- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.821
favori otellerim;Adam&Eve Orange Country De Luxe Hotel Alva Donna Hotel Sheraton Çeşme
Alva Donna muhteşem bi otel bizde balayında ordaydık herşey çok güzeldi tavsiye ediyorumm herkese
4 kere mialemsin eda ya sen bu topikten gidersen topik bayağı şey kaybeder sakın kaybolma biryere Krem karamel tarifini vereyim canım kolay gelirse yaparsın 1 litre sütü 2 yumurtayı 4 çorba kaşığı unu 8 çorba kaşığı toz şekeri 1 limonun kabuğunu tencereye koy muhallebi kıvamına gelene kadar ocakta pişir. Diğer yandan 6 çorba kaşığı toz şekeri teflon tavada susuz bir şekilde ısıtarak yak. Yaktığın şekeri küçük kaselere paylaştır sonra muhalebiyi kaselere paylaştır bozdolabına koy 1 gece beklet sonra bir tabağa ters çevirip servis yap.
Bence sen yinede 50 takmak yerine gram altın falan al canım yani o da 75 lira falan.. ama en azından altın taktı olsun tabi bu benim fikrim canım :)
yani zeynepcim size takılan altınları sen ve eşinmi aldınız siz niye yapıyosunuz demek istedim
benim kaynanamda çok lezzetli yapar yemekleri ohh bu aksamda onlardayız zaten ama geçen onları yemeğe aldığımda kaynanam yaptığım herseyi çok beğendi hatta çorbamın tarifini bile istedi :))
kızlar hiç merak etmeyin
kocalar genelde eşlerinin yemeklerini daha cok severler, çevremden de hep aynı şeyi duyuyorum
benimki de aynı
yemeklerinin üstüne yemek tanımıyorum diyo
halbuki geçen gün bi mercimek çorbası yaptım su gibionu bile zevkle yedi zavallım
hmmmmmm
yani ben bana altın takana altın takma taraftarıyım o takmış sonuçta
ama onlarda bana kayınvaldem düğünlerinde onlara altın taktıkları için taktılar
yani karşılıklı oldu sonuçta
onlar evlenirken takıldı biz evlenirkende takıldı
1 yıl evvel evlenmişlerdi zaten eskide değil.
ama onlarda bana kayınvaldem düğünlerinde onlara altın taktıkları için taktılar
yani karşılıklı oldu sonuçta
onlar evlenirken takıldı biz evlenirkende takıldı
1 yıl evvel evlenmişlerdi zaten eskide değil.
o zaman şuan sen gönlünden ne geçiyosa onu tak zeynepçim
sonuçta karşılıklı ödeşme olmuş sizin düğünde
bu insanlarıda sevmiyomusun sen
onlarda kayınvaliden gibimiydiler
benim eşim çok titiz çok dikkatli
eşimi özledim ben yahuuu
bizde eşimin damatlığını sarardan almıştık ahh ahh ne günlerdi
valla benim eşim çok sakar
akşamda biraz kızdımsonrada üzüldüm. yardım etmek istio ama sağolsun dahada çok dağıtıyor
artık dağıtsada susucam dağıta dağıta öğrenir elbet
temzilik yaptım yorgunum zaten
tabak kırdı hadi süpürdüm. sonra baktım kavunu yere döküo ses etmedim peşine sildim
ardından mercimek çorbası yapcam dedim yardım edim dedi mercimekleri ayıklıom
ay tam öpüodumercimekleri döktüm.neyse yine süpürdüm
aa dedi süpürge dolmuş boşaltayım derken süpürgenin kutusu sert elinden kay bütün tozlar pofff yere
en sonunda ağladım yeter artık youldum dikkat et azcık die
sonraa üzüldüm yardım etmek istio ama elinden bu kadarı gelio
ama bende artık çok yorulmuştum ve o manzara karşısında kim olsa çıldırırdı herhalde
acısada öldürmez canım diğeri eniştenin şarkısı
doğru siz kıyıya daha yakınsınız bizde hiç plan yapmadık ekimde nereler güzel olur bilmiyorum ki ayşelerin otel aklımda başkada aklımda birşey yok evi yerleştirme telaşından balayı konuşmadık hiç
buketcim biz ayşeyle aynı otel'e gittik canım. biz gittiğimizde tabii hava güzeldi
deniz'e girdik açık havuz'a girdik anfi de gösteriler vardı yemekler güzeldi otel temizdi
personelleri cok güleryüzlülerdi
biz evlilik yıldönümü için sene başında yine rezervasyon yaptıracağız 3 gün kalacağız aynı odamızda
ekim ayında 5 gece için 2400 fiyat çıktıyurtdışına giderim ben o parayla
Uzun bir aradan sonra günaydınn gelinciklerim... :))
irmik tatlısı
böö geldi millete ama seviyorum ben yaa
EDACIM ŞU PUDİNGLİ TATLI VAR YA VİŞNE SUYUYLA YAPILAN ONU YAP
selam kızlar döktüreyim yine hepinize uzun uzun
zuzu benim siemensler için kurulduktan 2 ay sonra, parça başına 65 tl vererek yapılıyordu.
