- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.121
yeni gelen arkadaşlardan gelen iş için hayırlısı olsun dileklerine teşekkürler kızlarol
heralde değiştiricem ama her an fikrim değişebilir.
burada
buket koptum esprine.
Aysunum kuzum canım yanlış anlama nasıl bu kadar değişebiliyor aslında nişanlın hangisi. O zaman mı farklı davrandı, şimdi mi olduğundan farklı davranıyor. Karar verdin mi ilerisi için?
bu arada maşallah diyeyim inşallah daha iyi olacaksana hep dua ediyorum.
kızlar ya forumda film izleme bölümü yok mu
ben arpa şehriye koyuyorum . biraz göz kararıı yapıyorum ama yaklaşık tarif vereyim 3 bardak yoğurda yaklaşık 1,5 kaşık un koyuyorum çırpıyorum diğer tarafta bir miktar suya arpa şehriyeleir atıyorum kaynatıyorum altını kapatıp soğumasını bekliyorum o sğuyunca hazırladığım yoğurdu içine döküyorum devamlı karıştırarak kaynamasını bekliyorum. kaynadıktan sonra altını kapatıyotum tuzunu atıyorum. sonra başka bir tavada biraz yağ biraz nane ve pul biber yakıp çorbaya döküyorum.
kağıt kebabıda kaynanamdan öğrendim. malzemeler.
kuzu kuşbaşı danada olur biraz daha geç pişer. bezelye ,arpacık soğan ,havuç (fazlası tatlıoluyor az koy), patates , domates , biber, patlıcan bu malzemelerin hepsini pişirmeden bir kaba alıyorum sonra üzerine biraz zeytinyağı tuz karabiber kekik pulbiber ve salça ekleyip harmanlıyorum. sonra aluminyum folyoyu kare kare kesiyorum eni kadar boyundan kesince yeterli geliyor bir porsiyona. folyoların içine bu karışımdan koyuyorum ve üzerine bir parça tereyağ atıp ağzını kapatıyotum.bütün kenarları ortada birleştirip sıkıştırıp kalayınca sıkıca kapanıyor.
sonra hepsini fırın tepsisine diizyorum tepsiye su koyuyorum ve fırında yaklaşık 1- 1,5 saat pişiriyorum . 1 saat15 dakikanın sonda bir folyoyu açıp pişip pişmediğine bakıyorum. sonra serviste hiç folyodan çıkarmadan pilavın yanına kouyorum herkes yerken açıyor.
1 paket petibör büsk.
3 kaşık kakao
1 su bard. süt
1 avuç toz şeker
1 paketten az margarin
hinds. cevizi
petibörü kırıyrz cnm rondodan geçiriyrm ben.
süt şeker kakao ve mark. bir tenc. kaynatıyrz
busk.içine döküp top yapıp hind.cevizine buluyrz.
sağolasın canım
deniz profilimdeki albümde tatlım
zeynepcim 1 paket petibör bisküvi derken şu ikili olanlardanmı yoksa tekli paket olanlardanmı :26:
ayşe hayırlısı ne ise o olsun cnm
bu dün dediğin iş dime gidicektin hani
ayşe hayırlısı ne ise o olsun cnm
bu dün dediğin iş dime gidicektin hani
kuzum sen bana söyle ne tarzda film izlemek istedigini ben sana söylerim uzmanlık alanım :)korku filmi seviyorsan Musallat ve 3 Harfliler Marid tavsiye ederim ben şahsen çok korktum
Aysecimm normalde de bana karşı çok ilgiliydi her şeyimle ilgilenirdi ama dedigim gibi son 2 ay birbirimizi çok üzdük ben sabah uyanıyordum bugün ne kavgası yapsam acaba diye o da çok yıpranmıştı ben de
125 gram canım
sade olucak ama kakaolu değil.
sağol zeynepcim
evet dün gittim 2. kez görüştüm.
iş teklif ettiler.
bakalım yarın kararımı açıklacayağım. istifa da ederim heralde yarın
birisine sordum benim için firmayı araştıracaktı ondan cevap bekliyorum.
hayırlısı olsun herkesin hakkından.
zeynepcim ama annem getirmişti bana şu 5li paket oluyor ya onun içinden 1 tanesini çıkarmış getirmiş onun kaç gram oldugunu ben ner bilebilirimki:26:
zeynepcim ama annem getirmişti bana şu 5li paket oluyor ya onun içinden 1 tanesini çıkarmış getirmiş onun kaç gram oldugunu ben ner bilebilirimki:26:
topiğin güzel hatunları
ne yapıyorsunuz ben saati 3 felan oldu sanıyordum daha 2
maşallah kızlar ya, işlerle ilgileneyim dedim birkaç saat yoktum döktürmüşsünüz
uykum geldi bi de eşimle tartıştık keyifim kaçtı mübarek günde,
akşam olsa da eve gitsek
maşallah kızlar ya, işlerle ilgileneyim dedim birkaç saat yoktum döktürmüşsünüz
uykum geldi bi de eşimle tartıştık keyifim kaçtı mübarek günde,
akşam olsa da eve gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?