2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kıyamam canım ya.O ruh halini çok iyi bilirim.Eşininde belki sitresli bir anına denk gelmiştir.
Aileye kadar uzaması gerçekden iyi olmamış ama aşılmayacak bir mesele kesinlikle değil.
Bu da ikinizin nazarı olsun allahım daha beterinden saklasın.

Son düzenleme:

ailenin kulağına nasıl gitti ki canım?

bu akşam şu beşamel sosunu deneyeceğim bakayım. bezelyeyle yemiştim. mantar taifine bakayım belki mantarlı denerim.

ailem o gün yemege gelıcektı duymuş bulundular hayliyle evt bncede küçük bir mesela ama bir kadıını kırmak kolay olabilir ama gönül almak okadr kolay olmaz sindiremedm içime neyse canm boşver dedn gibi nazarmz olsun ama birdaha olmasın

Aysecim bu arada hayırlı olsun canımm Aysun abla kızın evlendimi?Yelizzz sen ne yaptın kujummm eşine :)

merhaba meltem .. kızım evlendi evet. çok şükür güzel bir düğünü oldu.. şimdi sizler gibi o da yeni bir hayata uyum sağlamaya çalışıyor. bu arada ben yine uzaktan da olsa size bakıyorum. güzel genç kızların genç hanımlara dönüşmesini izliyorum. allah hepinizin yuvasına huzur mutluluk sağlık versin.(benim kızıma da inşallah) zuhal buket aylin züleyha meltem sizin de çok az kaldı inşallah sizler de yuvanızı kurup çok mutlu olacaksınız. meltem senin de yaşadıklarını okudum çook üzüldüm. inşallah bundan sonra yaşamazsın böyle şeyler ve çoook mutlu olursun.

uzaktan da olsa iyi takip ediyorsun ablacığım sadece bir ismi yanlış söyledin aylin evlendi nilay demek istemiş olabilirsin dua et bize ablacığım bizimde çok güzel bir düğünümüz olsun

anladım canım sen kendin duyurmuşsun keşke o anda açmasaydın teli sonra sen arardın ama neyse olan olmuş artık bir dahakine dikkat edersiniz

çook mutluluklar dilerim Aysun Abla bir ömür mutlu olsunlar evet çok zor bir zamandı benim için ama 3.kişilerden dolayı çok yıprandık şimdi sabahtan itibaren gözümün içine bakıyoo

çook mutluluklar dilerim Aysun Abla bir ömür mutlu olsunlar evet çok zor bir zamandı benim için ama 3.kişilerden dolayı çok yıprandık şimdi sabahtan itibaren gözümün içine bakıyoo

Aysunum kuzum canım yanlış anlama nasıl bu kadar değişebiliyor aslında nişanlın hangisi. O zaman mı farklı davrandı, şimdi mi olduğundan farklı davranıyor. Karar verdin mi ilerisi için?
bu arada maşallah diyeyim inşallah daha iyi olacak sana hep dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…