2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben çıkayım kızlar, daha temizlik yapıcam, eşime poaça ve yarına tatlı yapıcam çook işim var çook...

kolay gelsin Esracım, ben bunları iş çıkışı yapacağım maalesef
Allah'dan eşimin canı kıymalı makarna istemiş bi de tatlı

spagetti bolonez yapacağım permesanlı
tatlı olarak da kemal'in tatlısını yaparım belki
ama hala cumartesi gününe menü hazırlayamadım yawww

ayy iyice acıktımm yavv:)) Edacım sen menü hazırlayamıyosan biz ölelim direk :))

Ndemek kuzum hemennnnnnnnnnnnnnn

önce normal bi puding yapıyosun sade döküyosun
sonra üstüne bisküvileri koyuyosun
en üstünede normal vanilyalı pudingi süt yerine vişni suyuyla yapıyosun onuda döküyosun ve dolabaaaa

slm bebişlerrrrrrrrrr bende acıktım ya.züloşşşşşşşş şu vişneli tatlının terifini birdaha geç bebişim çok hoşuma gitti haftasonu kaynanoşa yapayımm

Zuzu
züloş tan istedin ama ben sana hemen vereyim
akşam deneyeceğim, şeftali suyu ile yapıcam ama ben
Malzemeler:
2 su bardağı süt
3 su bardağı vişne suyu
2 paket vanilyalı puding
1 paket kakaolu petibör bisküvi
Üzerini süslemek için dondurulmuş vişne
Hazırlanışı:
2 bardak süt ile vanilyalı puding pişirilir.Ve cam dikdörtgen kabın içine dökülüp tabana yayılır.Ilıması için biraz bekletilir.Üzerine kare bisküviler bütün olarak dizilir.En üste vişne suyu ile beraber pişirdiğimiz diğer vanilyalı puding dökülür.Tekrar kabın içine homojen yayılır.Hazırlanan tatlımız bir süre derin dondurucuda bekletilir.Servis yapacağımız zaman kare dilimler halinde tabağımıza alınır ve dondrulmuş vişne ile süslenir.

ZÜLEYHA KEMALİN TATLISI YAZDIM GOGLEYE BÖYLR ÇIKTI DOĞRDUUM

Malzemeler:
2 su bardağı süt
3 su bardağı vişne suyu
2 paket vanilyalı puding
1 paket kakaolu petibör bisküvi
Üzerini süslemek için dondurulmuş vişne
Hazırlanışı:
2 bardak süt ile vanilyalı puding pişirilir.Ve cam dikdörtgen kabın içine dökülüp tabana yayılır.Ilıması için biraz bekletilir.Üzerine kare bisküviler bütün olarak dizilir.En üste vişne suyu ile beraber pişirdiğimiz diğer vanilyalı puding dökülür.Tekrar kabın içine homojen yayılır.Hazırlanan tatlımız bir süre derin dondurucuda bekletilir.Servis yapacağımız zaman kare dilimler halinde tabağımıza alınır ve dondrulmuş vişne ile süslenir

kız sen züleyhanın tariflerini verene kadar kendi tariflerini versene chesevake diye öldüm burda

Evet denizcim böyle
gerçekten çok hoş bi tat
vişne ekşi olur derseniz
şeftali ile yapın ayşe denemiş güzel olmş
ben denemedim

bisküviler kakaolu :)))))

kız sen züleyhanın tariflerini verene kadar kendi tariflerini versene chesevake diye öldüm burda

hiç ummadığın bir zamanda cheesecake tarifi ile çıkacağım karşına
valla cok utanıyorum, ama gerçekten eve gidince dağılıyorum. kaç gündür düğün resimlerini teslim alıcam hep unutuyorum((

slm millet sonunda bitirdim işleri
ya oruçlu oruçlu da hiç çekilmiyo yaa bu işler
şu vişneli tatlıyı bende öğrenmek istiyorum yaa
vişneli şeyleri çok severim ekşili ekşili
ayy ağzım sulandı bak şimdi

aslında böylesi daha işime geliyor canım edadan ev fotolarını istedim durdum ekleyince baktım ama sonra anladım ki isteyip durmak daha eğlenceliymiş sende tarfii verirsen kimin başının etini yerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…