2011 gelin adayları buyrun sohbete

bence bu menüde gayet güzel edacım

aylin yeterli canım
makarnayı neyle doldurdunuz?

AA annemle zevkeriniz uyuyor demekki canım sen pike takımını kaça aldığını hatırlıyor musun? zaman bende her zaman kullanamam ama ilk gece dursun güleriz bizde eğlence olur

kızlar şu b.mdeki dondurulmuş mantıyı denediniz mi
ama buzluk kısmındakini diyrm diyerini beğenmedim
evde yapılan mantı gibi
o yüzden doldurma mantıyı unuttum valla hem daha kolay ama cnm doldurma mantı istedi şimdi aylinnn

gamze hayırlı olsun arabanız Edacımm sana da çok geçmiş olsun nazar çıkmış evden öyle derler ama ben de dün akşam çok üzüldüm son aldıgım çay bardaklarını gösteriyordum arkadasım gelmişti kolileri açtık,düzenledik,nerde ne var yazdık karışıklık olmasın diye o da yanımda oturuyordu bak sana çay takımımı göstericem dedim elimden düştü kırıldı çok üzüldüm çünkü o bardaklar Karacanın ve tek satılmıyo yani takımım bozuldu at çöpe

Çantasının üzerinde birşey yazmıyordu canım markası yok galiba el emeği olabilir 250 tl ye almış pikesi çarşafı 4 tane yastık kılıfı var

evet canım o mantıları bende seviyorum
ama tabiki gene de kendi yaptığın gibi olmuyo
pratik oluyo ama güzel yani gene de

ben pirinç koymadan yapıyorum ama bi de pirinçle deneyeyim bakalım daha mı sıkı olacak

kıymalı bişeyler yapınca yanına tavuk yapmıyorum ben genelde
tavuklu bezelye yerine başka bişeyler düşünebilirsin sanki

AA annemle zevkeriniz uyuyor demekki canım sen pike takımını kaça aldığını hatırlıyor musun? zaman bende her zaman kullanamam ama ilk gece dursun güleriz bizde eğlence olur

230 a almıştı galiba canım, benim takımı da annem almıştı ama klozet takımını ben kendim almıştım

bir sorsana belki kırık parça garantisi vardır canım ben bernardodan aldım su bardaklarımı kesin yenisi veririr demedi ama depoya sorarım elimizde varsa veririz sizi mağdur etmeyiz dedi

kızlar selam
işyeri için araştırmalarım devam ediyor. 1-2 saat içinde netleşir heralde kararım.
zeynepcim ben taze soğan sevmem zaten koymuyorum.

o zaman annecim 20 tlcik kazık yemiş Benim çarşıya çıkıp birşey almaya zamanım yokki canım 6 gün 19:30 a kadar dükkandayım pazar günüde çarşı kapalı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…