- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.841
benim eşim böyle bir cümle kursa sevinçten üstüne atlarım
Canım Antalya da pek denize girilmiyo ya yani biz giremedik aşırı derece tuzlu su o yüzden hep havuzdaydık zaten hava soğuk olsa bile artık çoğu otelde kapalı havuz var yine yüzebilirsiniz yani
heeeeeee ozaman tamam canım
ben onlar altın taktı sen para götürcen sandım
tamam o zaman yaaaa
tak gitsin
Slm kızlaar, Buket'cim tatil planları yapıyoruz bakıyorumda :))
Kızlar bugün hasta oldum ve yarın misafir almayı düşünüyorum, menüm şöyle
Mercimek çorbası
İslim kebabı
Pilav
Sarma ve biber dolması
Patlıcan közleme
Salata
ama ana yemeği ne yapsam bulamadım, ne önerirsiniz...
Slm kızlaar, Buket'cim tatil planları yapıyoruz bakıyorumda :))
Kızlar bugün hasta oldum ve yarın misafir almayı düşünüyorum, menüm şöyle
Mercimek çorbası
İslim kebabı
Pilav
Sarma ve biber dolması
Patlıcan közleme
Salata
ama ana yemeği ne yapsam bulamadım, ne önerirsiniz...
canımcım yeterr daha ne olucak zaten
balayı için araştırmalara başladım canım nişanlım sizin gibi kıbrıs istiyor ama kısbıra giriş çıkış yapanları yunanistan ülkesine almıyor yunan adalarını görmek istiyorum ben ama:84: oo daha ne yapacaksın esacım döktürüyorsun 1 kişilik boş yer var mı sofrada hemen ışınlanacağım da
Ana yemek lazım canım yaa çünkü çoğunu ortaya koyucam, patatesli tavuk diyorum ama sulu yemek daha iyi olur gibi geliyor, suluda en yapsam kararsız kaldım...
Ahhh Kıbrıs'ın denizi muhteşem canım, du sana Kıbrıs'tan bi resim ekleyeyim harika, ben suya giriyordum göğsüme kadar sudayım ama ayaklarım net görünüyordu, tatlı su gibi...
Ana yemek lazım canım yaa çünkü çoğunu ortaya koyucam, patatesli tavuk diyorum ama sulu yemek daha iyi olur gibi geliyor, suluda en yapsam kararsız kaldım...
Ahhh Kıbrıs'ın denizi muhteşem canım, du sana Kıbrıs'tan bi resim ekleyeyim harika, ben suya giriyordum göğsüme kadar sudayım ama ayaklarım net görünüyordu, tatlı su gibi...
orasınıda görmek istiyorum canımda yunan adalarını göreyim sonra giderizE islim kebabı zatn ama yemek ki canım yanına pilav bulgur pilavı yada fırın makarna yaparsın tamamdır
Esracım yeter daha ne olucak allah aşkına ya
zaten ramazanda yenmiyo çok fazla
kıbrısada gitmek istiyorum canım ama önce yunan adalarını göreyim sonra gideriz kıbrısa da. İslim kebabı zaten ana yemek canım yanına pilav bulgur pilavı yada fırın makarna yaparsan tamamdır.
Kızlar bunu pilavın yanına düşünmüştüm yaa çokmu açıldımki
Neyse şu menüyü yine düşüneyim.
O zaman Yunan adalarına gidin canım...
Kızlar bunu pilavın yanına düşünmüştüm yaa çokmu açıldımki
Neyse şu menüyü yine düşüneyim.
O zaman Yunan adalarına gidin canım...
çok açılmışsın esracım çorban var ana yemeğin var mezelerin var yeter. Kısmet belki gidebiliriz yada sonrada gidebiliriz mavi yolculuk ile yunan adaları süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?