2011 gelin adayları buyrun sohbete

çekmiyorum de ya açık açık allah allah

kuzu gelicekler orda yasamıyolar ya..yapma böyle olurmu..

eşime tel ettim dedim böle böle
ne yapalım dio yapcak başka bişiy yok.
kızlar ya ne kadar anlayış gösterio
ben onun gibi olsam resti çekerdim hiç bişiy demio yine de
ben üzülmeyim die

oyy kıyamam yaa:2:

eşime tel ettim dedim böle böle
ne yapalım dio yapcak başka bişiy yok.
kızlar ya ne kadar anlayış gösterio
ben onun gibi olsam resti çekerdim hiç bişiy demio yine de
ben üzülmeyim die

erkekler bizden daha anlayışlı sanırım bazı konularda
kocalarımızın kıymetini bilelim zeynepçim

yok demiyrm cnm zaten dermiyim
dün akşam yine konuştuk
annenle ailemi kıyaslama
onlar her zaman arkamızda oldular. bir kere olsun biişiyimize karışmadılar
kırmadılar bizi ama anneinn yaptıkları ortada affedilir gibi değil dedim
ben demiştim onlar bana 25 yıl sesleri çıkmadan baktılar herşeyimi yaptılar ne istedimse fazla fazla aldılar.şimdi bir kere yardım istediler arkamı dönmek istemiyrm
o da annem istese arkanı dönersin o bakmadımı bana dedi.
bende ona istinaden kıyaslama die söledim.
doğru sölüyorsun dedi o da bizi hiç kırmadılar napalım zor durumda kalmışlar madem die
kızlar ben neden ailem benden böle bişiy istio die kızgın değilim benimle doğru düzgün konuşmadan kabul edermsin etmezmisin demeden bu böle olucak demelerine kızgınım.yoksa elbette yardım edicem. başımda olsunlar yeter.emrivakiyi sevmiyorum sadece. konuşmadan kendileri karar verdiler bunu kabullenemiyrm
yoksa beni zora bugüne kadar sokmadlar yine sokmazlar

tmm o zaman canım..sen ne konusulması gerekiyosa konusmussun..eşinde sağolsun ilk basta kızsa bile arkanda durdu..e yapıcaklarını biliyosun çek o zaman zeynepcim..onları böyle görmek sahada üzücek bi yandan seni..

zeynepciğim kızma ama insanın ailesi ne kadar kötü olursa olsun ne kadar hata yaparsa yapsın yine de ailesi ve insan sevmeye devam ediyor. bence senin eşine sürekli annenin yaptıkları affedilir gibi değil demen ona bunu hatırlatman hoş değil. ben olsaydım cok üzülürdüm ve zamanla soğumaya başlardım.

gamzecim hayırlı olsun kuzum güzel günlerde kullanın arabanızı kazasız belasız inşallah
darısı diğer olmayanlara

edacım balım çok geçmiş olsun kuzum
esracım grip olmuşsun sana da çok geçmiş olsun canım benim
aylinim rüyanı Allah hayır etsin. bende geçen gün yeğenimin una bulandığını gördüm rüyamda yerler hep undu.çok para demekmiş. hayır olsun.
nurgülüm Allah kolaylık versin kuzum. sen evinde mutlu olmasan onlar evlerinde rahat olmasa yine zor tatlım. yakın olsanız sen huzursuz olsan daha kötü olurdu. bunları düşün teselli et kendini. senin kısmetin böyleymiş.
zeynep konunun detayını bilmiyorum ama zor durumdasın anlaşılan Allah yardımcın olsun canım
aslıcım seninde canın sıkkın heralde sana da Allah ferahlık versin

bende dün eve gittim kızlar
mercimek çorbasının yanına
şehriye salatası yaptım bir de bezelye yemeği. akşam içinde irmik tatlısı yaptım ama tıkandık yiyemedik. artık bu akşam yeriz bakalım nasıl olmuştur.
şehriye salatasına eşim turşu bulamamış, domates, salatalık, limon, nar ekşisi, nane, maydonoz kattım. güzel oldu ekşi ekşi.
çok hamarat gördüm kendimi.

dün taze fasülye günüydü herkes yapmıştı benim de nasıl canım çekti. eve gittim ezo gelin çorbam vardı yanına taze fasülye ve pilav yaptım cacık ve salata birde. bugünde fasülyeden ve pilavdan kaldı yanına şu yoğurtlu havuçlu salatadan yapıcam bugünde.

evet edacım katılıyorum sana
bende kötü şeyler yaşadım biliyosunuz babamla ilgili
üstelik tamamen eşimi istemedği içindi
ve eşim bunu biliyodu
ama eşim hiçbi zaman bana senin baban şöyle senin baban böyle beni istemedi
yaptıklarını affedilmez falan dememiştir demezde
çünkü ne kadar kötü olursa olsun o benim babam yani
dünyaya gelmeme sebep olmuş kişi
yarın öbürgün düşse gene biz koşucaz
belki canı gönülden bakmıycaz ama babam sonuçta bakmakla yükümlüyüm yani
o da bunu biliyo ve bunu konuştuğumuzda tabiki bakıcaz öyle bişey olduğunda der bana her zaman
üstelik ne zaman gitmemiz gerekse her zaman benimle gelir
kandilde gittiğimizde bizden kaçmıştı hoşgeldin bile dememişti bize ona rağmen
bu olaydan sonra gene geldi benimle gelmeye de devam eder
benim eşim olarak yanımda durdu
allah razı olsun kocamdan hakkını ödeyemem onun

buketcim hepsi çok güzeller

ama ben bardaklara bittim bende hastalık derecesinde bardak sevgisi var seninkilerde çok hoş güle güle kullan inşallah

vaww ayşecim valla çok hamaratsın
senin iş durumun ne oldu canım

Günaydın kızlar bugün yine yollardayim 2 yere gidicem görüşmeye dua edin olur mu

allah hakkında hayırlısını versin canımcım

yap yap soğuk soğuk çok iyi gidiyo
eşimde bende bayılıyoruz ona sık sık yaparım ben
biraz ara verince eşim diyo hani benim yoğurtlu havucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…