2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım, güle güle kullanın

çok teşekkür ediyorum kızlar çok sağol teşekkür ederim

eda çok geçmiş olsun cnm
dikkat et.hatta bir doktorada görün

kızlar ya sabah sabah güzel moralle başlıyrm yine moralim bozuluo Allahım yardım et bana ne olur yaaa

hayırdır zeynepcim ne oldu:26:

Söz doktora gideceğim kızlar, bu aralar biraz fazla yoruluyorum
bi de kafam sürekli dolu. Kardeşimi düşünüyorum sürekli, sonra annemle babam'ı özlüyorum
biraz toparlanmam gerekiyor, Inan geçen hafta sonu tatilde bile kardeşimin sıkıntılarıyla uğraştım

neyse annem gelince düzene girecek Inşallah, sihirli ve şevkatli elleriyle hepimize ilaç gibi gelir.

Esracım cok geçmiş olsun canım, hapşırıken sakın kendini kasma olur mu, sal gitsin:)
bağışıklığın düşmüştür kendine prenses gibi davranmaya çalış

Aslıcım, konuyu anlatırsan belki sana yardımcı olabiliri veya moral verebiliriz

edacım çok geçmiş olsun bence de doktora gitmeyi ihmal etme

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize Edacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ihmal etme bi doktora görün mutlaka bende grip oldum ya:84:

esracım hamileler illa hamileliğin başlarında böyle rahatsızlıklar geçiriyolar
geçmiş olsun
daha dikkatli olman lazım sanırım

eda çok geçmiş olsun cnm
dikkat et.hatta bir doktorada görün

kızlar ya sabah sabah güzel moralle başlıyrm yine moralim bozuluo Allahım yardım et bana ne olur yaaa

sana ne oldu zeynepçim
bugün herkeste bişeyler var sanırım

bu tür şeyler strestende olabiliyodur belki edacım bide sen dinlenemiyosun pek
sen doktora gitmeyi ihmal etme
sebebini o söyliycektir nasılsa
ona göre önlemini alırsın

sal gitsin yerim ben seni iyimisin biraz daha..annen kesin dönüş yapsın artık tr ye..napıyo oralarda

bende annemle babamıııı çok özlüyorummmmmmmm

bugün topicte var bi sıkıntı

annem tel edio şimdi dünkü anlattığım konuyla ilgili.
p.tesi izin al dio. dedim ne evrak lazım onu bilmiosunuz araştırmıosunuz onuda mı benden bekliosunuz
iyice öğrenin p.tesi olmadı salıda izin al demeyin dedim.
hem eminmisiniz düşünmeden iş yapıosunuz ondan sonrada başka bişiy bulmayın bana dedim
beni tersliolar. şöle emrivakiler çileden çıkartıo beni
demiolar bu kız evlendi. bişiye ihtiyacımı olur. onlarada lazım olursa die
hep bu büyükler kendilerinimi düşünür
tek çocuk olmak en güzeli ya

bitlenmek zengin olmaya delalettir derler kuzum gelsin paracıklarrrr.....

benide kedi ısırıodu
sarı kedi hemde çok iri bişiydi
birden arkamdan atladı üstüme
kedi ısırması acayip olan kocaman dişleri vardı vampirler gibi
ama kötü bir rüya. bağra çağıra uyandım.eşimde zor susturdu uykumda konuşuomuşum

benimkiler gönende biliyorsun kuzu ahhh ahhhh şuan bi kuş olsamda varsam yanlarına çok özledim çok içim acıyor resmen beni yanlız bıraktılar burda hergün arıyorlar ama görmek gibi olmuyor işte akşam eşimin annesi babası geldi gözlerinin içi gülüyordu kendimi annesiz babasız hissettim geçtim yemek odasına ağla ağla çok kötü oldummm neyse kızlar ben çok duygulasa bağladım kusura bakmayın olurmu

bitlenmek zengin olmaya delalettir derler kuzum gelsin paracıklarrrr.....

valla bilmiyorum nurgülcüm
biyerden gelicek paramız da yokki
nasıl zengin olcaz

aynen annemle konuşmam bile yetiyo neşemin yerine gelmesi için
oyy özledim ama yarın gidip görücem

napıcaksın zeynepçim
onlarda çaresiz kaldıkları için böyle oluyodur
üzülme canım ailene destek ol sen gene de
zor zamanlar bunlar

Esracım cok geçmiş olsun canım, hapşırıken sakın kendini kasma olur mu, sal gitsin:)
bağışıklığın düşmüştür kendine prenses gibi davranmaya çalış
sağol Edacım genellikle bi yere dayanmaya çalışıyorum hapşırırken :) Oldukça iyi bakıyorum kendime ama niye böyle oldu bilmiyorum canım ya dökülüyorum resmen
esracım hamileler illa hamileliğin başlarında böyle rahatsızlıklar geçiriyolar
geçmiş olsun
daha dikkatli olman lazım sanırım

Canım dikkat ediyorum oldukça kendime ama dediğin gibi hamileliginde etkisi var sanırım

esra geçmiş olsun canım. bol bol vitaminnli gıdalar tüketmeye çalış. bu arada bende bu sabah itibariyle folik asite başladım. hayırlısıinşallah.

zeynep annenle yüz yüze konuşmadan bir karar verme canım. bence bir araya gelin sonra ne lazımsa yapılsın. seninde içini ferahlatmaları lazım. kolay değil sonuçta yapacağın şey.

edacım anneler herşeye ilaç. uzn zamandır eve gidemiyordum. geçen eşimle gittik akşam çaya. babamı görür görmez ağlamaya başladım. sonra annem namaz kılıyordu içerde sonra o geldi odaya onunlada sarıldık ağladık. sanki yıllardır görmüyor gibiyiz birbirimizi. eve döndüğümüzde eşim diyor ama böyle yaparsan yanlış anlarlar .mutsuzsun sanarlar . yok dedim onlar biliyorlar beni.

çok kötü oldum ya

kızlar konuşmama fırsat vermiolar
oldu bittiye getiriolar
böle düşünüp taşınmadan
abim alıo annemi karşısına anne şöle olsun böle olsun. tmm oğlum olsun sen haklısın.demiolar zeynep kabul eder mi kocası istermi.
mesaj atıo bu kadar korkma sana fazlasını yapıcağımı söledim niye güvenmiosun.
cevap bile vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…