklı ödeşme olmuş sizin düğünde
bu insanlarıda sevmiyomusun sen
onlarda kayınvaliden gibimiydiler

heeeeeee ozaman tamam canım
ben onlar altın taktı sen para götürcen sandım
tamam o zaman yaaaa
tak gitsin

o zaman şuan sen gönlünden ne geçiyosa onu tak zeynepçim
sonuçta karşılıklı ödeşme olmuş sizin düğünde
bu insanlarıda sevmiyomusun sen
onlarda kayınvaliden gibimiydiler

dayısının hakkını yiyemem ona belki hediyelerde alabilirim ayrıca
çünkü çok sever bizi hep arar sorar yengeside öle bu doğum yapan gelinde öle arar her zaman
ailemide benide
nişanlandığımızda bile 15 günde bir bişeye ihtiyacın varı dayıcığım die aradı adam beni

halasıda aynı kayınvaldem
zaten yakın arkadaşı. dedikoducu.sevmiom hiç görüşmüorumda

selam kızlar döktüreyim yine hepinize uzun uzun
zuzu benim siemensler için kurulduktan 2 ay sonra, parça başına 65 tl vererek yapılıyordu.
ama biz günü kaçırmıştık çok üzülmüştüm o zaman.
zeynep benimde fobim vardı düdüklüyü aylarca kullanmadım ama şimdi çok memnunum. mutlaka dene fobini aş canım.
yasemin günaydın canım hoşgeldin. rastlaşamıyoruz özledim. gelmiyorsun artık topiğe pek. az kalmış düğününe kolay gelsin telaşların canım.

benim eşim çok titiz çok dikkatli

benim eşimde çok titiz, dikkatli bi de ince düşünceli. bazen ben şaşıyorum kendime benden bile ince düşünüyor diye.

eşimi özledim ben yahuuu

edacımmm çok tatlısın

zeynebim koptum, benimde eşim haftasonu menemen yaptı. mutfak battı. ama menemen çok tatlıydı. sesimi çıkarmadım tabi.

ekim ayında 5 gece için 2400 fiyat çıktı yurtdışına giderim ben o parayla

buketcim adam eve ye giden arkadaşımda çok memnundu benim.
edacım bizde düşünüyoruz evlilik yıldönümümüzde..
gerçekten en ufak bi memnuniyetsizliğimiz olmadı bizimde. kasımda 5 gece 1250 ödemiştik.ekim farkediyo tabi deniz sezonu diye.

Uzun bir aradan sonra günaydınn gelinciklerim... :))

emine hoşgeldin canım özledim, iftar davetleri vs uğraşıyosun..

irmik tatlısı

böö geldi millete ama seviyorum ben yaa

EDACIM ŞU PUDİNGLİ TATLI VAR YA VİŞNE SUYUYLA YAPILAN ONU YAP

ben daha denemedim irmik tatlısını. kemalin tatlısını ben şeftali suyuyla yaptım geçen gün güzel oldu öneririm kızlar

kemalin tatlısı ne yaa
akşama bende irmik tatlısı yaptım kayınvalideme giderken çok beğendiler
arasına bisküvi koyuyorum ben bide üstüne çikolata sosu ımm çok güzel oluyo

alva donnaın fiyatı iyiymiş bak orası olabilir 5 gece için ekimde 1500 fiyat çıktı

ayşem siz çok iyi fiyat ödemişsiniz bizimde ekim ama nerdeyse 2 katı fiyat farkı var :84: Denize girebilmişmiydin canım kasımda

Son düzenleme:
alva donnaın fiyatı iyiymiş bak orası olabilir 5 gece için ekimde 1500 fiyat çıktı

ben ocak ayında haziran ayı için 1300 liraya rezervasyon yaptırmıştım 5 gece için çok uyguna geldi ve kara manzaralı oda seçmiştik ama balayı çifti olduğumuz için deniz manzaralı oda verdiler Emine lerede aynı şekilde deniz manzaralı oda vermişler baya ilgileniyolar yani

benim eşim böyle bir cümle kursa sevinçten üstüne atlarım

ayşem siz çok iyi fiyat ödemişsiniz bizimde ekim ama nerdeyse 2 katı fiyat farkı var :84: Denize girebilmişmiydin canım kasımda

Canım Antalya da pek denize girilmiyo ya yani biz giremedik aşırı derece tuzlu su o yüzden hep havuzdaydık zaten hava soğuk olsa bile artık çoğu otelde kapalı havuz var yine yüzebilirsiniz yani

erken rezervasyonçok fark ediyor demekki ben ekim diye uygun olur diyordum ama bakıyorumda hiç öyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…