2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım Antalya da pek denize girilmiyo ya yani biz giremedik aşırı derece tuzlu su o yüzden hep havuzdaydık zaten hava soğuk olsa bile artık çoğu otelde kapalı havuz var yine yüzebilirsiniz yani

evet antalyanın denizi çok tuzlu oluyor gerçekten biz her sene kemere gittiğimiz için alışkın sayılırım ben 2 yıldır annemlerle tatile gidemiyorum onlarda baalyı yapıyorlar

heeeeeee ozaman tamam canım
ben onlar altın taktı sen para götürcen sandım
tamam o zaman yaaaa
tak gitsin

evet kızlar gönlümden 50 tl geçio ölede yapcam her ikisine
bir daha nerdeee görcem onları ben

ayşem valla eşimle böle abuk sabuk hallerimiz olabilio bazen.
ama tecrübesizlikten kaynaklanıo öğrenicez ikimizde yavaş yavaş
bide dio ki temizlik yapınca çok asabi oluosun

Slm kızlaar, Buket'cim tatil planları yapıyoruz bakıyorumda :))
Kızlar bugün hasta oldum ve yarın misafir almayı düşünüyorum, menüm şöyle

Mercimek çorbası
İslim kebabı
Pilav
Sarma ve biber dolması
Patlıcan közleme
Salata

ama ana yemeği ne yapsam bulamadım, ne önerirsiniz...

canımcım yeterr daha ne olucak zaten

balayı için araştırmalara başladım canım nişanlım sizin gibi kıbrıs istiyor ama kısbıra giriş çıkış yapanları yunanistan ülkesine almıyor yunan adalarını görmek istiyorum ben ama:84: oo daha ne yapacaksın esacım döktürüyorsun 1 kişilik boş yer var mı sofrada hemen ışınlanacağım da

canımcım yeterr daha ne olucak zaten

Ana yemek lazım canım yaa çünkü çoğunu ortaya koyucam, patatesli tavuk diyorum ama sulu yemek daha iyi olur gibi geliyor, suluda en yapsam kararsız kaldım...

Ahhh Kıbrıs'ın denizi muhteşem canım, du sana Kıbrıs'tan bi resim ekleyeyim harika, ben suya giriyordum göğsüme kadar sudayım ama ayaklarım net görünüyordu, tatlı su gibi...

orasınıda görmek istiyorum canımda yunan adalarını göreyim sonra gideriz E islim kebabı zatn ama yemek ki canım yanına pilav bulgur pilavı yada fırın makarna yaparsın tamamdır

kıbrısada gitmek istiyorum canım ama önce yunan adalarını göreyim sonra gideriz kıbrısa da. İslim kebabı zaten ana yemek canım yanına pilav bulgur pilavı yada fırın makarna yaparsan tamamdır.

orasınıda görmek istiyorum canımda yunan adalarını göreyim sonra gideriz E islim kebabı zatn ama yemek ki canım yanına pilav bulgur pilavı yada fırın makarna yaparsın tamamdır

Esracım yeter daha ne olucak allah aşkına ya
zaten ramazanda yenmiyo çok fazla

kıbrısada gitmek istiyorum canım ama önce yunan adalarını göreyim sonra gideriz kıbrısa da. İslim kebabı zaten ana yemek canım yanına pilav bulgur pilavı yada fırın makarna yaparsan tamamdır.

Kızlar bunu pilavın yanına düşünmüştüm yaa çokmu açıldımki
Neyse şu menüyü yine düşüneyim.
O zaman Yunan adalarına gidin canım...

canım yeterli tabiki menün fazlasıyla istersen çorbayı değiştir daha ağır bi çorba yap hemde farklı olur ya sebze çorbası yada tavuklu yalancı işkembe çorbası

çok açılmışsın esracım çorban var ana yemeğin var mezelerin var yeter. Kısmet belki gidebiliriz yada sonrada gidebiliriz mavi yolculuk ile yunan adaları süper olurdu

Son düzenleme:
çok açılmışsın esracım çorban var ana yemeğin var mezelerin var yeter. Kısmet belki gidebiliriz yada sonrada gidebiliriz mavi yolculuk ile yunan adaları süper olurdu

Ayy Buket'im 2 ayın kalmış kız :))
İşte bu anda bana zaman durmuş gibiydi, hiç geçmiyordu nedense vay bee şimdide 1 ayı bilem devirdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…