2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar arkadaşıma erkek arkadaşı ve ailesi yemeğe gelcekmiş
ne yapalım yemek diyolar ne olabilir
hem aileler tanışcak yani
tanışma yemeği gibi

kızlar arkadaşıma erkek arkadaşı ve ailesi yemeğe gelcekmiş
ne yapalım yemek diyolar ne olabilir
hem aileler tanışcak yani
tanışma yemeği gibi

tanışmada yemek mi olur yaaa:)))çaya gelselermiş yaa:))patlıcan oturtma yanına pilav ama pilav mumtazam şekilde süslenmiş:))yayla çorbası et sote yeter bnce yalnız yazdım güselde hiçbirinin tarifini bilmiorum

çorba = yoğurt / yayla
ana yemek= islim köfte patlıcanlı + pilav kapama tavuklu sade pilav da olur
ara: dolma ve sarma
içecek: meyve suyu
cacık
salata : karışık sebze salatası veya havuçlu kırmızı halaha salatası
tatlı: zülüşin tatlısı / etimek/ kadayıf

bencede iftardan sonra gelinir..çayın yanına irmik tatlısı verilir.. (başka tatlı bilmiyom züloş)

tanışma mı kız sen zaten nişanlı değil misin?

buketcim zok yakın bi arkadaşım için

ylizcim erkek arkadaşı askerde ve izine geliyo 1 haftalığına
buz bursadayız tatlım erkek arkadaşı eskişehir
e ordan burayada çaya gelinmez demi

bu internet olsaymış ne olurdu valla bir çok şeyden yararlanıyor insan
eda irmik tatlının farklı versiyonları vardır nette onlara bak aynı kalıp üstünde değişiklik yap:)

aaaaaaaaa kızlarrrr irmiklerin portakallı vanilyalı ve kakaolusu çıkmıs..amanin alıp yapmam lazım..
kocişide kandırayım aşkımmm prtakalları rendeledim kolum koptu

valla güzel bir menü bulmam gerekiyor benimde kayınvalidemle eltimi iftara alacağım. çok güzel şeyler yapmak istiyorum. geçen gelmelerinde yayla çorbası yapmıştım ben içine küçük köfteler yapıp atıyotrum misket büyüklüğünde o yüzden misket köfte diyrouz. kağıt kebabı yapmıştım çok kolay ve gösterişli bir yemek. pilav ve kuru patlıcan dolması.

şimdi ne yapacağım bilmiyorum gösterişli biryemek istiyorum

denizcim süpersin yazdım arkadaşa hemen

bencede iftardan sonra gelinir..çayın yanına irmik tatlısı verilir.. (başka tatlı bilmiyom züloş)

edaaaaaaaaaaaa
Senin şu tatlını bizde yiyelim

Eki Görüntüle 234636 ben size irmik pastamın tarifini veriyim;
Malzemeler;
9 yemek kaşıgı şeker
9 yemek kaşıgı irmik
1 litre süt
1 adet damla sakızı
3 yemek kaşıgı hindistan cevizi bu malzemeleri ocakta kaynayana kadar karıştırıyoruz kaynadıktan sonra biraz sogsun mixerde çırpıyoruz daha sonra kek kalıbına boşaltıyoruz kek kalıbından çıkartıp buzdolabından sogumaya bırakıyoruz sonra üzerine çikolata sosu yapıyoruz ve yiyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…