- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.101
aslına mühim bi mesele bile deil bnm çocukluk arkd.aynı zamanda ailecek görüştüğümz erkek.arkd.vr eşim ikiside çok iyi anlaşırlar geçen yanıma ugradı bn hemen eşimi aradm gel die eşimde geldi ama nolduysa kalkıp gitti sonrada telefon açıp kızdı bni kırcak şeyler söyledi bu konu çok büyüdü istemeyerekte olsa aileme kadr gitti ve hiç iyi olmadı şuan hala kırgınız bnde eşimi çok kırdım birini kırmayı hiç sevmem yeterki kırılmayim ailemn duyması hiç hoş olmadı şimdi biras düşünceliyim öle işte
KIZLAR kocan beğendi diye bi yemek tarifi var gördünüzmü
difrizdeydi desemde olmazmı
aslına mühim bi mesele bile deil bnm çocukluk arkd.aynı zamanda ailecek görüştüğümz erkek.arkd.vr eşim ikiside çok iyi anlaşırlar geçen yanıma ugradı bn hemen eşimi aradm gel die eşimde geldi ama nolduysa kalkıp gitti sonrada telefon açıp kızdı bni kırcak şeyler söyledi bu konu çok büyüdü istemeyerekte olsa aileme kadr gitti ve hiç iyi olmadı şuan hala kırgınız bnde eşimi çok kırdım birini kırmayı hiç sevmem yeterki kırılmayim ailemn duyması hiç hoş olmadı şimdi biras düşünceliyim öle işte
BEŞEMAL SOS
Beşamel sos malzemeleri
• 1 çorba kaşığı un
• 1/2 çorba kaşığı tereyağı
• 1 çay kaşığı tuz
• 2 su bardağı süt
Bir tencereye yağ ile un konulur..hafif hararetli ısıda yağ,una yedirilir. Devamlı karıştırarak yavaş yavaş süt ilave edilir. Tuz atılıp muhallebi kıvamında pişirilir…
kübra birde kadın budu köfte yanına patates püresi de olabilir sinitzel veya mantarların yerine bunlarda sofrada hoş duruyor
zülayha neyi değiştirdin canım :) anlamadım
bu akşam şu beşamel sosunu deneyeceğim bakayım. bezelyeyle yemiştim. mantar taifine bakayım belki mantarlı denerim.
çorbayı değiştir dedin ya denizcim
onu kübraya yazmıştım sanki mercimek yapsın diye
:))) fark etmez ama
Kıyamam canım ya.O ruh halini çok iyi bilirim.Eşininde belki sitresli bir anına denk gelmiştir.
Aileye kadar uzaması gerçekden iyi olmamış ama aşılmayacak bir mesele kesinlikle değil.
Bu da ikinizin nazarı olsun allahım daha beterinden saklasın.
ailenin kulağına nasıl gitti ki canım?
Aysecim bu arada hayırlı olsun canımm Aysun abla kızın evlendimi?Yelizzz sen ne yaptın kujummm eşine :)
o gün ailem yemeğe gelicekti bnde annemı aradm ağlıodumm duyurmuş oldum((((eşim yalvardı nolur söyleme die ama söyledm yani hiçbir şey olmamış gibi davranamadm işte herzaman davranrm ama kırılmıştm
buradakocası imam mıymış
çook mutluluklar dilerim Aysun Abla bir ömür mutlu olsunlar evet çok zor bir zamandı benim için ama 3.kişilerden dolayı çok yıprandık şimdi sabahtan itibaren gözümün içine bakıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?