- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.361
ayy valla akşama yemeğim olmasa yapardım
kızlar ya ben kuru fasulye yaptım bugece 3. gecemiz olcak bitmek bilmedi
napıcam geri kalanını ya
kıyamam sana..yakın olsak birbirimize gidip gelsek yardım etsek..
ahh benim arkadasımda barıstı gitti kocaıyla uzaklara..kimse gelmiyo bana hiç kimse
gamze hayırlı olsun arabanız Edacımm sana da çok geçmiş olsun nazar çıkmış evden öyle derler ama ben de dün akşam çok üzüldüm son aldıgım çay bardaklarını gösteriyordum arkadasım gelmişti kolileri açtık,düzenledik,nerde ne var yazdık karışıklık olmasın diye o da yanımda oturuyordu bak sana çay takımımı göstericem dedim elimden düştü kırıldı çok üzüldüm çünkü o bardaklar Karacanın ve tek satılmıyo yani takımım bozuldu at çöpe
ayh zeynep bende öyle yaptım 3 gün yedim eşim 3. gün pes etti daha yemedi. mecburen döktüm. artık kalan yemeğim olduğunda biliyorum eşim yemeyecek bende yiyemiyorrum dökülmesindense hemen ertesi gün kayınvalideme götürüyorum.
sahi kübra sen fırında patatesi denedin mi?
kızlar bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz
çocuk yapacam anasını satayım
yok canım patateste aldırdım eşime fırın torbasıda ama hala yapamadım. yemeğim var yaparsam kalacak diye yapamıyorum. ben biraz araştırdım fırın torbasındada güzel oluyormuş buket. bakalım deneyeceğim biraz torbaya biraz tepsiye koyacağım yaparken. tutarsa tarifini getiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?