ama biz günü kaçırmıştık çok üzülmüştüm o zaman.
zeynep benimde fobim vardı düdüklüyü aylarca kullanmadım ama şimdi çok memnunum. mutlaka dene fobini aş canım.
yasemin günaydın canım hoşgeldin. rastlaşamıyoruz özledim. gelmiyorsun artık topiğe pek. az kalmış düğününe kolay gelsin telaşların canım.
benim eşimde çok titiz, dikkatli bi de ince düşünceli. bazen ben şaşıyorum kendime benden bile ince düşünüyor diye.
edacımmm çok tatlısın
zeynebim koptum, benimde eşim haftasonu menemen yaptı. mutfak battı. ama menemen çok tatlıydı. sesimi çıkarmadım tabi.
buketcim adam eve ye giden arkadaşımda çok memnundu benim.
edacım bizde düşünüyoruz evlilik yıldönümümüzde..
gerçekten en ufak bi memnuniyetsizliğimiz olmadı bizimde. kasımda 5 gece 1250 ödemiştik.ekim farkediyo tabi deniz sezonu diye.
emine hoşgeldin canım özledim, iftar davetleri vs uğraşıyosun..
ben daha denemedim irmik tatlısını. kemalin tatlısını ben şeftali suyuyla yaptım geçen gün güzel oldu öneririm kızlar
portakal ağacı: Peynirli Poğaça
ben dün bu poğaçadan yaptım çok güzel oldu hem hafif hemde benim yaptığım poğaça hiç kabarmazdı ama bu kabardı gerçektende aynısı oldu :))
Alva Donna muhteşem bi otel bizde balayında ordaydık herşey çok güzeldi tavsiye ediyorumm herkese
alva donnaın fiyatı iyiymiş bak orası olabilir 5 gece için ekimde 1500 fiyat çıktı
benim de kayınvalidem yaptıklarımı çok beğenir
özellikle tatlılarıma falan bayılıyo
değişik bişeyler yaptığımda davet ediyorum ya da götürüyorum bayılıyo o zaman
edacım benim eşimde diyoki
annemin pilavından bile daha güzel pilav yapıyosun
ki pilavı annesi ayrı bi güzel yapıyo
en son pilav yaptığımda kayınvalidemler gidince diyoki
annemin yanında söylemedim darılmasın diye ama diyo
anneminkinden çok daha güzel olmuş diyo
ayşem siz çok iyi fiyat ödemişsiniz bizimde ekim ama nerdeyse 2 katı fiyat farkı var :84: Denize girebilmişmiydin canım kasımda
ben ocak ayında haziran ayı için 1300 liraya rezervasyon yaptırmıştım 5 gece için çok uyguna geldi ve kara manzaralı oda seçmiştik ama balayı çifti olduğumuz için deniz manzaralı oda verdiler Emine lerede aynı şekilde deniz manzaralı oda vermişler baya ilgileniyolar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?