- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.381
kız eda ciddimisinn
Regl oldum ayakalrım bu havada buz gibi
ve karnım ağırıyor
majezik iç kuzum bana bir tek o iyi geliyor
kızlar bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz
banada bir tek apranax ford son 1 tane kaldı oda bir ara sağlık ocağına gittiğimde yazdırayım bari
Perdeci aradı şimdi bu topikte neyi ansak o oluyor yahu öyleden sonra uğrayacakmış bakalım ne fiyat çıkardı çok merak ediyorum
.
yine tıpış tıpış Bandırmaya giderim ama inşallah bu sefer arifeden gitmeyiz ilk günün sabahı kayınvalidemlere uğrayıp öyle gideriz yoksa çok ayıp olur
bu bayram değişik oalcak çok da zor
annmler memlekete gidiyor
biz samsuna
kardeşim asker o geliyor bir ablam ve kardeşim var
biz samsuna gideceğiz bayramda kocam ve annemle birlikte
akrabaları görmeye
biz bayramda denizlideyiz. son gün gelirdik buraya ama annemlerde sanırım memlekette olacak.
bakalım onların durumu netleşsin ona göre.
ben apronax içtigim zaman 2 sene önce mide kanaması geçirmiştim o ilaç yasaklandı diye biliyorum ama ben midene dikkat et mide koruyucuyla birlikte iç majezikin son çıkan kapsülü mide rahatsızlıgı olanlar için de agrı yapmıyor
ben apronax içtigim zaman 2 sene önce mide kanaması geçirmiştim o ilaç yasaklandı diye biliyorum ama ben midene dikkat et mide koruyucuyla birlikte iç majezikin son çıkan kapsülü mide rahatsızlıgı olanlar için de agrı yapmıyor
valla buketbende merak ediyorum. bütün kızlar çok uyguna aldı perdelerini bir ben kazıklantım topikte
off kılzar ya canım çok sıkılıyorr. eve gitmek ve uyumak istiyorum. gittiğimde eivmin tertemiz olmasını bulaşıklarımın makineden çıkarılmış çamaşırımın toğplanmış ve ütülenmiş olmasını. evimin süpürüp silinmiş ve banyomun mis gibi olmasını istiyorum.
zeynep eşin istanbula gidecek mi?yelizzz nerelerde kızlar bugün hiç görmedim nesrin hiç ugramadı topice
ayh meltem majezik çok iyi bir hap ama banada mide ağrısı yapıyordu. kapsüllüsü çıktığını bilmiyordum. birde onu deneyeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?