2011 gelin adayları buyrun sohbete

off kılzar ya canım çok sıkılıyorr. eve gitmek ve uyumak istiyorum. gittiğimde eivmin tertemiz olmasını bulaşıklarımın makineden çıkarılmış çamaşırımın toğplanmış ve ütülenmiş olmasını. evimin süpürüp silinmiş ve banyomun mis gibi olmasını istiyorum.

ben apronax içtigim zaman 2 sene önce mide kanaması geçirmiştim o ilaç yasaklandı diye biliyorum ama ben midene dikkat et mide koruyucuyla birlikte iç majezikin son çıkan kapsülü mide rahatsızlıgı olanlar için de agrı yapmıyor
banada bir tek apranax ford son 1 tane kaldı oda bir ara sağlık ocağına gittiğimde yazdırayım bari

.

yine tıpış tıpış Bandırmaya giderim ama inşallah bu sefer arifeden gitmeyiz ilk günün sabahı kayınvalidemlere uğrayıp öyle gideriz yoksa çok ayıp olur

bu bayram değişik oalcak çok da zor

annmler memlekete gidiyor
biz samsuna
kardeşim asker o geliyor bir ablam ve kardeşim var

biz samsuna gideceğiz bayramda kocam ve annemle birlikte
akrabaları görmeye

biz bayramda denizlideyiz. son gün gelirdik buraya ama annemlerde sanırım memlekette olacak.
bakalım onların durumu netleşsin ona göre.

biz ne yapıcaz belli değil.
bakalım annemlere gideriz sonra gezer dinleniriz herhalde.

ayh meltem majezik çok iyi bir hap ama banada mide ağrısı yapıyordu. kapsüllüsü çıktığını bilmiyordum. birde onu deneyeyim ben.

a öyle mi ben bir sıkıntı yaşamadım bilmiyordum da o zaman o dediğin ilaçtan yazdırayım canım sağol

valla buketbende merak ediyorum. bütün kızlar çok uyguna aldı perdelerini bir ben kazıklantım topikte

ben sana o zamanda demiştim canım senin gelinliğinde perdende topikte rekor kırdı

Son düzenleme:

kübra sihirli annem - acemi cadı dizilerini kaçırmıyon bakıyorum

bayramda inşallah bri aksilik çıkmazsa assos a balıkesir akçay falan heryeri gezmek istiyoruz. daha tam bir plan yapmadık ama balayından bişey anlamadık. bize çok iyi gelecek bu tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…