2011 gelin adayları buyrun sohbete

hepsi çok güzel canım güle güle kullan
pike takımın çok şık duruyo
benimde var saten takımım ama henüz hiç kullanmadım
zor oluyomuş sanırım kullanımı
ütülemesi falan
:44:

buket hepsi çok güzel canım annen çok zevkli zaten biliyoruz. ama saten nevresim takımına bittim. çok şık. güle güle kullan canım.

ya bu havuçları rendeleyiz biraz yağda çevirip sonra üzerie yoğurt döküyoruz değil mi.

hepsi çok güzel canım güle güle kullan
pike takımın çok şık duruyo
benimde var saten takımım ama henüz hiç kullanmadım
zor oluyomuş sanırım kullanımı
ütülemesi falan
:44:

saten kaydırırır diye düşünüyorum bende canım ilk gece sererim birde doğumda felan annemde kullan alırız gene diyor ama kullanışlı olacağını sanmıyorum bende

BUKETCİM HERSEYİN ÇK GÜzel fıstıgım..annecin gercekten çok zevkli hatun..
güle güle kullan..
evet ayşe sen iş için ne karar verdin..
biz bu akşam kayınvalidedeyiz..
yarında ben çağırıcam eltim ve kayınvalidemleri..
beşamel soslu karnıyarık yapıcam

Ben sarımsaklı yoğurt döküyorum 1 kaşıkta mayonez koyuyorum canım.

Sağol canım bende en çok onu beğendim. Şimdi misafir masa örtüm ve misafir yatak örtüm kaldı onlarıda mobilyalar gelince alacağız birde yorganım yok yatakla beraber onlarda alınacak şimdilik aklıma gelenler bu kadar ha birde havlu ve bornozlarım yok

Son düzenleme:

ohh eda ne güzzel olur şimdi. bende haftaya çağırmayı planlıyorum kayınvalidemle eltimi. sen bir yap olursa tarifini alırım bende yaparım.

Inanmıyorum buket, saten takımla klozet takımız aynı
biz saten pike takımını ilk gece için sermiştik bende saten gecelik giyince içinde kaydırak kaydık resmen:)) gül gül bir hal olduk eşimle. balayından döner dönmez de değiştirdik ama görüntüsü cok şık

güle güle kullanın canım benim

ayh eda okudum hala gülüyorummm

saten kaydırırır diye düşünüyorum bende canım ilk gece sererim birde doğumda felan annemde kullan alırız gene diyor ama kullanışlı olacağını sanmıyorum bende

buketçiğim güle güle kullan. hepsi çok güzeller. bende ilk gece saten serdim. 1 hafta yattık yatmadıkkaldırdım :) Çok rahat edemedik. Yıkadım bidaha doğumda sererim heralde

kızlar ben eşime zaten bunu yüzüne vurmuyrm ama çileden çıakrtıyor bazen beni
unutuyor çabuk herşeyi
ailemin yaptığı en ufak bişiyde böle annesini aklamayamı çalışıcak
tmm annesidir anlıyrm ama bu konuda hassas olduğumu ve hatırlamak istemediğimi o da bilio
ben ona gitme yardım etme hiç bir zaman demedim
ben yardım etmem dedim şimdi kalkıp bunu böle kullanması hşuma gitmedi

valla ilk gece içinde pek kullanışlı olacağını sanmıyorum buketçim kaydırmaca oynarsınız artık kocişle
biz normal beyaz nevresim takımı sermiştik

evet canım rendenin büyük tarafıyla rendeliyoruz yağda kavuruyoruz
sonra sarımsaklı yoğurt üzerine ımmm nefis
ayy bak canım çekti

bana da yarın misafir geliyor ama hala menüm hazır değil
eşim de diyo ki ben sana yardım ederim herşeyi ben yaparım sen sadece elini bir dokundurur tat verirsin
ama tabiiki sırf ona yaptırmam. aklıma menü gelse yapmış kadar rahat edicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…