2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy valla akşama yemeğim olmasa yapardım
kızlar ya ben kuru fasulye yaptım bugece 3. gecemiz olcak bitmek bilmedi
napıcam geri kalanını ya

ayh zeynep bende öyle yaptım 3 gün yedim eşim 3. gün pes etti daha yemedi. mecburen döktüm. artık kalan yemeğim olduğunda biliyorum eşim yemeyecek bende yiyemiyorrum dökülmesindense hemen ertesi gün kayınvalideme götürüyorum.

kıyamam sana..yakın olsak birbirimize gidip gelsek yardım etsek..
ahh benim arkadasımda barıstı gitti kocaıyla uzaklara..kimse gelmiyo bana hiç kimse

yerim seni ben, keşke yakın olsaydık valla
Insanın hiç tereddüt etmeden kapısını çalabileceği bir arkadaş'a duyuyor gerçekten

kızlar aklınızda olsun. bozulacak yemekleri fazla olduğunuzda pişirdiğiniz gün buzluğa koyup yemek isteyince çıkarıp ısıtabilirsiniz.
ben geçen gün mantı makarna yapmıştım. öyle yaptım.

teşekkür ederim sağol meltemcim..

nazar değmiştir canım çaya takımına

ama bak ne dicem benim görümcem yemek takımını karacadan almış.. 10 senelik evli gecen gün çorba kasesi kırılmış..oda aldıgı yere gitmiş hemen 1 adet kasesini getirmişler canım..markalı olunca getiriyorlar bi aldıgın yere sor derim ben

ayy çok büyük günah biliyrm ama en fazla 3 gün yeniliyor neyse bir dahakine daha az ölçü ile yaparım
bişiy atılınca çok üzülüyorum.

aslı şehriye salatası için 1 su bardağı arpa şehriyenin yarısını yağda kavur onlar biraz kavrulunca kalan yarısını kavur 2 renkli olsun
sonra tuz ve bulyon ekle
sonra 1 bardak su ekleyip pilav gibi pişir
soğuyunca

nane, limon, nar ekşisi, maydonoz, turşu, taze soğan ekle. mısır ekleyenler de var.
ben turşu yerine domates ve salatalık ekledim o da güzel oldu

benimde günlük yemek takımımım kasesi kırıldı bernardo. bakalım isticem gidince.

irmik tatlım nasıl oldu acaba canım istedi
eda buzdolabında saklıyorsun değil mi?

saolun kızlar aldıgımız yere sorarım annem zaten hiç üzülme dedi nazar çıkmıştır dedi kızlar ben de size bir sey anlatıcam bizim yazlıgımız var bir akrabamız bizden anahtarları istedi bizde güvendik ve verdik anahtarları ama resmen bizim evimizi otele çevirmişler onların yanında gelin hanımın ablası,kardeşi,eniştesi,çocugu da gelmiş ve bizim orda her türlü eşyamız var özel eşyamız da var annemle bende 2 gündür sinir krizi geçirdik en sonunda babama resimleri gösterdik bir de face'e resim koymuşlar babam da aramış söylemiş

sahi kübra sen fırında patatesi denedin mi?

yok canım patateste aldırdım eşime fırın torbasıda ama hala yapamadım. yemeğim var yaparsam kalacak diye yapamıyorum. ben biraz araştırdım fırın torbasındada güzel oluyormuş buket. bakalım deneyeceğim biraz torbaya biraz tepsiye koyacağım yaparken. tutarsa tarifini getiririm.

küboş fırın poşedinde pişen yemekler harika oluyo..poşetin içindeki harçla karıstır içine garnitürde atabilirsin patatesle kırmızı biber doğrayıpta atabilirsin..ben yapmıstım nişanlıyken eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…