- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.861
Ayy Buket'im 2 ayın kalmış kız :))
İşte bu anda bana zaman durmuş gibiydi, hiç geçmiyordu nedense vay bee şimdide 1 ayı bilem devirdik...
Ben çıkayım kızlar, daha temizlik yapıcam, eşime poaça ve yarına tatlı yapıcam çook işim var çook...
kolay gelsin Esracım, ben bunları iş çıkışı yapacağım maalesef
Allah'dan eşimin canı kıymalı makarna istemiş bi de tatlı
spagetti bolonez yapacağım permesanlı
tatlı olarak da kemal'in tatlısını yaparım belki
ama hala cumartesi gününe menü hazırlayamadım yawww
slm bebişlerrrrrrrrrrbende acıktım ya.züloşşşşşşşş şu vişneli tatlının terifini birdaha geç bebişim çok hoşuma gitti haftasonu kaynanoşa yapayımm
Zuzu
züloş tan istedin ama ben sana hemen vereyim
akşam deneyeceğim, şeftali suyu ile yapıcam ama ben
Malzemeler:
2 su bardağı süt
3 su bardağı vişne suyu
2 paket vanilyalı puding
1 paket kakaolu petibör bisküvi
Üzerini süslemek için dondurulmuş vişne
Hazırlanışı:
2 bardak süt ile vanilyalı puding pişirilir.Ve cam dikdörtgen kabın içine dökülüp tabana yayılır.Ilıması için biraz bekletilir.Üzerine kare bisküviler bütün olarak dizilir.En üste vişne suyu ile beraber pişirdiğimiz diğer vanilyalı puding dökülür.Tekrar kabın içine homojen yayılır.Hazırlanan tatlımız bir süre derin dondurucuda bekletilir.Servis yapacağımız zaman kare dilimler halinde tabağımıza alınır ve dondrulmuş vişne ile süslenir.
ayy iyice acıktımm yavv:)) Edacım sen menü hazırlayamıyosan biz ölelim direk :))
kız sen züleyhanın tariflerini verene kadar kendi tariflerini versene chesevake diye öldüm burda
valla canım hiçbişey gelmiyor aklıma, kendimi cok aciz hissediyorum son günlerde yemek konusunda
geçen gün yaptığım poğaçalar unlu olduktan sonra soğudum kendimden
hiç ummadığın bir zamanda cheesecake tarifi ile çıkacağım karşına
valla cok utanıyorum, ama gerçekten eve gidince dağılıyorum. kaç gündür düğün resimlerini teslim alıcam hep unutuyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?